Black Friday 2016: Drukte achter het computerscherm

Winkeltips

0 Reacties

Black Friday in België

Thanksgiving komt er binnenkort aan, en daarmee komt ook Black Friday er weer aan. Voor wie het nog niet kent: Black Friday is een dag waarop winkels gigantische kortingen en promoties lanceren naar aanleiding van Thanksgiving. Op dat moment heerst er dus een gigantische koopjesgekte en de winkels zien zwart van het volk, wat direct de naam ook verklaart. Cyber Monday, een verwant van Black Friday, draait rond hetzelfde principe, maar dat geldt dan veel meer voor webwinkels.

Tegenwoordig worden Black Friday en Cyber Monday meestal in één adem naast elkaar genoemd, omdat de Black Friday aankopen ook meer en meer online gebeuren. Dan wordt er gesproken van een heus Cyber Weekend. Concreet gaat Black Friday door op de vierde zaterdag van november. Dit jaar zal het dus op vrijdag 26 november 2016 zijn.

Black Friday in België

In België heeft Black Friday nog niet direct die gigantische naambekendheid, maar er komt wel schot in de zaak. Het overgrote deel van de kortingen zal je ook niet direct vinden in het straatbeeld, maar eerder online. Je zal ook zeker en vast bij de grotere, internationale ketens meer Black Friday kortingen vinden, aangezien het fenomeen bij die ketens al wat bekender is en ze in andere landen ook kunnen uitpakken met deze kortingen. Mooie voorbeelden van internationale ketens die uitpakken met Black Friday kortingen zijn de bedrijven Media Markt en Apple. Zij hebben al de nodige ervaring met Black Friday, en bieden steevast ieder jaar mooie kortingen en acties aan.

Je moet echter niet enkel aan elektronica denken bij de Black Friday kortingen. Kledingshops zoals Sarenza en zelfs de online webshop van Colruyt, ColliShop, bieden ook grote kortingen aan. Je kan ook kortingen krijgen op reizen, hotelverblijven en zo veel meer. De periode is eigenlijk ook al ideaal om eindejaarsgeschenken te gaan bekijken. Het is het dus altijd waard om de Black Friday promoties en kortingen op de voet te volgen en zo je voordeel te halen.

Hoe kan ik de kortingen op de voet volgen?

Het is altijd mogelijk om de kortingen op de voet te volgen door ons overzicht van Black Friday kortingen te checken. Vanaf enkele dagen voor Black Friday vind je er een hele reeks promoties en kortingscodes speciaal voor dit evenement. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen van Black Friday en andere promoties kan je je altijd inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele kortingen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.