5 Tips voor de perfecte aperitiefmomentjes thuis

Nieuws

0 Reacties

Aperitiefje onder vrienden met een cocktail

De zomer! De vogeltjes zingen je ’s morgens wakker, de dagen worden eindelijk langer. De zon gaat meer schijnen en geeft echt warmte. Je voelt je energieker. Je terrasmeubels staan terug buiten en de kussens liggen klaar. Op een late zondagnamiddag wandelen enkele vrienden bij je binnen, en die hebben honger en dorst. Tijd om iets te eten en te drinken en gelukkig ben je goed voorbereid.

Insectenvrij terras

De zonnewarmte zorgt ervoor dat onze kleine vrienden, de mieren, terug actief worden. Leve de natuur, maar op je terras wil je toch liever geen insecten. Een automatische dispenser van Insect Free zorgt ervoor dat je geen overlast meer hebt van mieren op je terras. En je hoeft niets te doen; de dispenser zorgt met een regelmatig interval voor het verspreiden van de insecticide. Dit middel is ook effectief tegen andere vliegende beestjes, zoals muggen. Handig, laat de zomer maar komen!

Sfeervol plekje

Tuinposter als decoratie op terrasJe terras als origineel plekje. Je hebt mooie terrasmeubels en zachte kussens, maar stoort die lelijke tuinmuur je mateloos? Daar bestaat nu een goede oplossing voor; je verbergt je muur met een tuinposter! Je kiest zelf de maat, het frame, het ophangsysteem én de foto. Ben je een begiftigd (amateur)fotograaf, dan kan je een eigen creatie kiezen. Anders pik je er één uit een groot aantal aangeboden foto’s. De tuinposters van specialist Tuinposter.be zijn weerbestendig en je krijgt 3 jaar garantie. Onze tuinposter met een Toscaans lavendellandschap creëert hier alvast een bijzondere sfeer.

Heerlijk snoepen

Chocolade-addicts op je terras? Heb je alle ingrediënten in huis voor heerlijke brownies? Chocolade, eieren, suiker, boter, bakpoeder? Check! Met Kwiziner’s bakvorm van Lékué bak je in een mum van tijd lekkere brownies. Ze komen gemakkelijk uit de vorm en je hoeft ze niet meer te snijden. Met de nodige creativiteit geef je er nog een persoonlijke toets aan: een lekker kokoslaagje. Dat gaat smaken!

Pure van Pascale Naessens

Mooi serveren

Je kan je cakejes op een gewone schaal leggen, maar ze mooi serveren doet nog meer honger krijgen. De borden van het Pure gamma van Pascale Naessens zijn perfect geschikt voor een bijzonder stijlvolle presentatie van je brownies. De keramiek past perfect op je Toscaans terras.

Een luxe glaasje wijn

Een glaasje rode wijn smaakt altijd lekker. Je kan je wijn in je mooiste glazen schenken, maar om het helemaal af te maken haal je je luxe wijndecanteerder boven. Dit prachtig model valt op door zijn gouden accent. En met deze decanteerder kan je de wijn in enkele minuten decanteren. Ideaal dus voor je onverwachte gasten.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.