Halloween gegriezel tijdens de herfstvakantie in het pretpark

Winkeltips

0 Reacties

Griezelen in halloweensfeer in pretparkenHet is alweer oktober, de maand van de herfstvakantie en de maand van… Halloween! Duivelse pompoenen, enge heksen en dodelijke zombies – in oktober zijn ze allemaal te vinden in verschillende pretparken door heel België. Halloween wordt bijvoorbeeld in Walibi altijd uitgebreid gevierd, daarom alleen al is het een ideaal uitje voor in de herfstvakantie. Durf jij samen met je kinderen op horrorpad? Dat wordt weer lekker griezelen geblazen!

Zombies vs Vampires in Walibi

Zombies vs Vampires in Walibi

Elk jaar wordt Walibi rondom en in de herfstvakantie omgetoverd tot een waar halloweenparadijs. Je vindt er dan werkelijk vanalles, gaande van bloedstollende personages tot indrukwekkende horrorshows! Het thema van dit jaar liegt er dan ook niet om; Zombies vs Vampires. Er zijn maar liefst zeven spookhuizen, zes zogenoemde ‘scary zones’ en meer dan 150 monsters en spoken te vinden doorheen het pretpark. Vanaf 18 oktober tot en met 2 november is iedereen er tussen 10 en 18 uur welkom om te komen griezelen tijdens het grootste Halloween evenement van België. In het weekend is dit zelfs tot 21 uur, zodat je ook in het donker de vele attracties kan ontdekken! Toegangstickets kan je makkelijk online bestellen, en zo profiteer je ook nog eens van kortingen tot € 6 per kaartje.

Halloween in Bobbejaanland

Halloweenhonger in Bobbejaanland

Ook in Bobbejaanland is Halloween intussen een traditie geworden. Zowel voor de stoere kleintjes als voor de wat oudere kinderen is er genoeg te griezelen. Er zijn twee ontzettend enge doolhoven aanwezig waar je eigenlijk helemaal niet wilt verdwalen! Er zijn dagelijks shows met muziek, dansers, monsters en meer. Het land dat normaal het meest plezante land van België wordt genoemd, is voor deze twee weken tussen 10 en 17 uur even het meest griezelige deel van ons land. Tickets zijn er al vanaf 25,90 euro dankzij enkele van de nieuwste promoties. Is het angstzweet je al uitgebroken?

Halloween in Plopsaland

Grappen en griezelen in de Plopsaparken

De Plopsaparken doen er dit jaar wederom alles aan om jou de stuipen op het lijf te jagen. Zo kunnen je kids zich uren vermaken in Plopsland de Panne, waar het dit jaar allemaal draait om pompoenen en de pompoenkoning. Bibber, maar geniet van de huiveringwekkende show van Berend Brokkenpap en ga op zoek naar de duivelse Pompoenkoning. In Plopsland de Panne is het griezelig en gezellig tegelijk!

Ook in Plopsland Indoor Hasselt is het ook griezelen geblazen! Kom verkleed en ontmoet andere heksen, spoken en figuren om van te beven. Kabouter Klus zal de hele herfstvakantie van de partij zijn en een grappige griezelshow weggeven. Als je je tickets voor Plopsland Indoor Hasselt van tevoren online bestelt, krijg je een euro korting per ticket. Ook voor de Plopsa de Panne zijn er aardige kortingen te krijgen wanneer je via een promotie online bestelt. De parken zijn geopend van 10 uur tot 18 uur, met uitzondering van Plopsaland Indoor op 31/10 en 01/11. Want dan is het park tot maar liefst 21 uur geopend zodat je de akeligste feestdag van het jaar in het doorgriezelde Plopsa kan vieren!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.