Een heldere blik op Vision Direct: Lenzen zonder irritatie en met extra draagcomfort

Verzorging

0 Reacties

Hygiënisch contactlenzen indoen Je hebt vast en zeker wel een gezichtscrème of vitamines in huis die ervoor zorgen dat je huid straalt, of een conditioner die speciaal gemaakt is om het beste uit je haar naar boven te halen. Maar heb je een product in je badkamer dat het beste uit je ogen haalt en zorgt dat JIJ straalt? Dat is net het doel dat Vision Direct klaar en helder voor ogen heeft, en wij besloten dat het tijd is om hier eens een kijkje naar te nemen.

Vision Direct is de toonaangevende onlinewinkel waar je de beste merken uit een ruim assortiment kan bestellen. Bestellen van lenzen die bij jouw ogen passen, was nog nooit zo eenvoudig. Via de nieuwe website van Vision Direct kan je ze gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon of tablet bestellen. En wanneer je het zelf even niet meer weet, helpt hun huisopticien of vriendelijke klantendienst je graag verder met je meer technische vragen. Omdat Vision Direct enkel online lenzen en lensreinigingsproducten verkoopt, zijn ze de lenzenspecialist bij uitstek, met een ruime voorraad lenzen op voorraad in hun warenhuis in Amsterdam. De scherpe prijs, Vision Direct is tot 45% goedkoper dan de meeste grote aanbieders, krijg je erbovenop.

Voor Vision Direct is het belangrijk dat iedereen aandacht besteedt aan zijn of haar ooggezondheid, je hebt immers maar één paar ogen. Daarom biedt het Vision Direct oogverzorgingsproducten aan die irritatie en droge ogen verminderen, lenzen die speciaal ontworpen zijn om je ogen te hydrateren en oogdruppels en reinigingsdoekjes. Deze producten kunnen ook gebruikt worden door mensen die net een oogoperatie achter de rug hebben of last hebben van een oogontsteking.

Lenzen die je ogen hydrateren en niet irriteren

Met het uitgebreid aanbod van meer dan dertig merken, vindt iedere lenzendrager wel wat hij of zij nodig heeft op de website van Vision Direct. Of het nu dag-, week- of maandlenzen zijn of wanneer je op zoek bent naar een torische lens of een asferische lens? Ben je op zoek bent naar een specifiek model? De kans is groot dat je die vindt bij Vision Direct. Bij alle lenzen die Vision Direct aanbiedt, wordt gelet op het draagcomfort en ooghydratatie, wat voor iedere lenzendrager een essentieel element is om ervoor te kiezen lenzen te dragen.

Wanneer je op zoek bent naar lenzen maar geen idee hebt welke te kiezen, kan je altijd een kijkje nemen in hun selectie van best verkopende producten. Met contactlenzen van fabrikanten zoals Johnson & Johnson, Ciba Vision en Coopervision weet je dat voor Vision Direct kwaliteit het belangrijkst is.

Biofinity contactlenzen

Ben je niet vertrouwd met lenzen indoen? Bekijk dan deze handige video’s, waar de huisopticien handige tips geeft om er snel beter in te worden.

Hoe verzorg je je lenzen?

Wanneer je geen daglenzen draagt, is het belangrijk om je lenzen goed te reinigen om je ogen gezond en vrij van irritatie te houden. Bij Vision Direct kun je kiezen uit reinigingsvloeistoffen speciaal ontworpen om jouw lenzen op de juiste manier te reinigen van alle vuil en eiwitten. Zo leg je de volgende dag propere, gehydrateerde lenzen in. Hoewel grote voordeelverpakkingen, zoals de EasySept Hydro+ lenzenreinigingsvloeistof handig zijn, biedt Vision Direct ook kleinere formaten en reisverpakkingen aan, die je mee kan nemen op het vliegtuig. Op deze manier hydrateer je je lenzen op de meest droge plaatsen, zodat je ogen gehydrateerd en niet geïrriteerd zijn wanneer je op je bestemming aankomt.

Flight pack met lenzen van Renu

Oogverzorging voor mooiere ogen

Vision Direct heeft oogdruppels die ontworpen zijn om je ogen te hydrateren en te laten stralen zoals de Blink Intensive Tears hydraterende oogdruppels zoals de Clinitas Soothe Multi zonder bewaarmiddelen. Deze druppels verlichten vermoeide, droge en geïrriteerde zodat je weer moeiteloos verder kan met je dag.

Omdat oogontstekingen meer voorkomen dan je denkt, focust Vision Direct in het oogverzorgingsaanbod ook op ooghygiëne. Hier vind je producten zoals Blephasol die je oogleden reinigen en Blink-N-Clean oogdruppels, die het vuil uit je lenzen halen, zonder dat je ze moet uit doen.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.