Cyber Monday 2016: Cyberkoopjes tot -80%

Winkeltips

0 Reacties

Cyber Monday 2016 in België

We hebben Black Friday, de winkelgekte waarbij iedereen zich haast naar de laatste nieuwe koopjes. Maar er is ook Cyber Monday, een verwant van Black Friday. Cyber Monday draait om hetzelfde principe als Black Friday, maar is nog meer toepasselijk op webshops. Op Cyber Monday worden er op een hele hoop webshops kortingen tot wel 80% gegeven. Terwijl Black Friday doorgaat op de eerste vrijdag na Thanksgiving, gaat Cyber Monday door op de eerste maandag na Thanksgiving. Omdat deze twee shoppingfestijnen zo dicht bij elkaar liggen, wordt er ondertussen zelfs al gesproken van een heus Cyber Weekend. Concreet zal Cyber Monday dit jaar dus plaatsvinden op maandag 28 november 2016.

Cyber Monday in België

Het online shoppingfestijn Cyber Monday heeft, net zoals Black Friday, nog niet echt een wijdverspreide naambekendheid. Het wordt wel steeds populairder. Ondanks de redelijke onbekendheid van Cyber Monday zelf zijn er wel een hele hoop webwinkels die deelnemen aan Cyber Monday. Zo doen de grote, internationale winkelketens Media Markt en Apple ieder jaar steevast mee. Zij bieden dan ook gigantische kortingen zodat je voordelig je slag kan slaan. Ook kan je altijd rekenen op mooie kortingen bij Bol.com en internationale websites zoals Amazon.

Elektronica is echter niet het enige wat voordelig buiten de deur vliegt op Cyber Monday. Ook kleren, mode, gadgets, reisverblijven en veel meer vliegen met schandalig hoge kortingen de virtuele toonbanken over. Zelfs een paar Belgische bedrijven beginnen nu al de hype van Cyber Monday op te merken en bieden extra hoge kortingen voor Cyber Monday. Zo neemt ColliShop, de online afdeling van de supermarktketen Colruyt, naar verwachting ook deel aan het festijn. Zo kan jij ook meesmullen en genieten van de koopjes.

Hoe kan ik de kortingen op de voet volgen?

Het is altijd mogelijk om de kortingen op de voet te volgen via ons Cyber Monday kortingoverzicht. Het aanbod aan acties en promoties gelinkt aan Cyber Monday is voorlopig nog magertjes, want de winkels wachten het liefst tot net voor Cyber Monday om hun acties publiek te maken. We zullen zeker kunnen genieten van een overvloed aan kortingen. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen van Cyber Monday, en de weg tussen alle promoties niet kwijt te raken, kan je je altijd inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele korting!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.