Een blik op Maison Lab

Interviews

0 Reacties

Mode bij Maison Lab

Maison Lab is een Genks modebedrijf dat wordt uitgebaat door de Limburgse familie Labyed, een autoriteit op het gebied van outlets. Deze ervaring toont zich ook bij de webshop Maison-Lab.be, aangezien de webshop outletartikelen van een heel erg hoogstaand niveau aanbiedt, en alles nog betaalbaar houdt ook. Alles wordt gans het jaar door aan minstens -50% van de gewone retailprijs verkocht. Er wordt speciaal rekening gehouden met alle leeftijden en alle budgetten op de webshop.

Er is een heel erg ruim aanbod aan merken; van de minder bekende tot de grote kleppers in de modewereld, de zogenaamde Mode met een grote M. Grote namen in de modewereld zoals Twin-Set, Boch, Berghoff, Riverdale en vele andere merken worden bij Maison Lab verkocht aan voordelige prijzen, zonder in te hoeven boeten op gebied van kwaliteit. Alle kleren die binnenkomen worden namelijk eerst streng gekeurd en daarna pas op de webshop beschikbaar gemaakt, als het door de keuring komt.

Topmerken bij Maison Lab

Ontdek jouw stijltype

Maison Lab onderscheidt zicht op verschillende punten van de brede waaier aan andere webshops op het internet, Maison Lab denkt met je mee. Zo is er bijvoorbeeld een stijltest, een tool op de website. Aan de hand van enkele vragen word je ingedeeld bij een stijltype. De stijlen gaan van de zelfzekere ‘wild spirit’ tot de iets ingetogenere relaxte stijl. Het is niet omdat je liever relaxte kleren draagt, dat je er niet modieus uit kan zien. Maison Lab maakt het je ook gemakkelijk: eens je de stijltest hebt afgelegd, zorgt de website er ook voor dat je kleren in de stijl die bij jou past eenvoudig kan vinden. Zo stel je heel gemakkelijk zelf je outfit samen aan de hand van de stijltest.

Fashion Boxes

Je moet echter niet altijd zelf ‘mixen en matchen’ bij Maison Lab: Maison Lab biedt ook de Fashion Boxes aan. Deze dozen worden wekelijks samengesteld door de stylistes die werken bij Maison Lab, aan de hand van de trends die op dat moment gelden. Hierin vind je dan volledige outfits, die je voor een heel erg voordelige prijs kan kopen. Als je besluit om toch niet deze Fashion Boxes te kopen, kan je in ieder geval wel eens een kijkje nemen wat er in zit en zo inspiratie opdoen voor je eigen outfit. Zo helpt Maison Lab je nog verder om je eigen stijl te ontdekken en uit te werken.

Lotte's Fashion Box van Maison Lab

Het is niet omdat Maison Lab al hun kleren verkoopt voor minstens 50% minder dan de gewone retailprijs, dat je geen extra voordeel kan doen. Er zijn ook nog andere manieren om voordeel te doen bij Maison Lab. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je een code van € 5 korting die je kan gebruiken bij een aankoop vanaf € 50. Ook geniet je van gratis verzending vanaf € 30. Maison Lab denkt dus aan alle budgetten en zorgt ervoor dat iedereen zich modieus kan kleden.

Ambassadricewedstrijden

Maison Lab logoNaast het verkopen van kleren in de outlet en de eigen Fashion Boxes, zet Maison Lab zich ook in voor jonge, ambitieuze ontwerpers en fashionista’s. Dit doen ze aan de hand van hun eigen ambassadricewedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd mag een half jaar lang elke maand een Fashion Box samenstellen naar eigen stijl, mag deelnemen aan fotoshoots met Maison Lab en krijgt ook toegang tot een Vibestr avond in de Versuz in Hasselt. Ook krijgt de winnaar een half jaar lang elke maand een eigen gepersonaliseerde Fashion Box ter waarde van € 100.

Het loont dus altijd om eens een kijkje te nemen op de website van Maison Lab, om zo de voordeligste koopjes binnen te halen; of je nu gewoon wil shoppen of de Fashion Boxes als voorbeeld neemt. Het is alvast aangeraden om gewoon eens te kijken naar deze Fashion Boxes, aangezien de eigenaars zelf er volledig weg van zijn. Ook voor de gewone nieuwsgierigen is er wat wils, in de vorm van een stijltest, om zo je stijl te leren kennen. Een ding is zeker, echte fashionista’s zullen graag op ontdekkingstocht gaan bij bij Maison Lab.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.