De ultieme cadeautips voor een housewarming

Winkeltips

0 Reacties

Geschenken voor een housewarming van DecoAction

Je bent uitgenodigd voor een housewarming en je wilt iets leuks meenemen als presentje. Maar wat geef je iemand die net verhuisd is? Je weet immers niet wat ze reeds in huis hebben, hoe de nieuwe woonst eruitziet, welke andere cadeaus ze krijgen,… Heb je een klein budget voorzien voor jouw attentie? Ook dat hoeft op zich geen probleem te zijn, want zelfs voor een bescheiden bedrag vind je een memorabel geschenk waarmee de gelukkige ontvangers hun nieuwe woonst kunnen opleuken!

Opnieuw beginnen

Een verhuizing is voor veel mensen een moment in hun leven waarop ze weer even opnieuw beginnen. Vaak betekent dat: oude, versleten of kapotte spullen weggooien en nieuwe dingen kopen. Daar kun je als gast voor een housewarming dus aan bijdragen! Of je nu met keukengerei of leuke woon accessoires aankomt, met een uniek cadeau van DecoAction sla je de plank niet mis. Van lectuurbak tot geurige zeepjes, van dienbladen tot deurkloppers – DecoAction geeft je honderden cadeau ideeën voor een housewarming.

Keukenaccessoires verkrijgbaar bij DecoAction

Onmisbaar voor ieder huis

Het is vaak lastig om een passend cadeau te vinden voor iemand die net verhuisd is, maar gelukkig zijn er cadeau ideeën waar iedereen blij mee is. Denk bijvoorbeeld eens aan keukengerei, zoals een leuke set om zelf pesto of dipsaus te maken, of een mooie kruiden hakset. Ook onmisbaar in elk huis is een mooie klok – DecoAction heeft een enorme keuze in grote en kleine klokken, wand- en tafelklokken, stations- of fotoklokken. Voor iedere stijl is wel iets te vinden.

Een opgeruimd huis

Ben je uitgenodigd op een housewarming waarbij de nieuwe bewoners tijdens de verhuizing alles flink opgeruimd hebben? Ook dan heeft DecoAction heel veel leuke ideeën voor hun opgeruimde huis. Denk bijvoorbeeld eens aan lectuurbakken of handige opbergtrommels, of misschien een leuke spaarpot. Wat ook een succes is in een opgeruimd huis zijn deurdecoraties van emaille, zodat elke kamer van een eigen bordje voorzien is.

Huisnummer in emaille

Klein maar fijn

Ga je naar een housewarming in een appartement of klein huis? Met praktische keukenspullen zijn ook mensen in kleinere huizen heel blij, zoals dienbladen of snijplanken. Als ze beschikken over een kleine tuin of balkon, denk dan eens aan bloembakken of wandpotten. Wandhaken zijn ook heel handig voor kleinbehuisden, om zo alle ruimte optimaal te kunnen benutten.

Persoonlijk maken

Vind je het toch nog moeilijk om een geschikt cadeau voor een housewarming te vinden? Koop dan een item dat de nieuwe bewoners nog persoonlijk kunnen maken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de diverse fotolijsten bij DecoAction, waar met persoonlijke foto’s een eigen stijl en sfeer gemaakt kan worden. Ook vogelkooitjes of windlichten kunnen naar eigen smaak nog aangepast worden. Zo geef je vooral een stukje inspiratie!

Je ziet, online zijn er heel veel inspirerende cadeau ideeën voor housewarming feesten, dus je hoeft nooit met lege handen aan te komen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.