Een blik op Holland & Barrett

Verzorging

0 Reacties

HollandandBarrett.be

Wat we vroeger kenden als De Tuinen in Nederland en als Essenza in België krijgt nu een nieuwe naam. Sinds meer dan tien jaar behoren De Tuinen en Essenza tot de groep Holland & Barrett, en nu krijgen de winkels ook diezelfde naam, omdat deze naam meer perspectieven en mogelijkheden biedt om internationaal te groeien, aangezien Engels toch wel de wereldtaal is geworden. Voor de klant, jij en ik, verandert er echter niets, behalve de inrichting van de winkels dan, die gemoderniseerd wordt.

Wel kan je dus nog steeds genieten van het zeer ruime assortiment aan producten dat verkocht wordt. Zo zijn er zo’n 850 producten van het eigen huismerk, die voortdurend worden onderworpen aan kwaliteitstests. Zo ben je er zeker van dat je enkel de hoogste kwaliteit kan kopen, voor een zeer voordelige prijs. Het assortiment gaat van afslankingsproducten zoals Glucomannan, naar gezonde voeding, van thee naar gezonde voeding, van sportvoeding naar vitaminesupplementen en alles wat er tussen in ligt.

Aloë vera

Een specialiteit is toch wel het huismerk met aloë vera. Het bevat speciale vitaminen die de huid voeden, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. Door de vele kwaliteiten van dit merk werd het ook bekroond met de prijs voor beste verzorgingsproduct in Nederland voor 2015-2016. Naast producten met aloë vera vind je er ook vele oliën terug, waaronder amandel- en arganolie.

Aloë vera producten van De Tuinen

Om je even goed te kunnen blijven helpen, verandert het personeel niet om de haverklap bij Holland & Barrett. De werknemers krijgen steeds training, waardoor ze op de hoogte blijven van de nieuwste trends en de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verzorging. Hierdoor word je steeds geholpen met het nieuwste advies en blijf je ook steeds up to date met de nieuwste trends. Ook kunnen de medewerkers er dan steeds voor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van hoe de producten die je koopt werken. Zo word je altijd geholpen op een verantwoordelijke en professionele manier.

Super foods, super gezondheid

Gezonde quinoa bij Holland & BarrettNatuurlijk zijn er ook andere manieren om je te verzorgen naast oliën, aloë vera en andere verzorgingssnufjes. Het is natuurlijk ook belangrijk om gezond te eten. Daarvoor kan je ook terecht bij Holland & Barrett, met de zogenaamde ‘super foods’. Dit zijn voedingsmiddelen die zeer veel belangrijke stoffen bevatten en ook heel vullend zijn. We spreken dan onder andere van muesli met zeer veel granen, al dan niet glutenvrij, noten en zaden of zelfs quinoa. Quinoa is een zeer goede vervanger voor deegwaren zoals pasta of rijst. Zo zorgt Holland & Barrett ervoor dat je niet enkel gezond bent door je te verzorgen met olie of aloë vera en andere verzorgingsproducten, maar ook met gezonde voeding.

Naast alle vooruitstrevende snufjes op het gebied van voeding en verzorging zal Holland & Barrett voor nog veel meer zorgen. Er wordt altijd gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen, waardoor Holland & Barrett hun assortiment altijd uitbreidt, nog beter advies kan geven en altijd vooruit kan gaan. Zo wordt de beste kwaliteit voor de klant verzekerd.

Holland & BarrettVoor de koopjesjagers kan Holland & Barrett ook voldoende bieden: wekelijks zijn er acties, voordelen en promoties te vinden in de winkels en op de webshop. Het loont dus altijd om de webshop in de gaten houden.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.