5 aanraders voor zomerse vakantiepret in eigen land

Nieuws

0 Reacties

Zomerpret in het bubbelbad tijdens vakantie

De zomervakantie is volop op gang, na ongeduldig verlangen kunnen we eindelijk ten volle genieten van zomerpret. En dat betekent voor veel mensen ook vakantie; velen onder jullie maken van deze periode dan ook gebruik om op reis te gaan. Wat dacht je van het zonnige Spanje, of misschien is de Turkse Rivièra meer iets voor jou? Of heb je er dit jaar wijselijk voor gekozen om eens niet op zomervakantie te vertrekken? Ook voor de thuisblijvers biedt ons kleine landje tal van mogelijkheden. Je vraagt je misschien nu wel af dewelke? Lees dan zeker en vast verder want hieronder komen enkele echte aanraders voor geweldige zomeruitstapjes aan bod.

Als een vis in het water in Plopsaqua

Ben jij een echte waterrat? Dan is Plopsaqua, een gloednieuw waterattractiepark gelegen in de Panne gegarandeerd iets voor jou. Dit waterparadijs van Studio 100 is liefst 4.000 vierkante meter groot, heeft een buitenbad, een golfslagbad, waterkannonen, een wildwaterbaan en ook een 25-meterbad met vier baantjes om eens goed de benen te strekken. En dan zijn er ook nog drie spectaculaire glijbanen, wat van Plopsaqua een fantastische beleving maakt voor de ganse familie. En waarom maak je er niet ineens een daguitstap van? Je kunt je bezoek aan Plopsaqua gemakkelijk combineren met een bezoek aan Plopsaland en hierbij gebruik maken van een mooie korting.

Filmpje meepikken bij Kinepolis

Kinepolis logoWe zijn het intussen wel al gewoon dat typische Belgische weertje. Op een regenachtige dag zijn de mogelijkheden om een uitstap te maken dan ook beperkt. Maar wat dacht je van een bezoek aan de Kinepolis in jouw buurt? De ideale activiteit voor op een regenachtige dag, zeker wanneer er topfilms zoals Minions gespeeld worden. Tenslotte houdt iedereen wel van een goede film met wat popcorn, toch?

Word helemaal zen

Misschien laat je je liever gewoon eens lekker verwennen? In dat geval is een wellnessbezoek zeker het overwegen waard. Via SpaOnline kun je elke dag opnieuw weer kiezen uit 200 interessante aanbiedingen voor wellnesscentra en andere genietadresjes in België en net over de grens in Nederland.

Bobbejaanland, het land van plezier

Een uitstap naar een pretpark als Bobbejaanland is ook bij velen een populaire zomeruitstap. Ben jij nogal een avonturier? Misschien zijn de thrill rides dan wel iets voor jou. Ook voor wie met het hele gezin gaat, biedt het park een hele reeks familieattracties. Kortom Bobbejaanland is de ideale daguitstap, waar zowel jong als oud zich een dag lang lustig kan amuseren.

Festival Tomorrowland

Schreeuw maar mee

Misschien is niets van de bovenstaande zaken echt jouw ding. Ben jij eerder te vinden voor een muzikale beleving? Op dat vlak biedt ons kleine landje meer dan genoeg keuze. Elk jaar opnieuw komen artiesten van over de hele wereld optreden in onze concertzalen en op festivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland. Op Seatwave vind je een overzicht van het totale aanbod en kun je bovendien gemakkelijk en snel tickets boeken.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.