4x te gek buitenspeelgoed voor deze zomer

Nieuws

0 Reacties

Kids beleven dolle pret in het zwembad

De Belgische zomer durft ons al eens mooie zonnige dagen te brengen, en dat betekent dat de kinderen meer buiten gaan spelen. Je moet ze soms wel even aansporen om niet de hele dag achter de computer, iPad of andere elektronische apparaten te zitten, want zoals iedereen weet moet een kind naar buiten om te bewegen en van de zon te genieten. Vaak is het belangrijk dat ze met meerdere zijn, zodat ze samen kunnen spelen. Samen is toch leuker dan alleen en geeft zeker voor de volwassenen even rust omdat er niet constant om aandacht wordt gevraagd.

Verfrissende plons

Opzetzwembaden zijn enorm gewild bij de kinderen. Volwassenen kunnen gewoon verkoeling zoeken in deze zwembaden. Kinderen kunnen erin ravotten, spetteren, en waterspelletjes spelen.De keuze is reuze en als er wat minder ruimte in de tuin is, zijn er ook kleinere zwembaden beschikbaar, waarvan Jilong een bekend merk is. Opblaasbaar zijn de zwembaden na het zomerseizoen zeer makkelijk te legen waarna deze voor de wintermaanden opgeborgen kan worden voor het volgende seizoen.

Dribbelpret

Het is niet altijd zwemweer, maar heerlijk van temperatuur is het vaak nog wel. Hierdoor kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een basketbalring, waarvan er tal van modellen te vinden zijn bij ColliShop bijvoorbeeld. Sporten is voor iedereen belangrijk, maar voor kinderen is het iets natuurlijks. Leg een bal weg en er wordt tegen getrapt of mee gegooid. Het ophangen van een basketbalnet betekent een hoop plezier en kan zelfs met wat minder warm weer ook prima gebruikt worden.

Loopfiets voor de kleinsten

Als je kinderen graag het plezier verder zoeken, of ze gaan met de familie mee op stap, dan kan een loopfiets ook veel plezier geven. Zelfs heel kleine kinderen kunnen op deze manier eenvoudig, maar toch onder begeleiding allerlei tochtjes in de omgeving maken. Voor kinderen die nog niet kunnen fietsen zijn deze ideaal, ook kinderen die al wél kunnen fietsen gaan veel plezier beleven aan deze loopfietsen.

Met de go-kart op pad

Go-go-go-kart!

De grote kinderen kunnen zelf hun eigen gang gaan en hoeven niet de hele dag in de gaten gehouden worden. Naast gewoon een potje voetbal kunnen ze ook ontzettend veel plezier beleven met een go-kart. Bij Go-cartstore hebben ze go-karts in werkelijk alle groottes, kleuren en geuren voor de allerjongsten en de al wat stoerdere kids. De wat oudere, maar zeker ook de jongere kinderen, krijgen dan echt het idee dat ze een vervoermiddel besturen met al de voordelen en spannende mogelijkheden. Het avontuur opzoeken terwijl je samen met een vriendje om de beurt kan sturen, dat is echt iets voor de zomervakantie!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.