Eco-vriendelijk shoppen doe je op het web

Nieuws, Winkeltips

0 Reacties

Eco-vriendelijke producten online shoppen

Milieubewust shoppen is momenteel erg populair. Shoppers zijn zich steeds meer eco-bewust aan het worden, en met de grote toename aan mooie producten op dit gebied wordt eco-shoppen ook steeds leuker. Zeker op het internet is het aanbod enorm; je kan je aardig verliezen in alle online winkeltjes die links en rechts uit de grond schieten. Misschien ben je zelf ook wel een fan van eco-shoppen, of wil je jouw eerste stappen nemen op dit gebied? Hier zijn een paar tips om milieuvriendelijk aan het shoppen te gaan.

Webshop voor eco-lovers

De webshop Eco-Lover.be heeft een groot assortiment aan milieuvriendelijke spullen. De winkel is opgezet door een moeder die aan haar kinderen wilde meegeven dat ze niet alleen lief moeten zijn voor elkaar, maar ook voor het milieu. Je vindt hier letterlijk van alles wat. Populair op deze site is bijvoorbeeld de Dutch Design Chair. Deze stoel is van gerecycled karton gemaakt, maar kan toch tot 200 kilo dragen. Hij is te koop in verschillende uitvoeringen. Daarnaast verkoopt Eco-Lover ook ecologische spullen voor in huis of in de tuin, accessoires en leuke dingen voor kinderen. Die zullen zeker genieten van de knutselpakketten van The Little Experience met daarin allerlei materialen om poppen te maken of raketten mee te bouwen. En dat alles met gerecycleerd en organisch materiaal!

https://www.youtube.com/watch?v=zFKJIpu_YyY

Milieubewust smeren bij Yves Rocher

Als je het een andere kant op wil zoeken, zou je bijvoorbeeld eens naar Yves Rocher kunnen surfen. Neem bijvoorbeeld het assortiment plantaardige cosmetica dat op deze site terug te vinden is. Deze reeks producten is gecreëerd uit de overtuiging dat planten veel kracht en heilzame eigenschappen in zich verbergen. Deze Cosmetique Vegetale dient daarbovenop ook nog een zeer milieuvriendelijk doel. Voor elke aankoop van een glansshampoo met ecolabel, een Culture Bio product of een navulverpakking van Inositol Vegetale, plant Yves Rocher een boom. De Yves Rocher Foundation heeft op deze manier al miljoenen bomen geplant over de hele wereld. Dat is nog eens milieuvriendelijke shoppen!

Meewerken aan een groen imago

PrintConcept helpt de zakelijke wereld een stapje vooruit naar een groenere wereld. Deze online printshop maakt het je namelijk mogelijk om een “groene” huisstijl te ontwerpen. De mogelijkheden hierbij zijn legio; zo kan je ervoor kiezen om je visitekaartjes, enveloppen en briefpapier daadwerkelijk groen te maken met groene logo’s en achtergrondkleuren, maar je kan er ook voor kiezen om natuurlijke materialen te gebruiken in je communicaties. Aardse tinten en natuurlijke structuren maken er echt iets bijzonders van, waarbij het milieuvriendelijke aspect natuurlijk mooi meegenomen is. En zeg nu eerlijk, papier met een mooie, speciale structuur zorgt er voor dat je bericht meteen meer opvalt dan wanneer het op gewoon papier staat.

Eco-vriendelijk drukwerk van PrintConcept

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.