Flyer.be wil iedereen flyer maken

Nieuws

0 Reacties

Iedereen flyer bij Flyer.be

Iedereen heeft een uniek verhaal, en Flyer.be heeft er haar missie van gemaakt om jouw verhaal te vertalen naar drukwerk. Van agenda’s tot bedrukte kleding en van klevers tot fotobehang; je kan er voor al je drukwerk terecht. Vier totaal verschillende klanten van Flyer.be vertellen hun bijzondere verhaal en hoe Flyer.be hen geholpen heeft in het realiseren van hun dromen.

Flyer.be klanten en hun verhaal

Ambitieuze Annelies

Miss België 2015 vertelt op de website over haar stoere liefhebberij: doe-het-zelfprojecten! Annelies Törös blijkt naast een mooie miss ook een ambitieuze doe-het-zelver te zijn die in haar vrije tijd graag keukens verbouwt en in de tuin werkt. Ze denkt zelfs aan een eigen bedrijfje voor verbouwings- en afbraakwerken. Naast alle affiches en folders voor de campagne van Miss België gebruikt Annelies de shop nu voor visitekaartjes en flyers voor haar toekomstige bedrijf.

Woeste waakhond

Bodybuilder Davy Deboeuf ziet het harde werken aan zijn lichaam als kunst. Hij vertelt dat hij voor zijn kleine maar dappere chihuahua Pixy ook bergen zou verzetten. Niet echt een woeste waakhond natuurlijk, maar wel een klein, levend kunstwerkje met een heel sterk karakter. Dave is trots op zijn hond en heeft met hulp van Flyer.be een prachtige hoes voor zijn iPad ontworpen met Pixy erop.

Flyer.be klanten en hun verhaal

Martine’s mensenkennis

Management consultant en event planner Martine Raven vertelt op de site over haar werkwijze om bedrijven beter te leren werken. Het draait allemaal om mensenkennis en goed luisteren. In het weekend helpt ze mensen en bedrijven om bijzondere events en feesten te organiseren. Flyer.be past perfect in haar verhaal met affiches, bedrukte T-shirts en sweaters die ook nog eens snel geleverd kunnen worden.

Rockende rechtsgeleerde

Partner bij een succesvol advocatenkantoor en zanger in een rockband, gaat dat samen? In het verhaal van Charles Leroy en lees je hoe hij geholpen wordt met drukwerk dat perfect bij zijn stijl past. Charles gebruikt Flyer.be voor keurige en stijlvolle bedrijfsbrochures maar ook voor stoere flyers en bedrukte T-shirts voor zijn band.

Er is er eentje jarig

Gepersonaliseerd drukwerk van Flyer.be

Flyer.be pakt niet zomaar uit met deze leuke verhalen; de webshop is binnenkort jarig. Maar liefst dertien kaarsjes komen er op de taart, dat verdient een feestje!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.