HelloFresh, Foodbag of Smartmat op het menu?

Winkeltips

0 Reacties

Gezellig thuis koken

Het hoeft niet gezegd te worden: we leven in drukke tijden. Het moet allemaal zo vlug mogelijk gaan, en er is niet voor alles even veel tijd. Daarom is het niet eenvoudig om een vullende maaltijd te maken, die ook nog eens gezond is. Ook moet je daarvoor nog eens naar de supermarkt, en we weten allemaal dat die heel druk is als iedereen net van z’n werk komt. Daarom is er een alternatief: HelloFresh, Smartmat en Foodbag leveren wekelijks ingrediënten bij je thuis.

HelloFresh

HelloFresh logoHelloFresh is misschien wel de meest bekende in z’n soort, onder meer door de reclames op TV met Jamie Oliver. HelloFresh heeft dan ook de handen in elkaar geslagen met Jamie Oliver om gezonde en gevarieerde recepten te maken. Het systeem is heel simpel: HelloFresh doet de boodschappen en levert een box met boodschappen op zondag-, maandag- of dinsdagavond bij je thuis. Heerlijke recepten worden ook meegeleverd zodat je geen inspiratie tekort komt. De recepten nemen altijd maximum 30 minuten de tijd in beslag, zodat je vlug en simpel een heerlijke maaltijd op je bord tovert. De groenten worden per seizoen gekozen, zodat er zo duurzaam mogelijk wordt gewerkt. Deze groenten zullen ook niet altijd de bekende gezichten zijn die je altijd in de supermarkt vindt. Een box kan je bestellen vanaf € 36, met een spectaculaire € 20 korting op jouw eerste bestelling.

Foodbag box gevuld met verse ingrediënten

Foodbag

Foodbag logoFoodbag biedt twee soorten voedselpakketten aan: Foodbag Original en Foodbag Plat du Jour, telkens met de benodigde ingrediënten, recepten en andere benodigdheden. Foodbag levert wekelijks op de maandag doorheen Vlaanderen en Brussel. Zo hoef je helemaal niet meer naar de winkel. Je hebt enkel essentiële dingen, zoals olijfolie, peper & zout en boter nodig. Alle recepten worden ontwikkeld door een professioneel team, dat alle recepten ook uittest en fotografeert. Er wordt ook voor gezorgd dat er genoeg variatie in de recepten is, zodat je niet elke keer hetzelfde eet. Ook voorzien ze elke week een typisch Vlaams gerecht, zodat je ook eens welbekende kost op je bord kan toveren. Het gebeurt niet vaak dat er een kortingscode voor Foodbag beschikbaar is, dus volg je ons kortingenoverzicht best nauwgezet op!

Smartmat

Smartmat logoSmartmat selecteert zijn groenten met strenge criteria: minstens 25% moet biologisch geteeld zijn. Dit levert veel voordelen op: zo let je op je ecologische voetafdruk, en je bent ook zeker dat je groenten echt gezond zijn. De aangeboden vis duurzaam gevangen en het vlees is Belgisch. Zo zijn er geen onnodige vervoerskosten, en verklein je je ecologische voetafdruk nog meer. Wekelijks worden op maandag tussen 17 en 22 uur ingrediënten en recepten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant geleverd door Smartmat. Er wordt voor drie tot vijf warme maaltijden gezorgd die in een halfuur tot drie kwartier tijd klaar zijn.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.