Dag van de Webshop 2016: XL koopjes

Nieuws, Winkeltips

0 Reacties

Dag van de Webshop 2016 XL

Het is zeker en vast wel mogelijk, nog goedkoper dingen aankopen op het internet. Bij snip snip zorgen we ervoor dat het zowat gans het jaar door solden zijn dankzij onze kortingscodes en promoties voor meer dan 800 webshops. De solden zijn uiteraard nog steeds de periode bij uitstek om extra voordeel te scoren, maar ook Dag van de Webshop brengt ons heel wat mooie koopjes. Van donderdag 3 november tot zaterdag 5 november 2016 pakken meer dan 200 Belgische webshops uit met een heleboel kortingen, acties, promoties en meer. Dit allemaal in het teken van deze Dag van de Webshop, vanzelfsprekend een online-only evenement dat ieder jaar doorgaat en volledig in het teken staat van Belgische webshops.

Hoe werkt de Dag van de Webshop?

Voorbeelden van de promoties die doorgaan zijn € 5 korting op je aankoop bij Bol.com of een korting van 15 % op de volledige collectie bij La Redoute. Het zijn echter niet altijd de webshops waar je kleren of gadgets kan kopen waar je korting bij krijgt. Webwinkels zoals Apotheek Online en Lensworld nemen ook deel aan de Dag van de Webshop. Grotere winkelketens zoals Bel&Bo, ZEB en Torfs nemen deel, maar ook kleinere winkels zoals Sacha doen ook mee. Kortom, een heleboel winkels doen mee, van alle slag.

Dag van de Webshop is een beetje vergelijkbaar met Black Friday en Cyber Monday: hier doen ook een heleboel winkels van alle soorten aan mee, met gigantische kortingen en acties die speciaal voor die dag gemaakt zijn.

Je kan je nu al op de website van de Dag van de Webshop een overzicht vinden van deelnemende online shops, waaronder een heleboel waarvoor je nu reeds kortingen vindt bij snip snip. Een paar dagen voor de Dag van de Webshop wordt aan iedereen die ingeschreven is op de nieuwsbrief een mail gestuurd met alle shops die deelnemen en hun aanbiedingen en promoties. Zo blijf je op de hoogte en moet je niet een zee aan webshops doorzwemmen tot je vindt wat je zoekt.

Het is altijd voordelig om online te shoppen: zo moet je niet in lange rijen staan aanschuiven en heb je een beter overzicht van promoties. Want er zijn niet enkel op de Dag van de Webshop kortingen te verkrijgen: heel het jaar door is er wel ergens een korting te vinden, of het nu tijdens de solden is of in het gewone winkelseizoen. Heel veel winkels hebben regelmatig kortingscodes, die je altijd via onze site kan terugvinden.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.