De perfecte vakantielectuur voor de zomer

Winkeltips

0 Reacties

Meisje leest boek onder de zon

Voor velen onder ons betekent zomervakantie genieten van een drankje en de zon in de tuin of aan het zwembad onder het genot van een goed boek. Ga jij binnenkort ook op vakantie en wil je jouw vakantie doorbrengen met een grote verzameling boeken van jouw favoriete schrijvers en schrijfsters? Lees dan in dit artikel bij welke webwinkels jij terecht kunt voor het voordelig online bestellen van jouw favoriete literatuur, en ga direct aan de slag met het verzamelen van jouw boekenverzameling voor de vakantieperiode.

Cosmox: een grote aanbieder van populaire titels

Cosmox logoDe eerste aanbieder waar je terecht kunt voor het bestellen van diverse boeken is Cosmox. Cosmox is een gebruiksvriendelijke, grote en populaire webwinkel waar je aan het juiste adres bent voor zowel populaire titels als titels die minder bekend zijn. Enkele populaire titels die je bij Cosmox kan bestellen zijn bijvoorbeeld het alom bekende Vijftig Tinten Grijs, Liefde Bij Wijze Van Spreken, Het Hout en Leeuwentemmer. En ben je op zoek naar leuke boeken voor de kinderen? Dan kun je ook bij deze webwinkel terecht, want Cosmox heeft ook een groot aanbod met duizenden boeken voor kinderen en jongeren.

Zomerse lectuur van Proxis

Schaf jouw favoriete bestsellers aan bij Proxis

Proxis logoEen andere populaire online aanbieder van literaire hoogstandjes is Proxis. In het aanbod van Proxis vind je populaire bestsellers als De Moordopdracht, De Brug, Soldatenhart en Badgasten. Of je nu liever spannende boeken leest of juist helemaal ontspant met een romantisch boek, en of je nu liever korte verhalen leest of juist wil wegduiken in een dik boek met honderden pagina’s: je kunt bij Proxis terecht. Tot slot kun je tevens bij deze online aanbieder terecht als je e-books wil bestellen, ofwel boeken die je op jouw e-reader kan lezen.

De beste magazines vind je bij Magstore

Magstore logoVind je het leuk om te lezen, maar ben je een minder groot liefhebber van dikke boeken? Dan kun je bij Magstore terecht, de grootste online aanbieder van tijdschriften in België. In het aanbod van Magstore vind je onder andere magazines als Libelle, Marie Claire, Flair, Margriet, Story, Eigen Huis en Fashionista. En wil je er ook voor zorgen dat de kinderen wat te lezen hebben op vakantie? Koop dan ook voldoende tijdschriften voor de kinderen, zoals tijdschriften als Donald Duck en Zo Zit Dat. Zelfs voor zeer specifieke titels als Hoefslag en Autoweek kun je bij Magstore terecht.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.