Hoe een last minute zo voordelig mogelijk boeken

Reizen

0 Reacties

Last minute vakantie naar de zon

Als je een vakantie boekt, wil je natuurlijk de beste vakantie boeken voor de laagste prijs. Boek je een vakantie voor een lagere prijs, dan houd je meer geld over om rekeningen te betalen, leuke dingen te doen en uiteraard uit te geven tijdens jouw vakantie. Door er tijdig bij te zijn wanneer de eerste vroegboekkortingen er zijn kan je flink wat profijt doen, maar ook last minute aanbiedingen zijn extra goed voor jouw portemonnee. Wil je weten hoe je zo veel mogelijk geld kan besparen bij het boeken van een last minute zomervakantie of citytrip? Wij pikten er drie van de beste reissites uit voor het boeken van een zo goedkoop mogelijke last minute vakantie.

Geld besparen met TravelBird

TravelBird logo TravelBird is een website waar je vele verschillende reisaanbiedingen kan vinden. Dit kunnen aanbiedingen zijn voor zomervakanties, maar ook voor bijvoorbeeld leuke citytrips. Boek je jouw vakantie bij TravelBird, dan kun je wel tot honderden euro’s besparen en op deze manier veel geld overhouden om andere leuke dingen te doen. Je vindt er zowel enkel overnachtingen als spotgoedkope pakketten met jouw vlucht en verblijf gecombineerd met kortingen tot -50%. En omdat het aanbod van de website iedere dag wordt vernieuwd met nieuwe leuke reisaanbiedingen, is er altijd wel een leuke aanbieding te vinden op TravelBird.

Een goedkope gezinsvakantie naar Center Parcs

Center Parcs logo Wil je een leuke vakantie boeken voor het gehele gezin, maar heb je niet zo veel budget? Dan kun je een vakantie boeken in één van de vakantieparken van Center Parcs. Huur bijvoorbeeld een bungalow in een gezellig vakantiepark van Center Parcs en bezoek vanuit jouw bungalow het gezellige restaurant van het park, de vele speeltuinen die er op het park te vinden zijn, het bosrijke gebied om het park heen en het zwembad op het vakantiepark. In feite biedt een vakantiepark van Center Parcs je een volledige vakantieomgeving met alle gemakken en faciliteiten, maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Gedurende gans de zomer zijn er altijd last minute deals te vinden waarmee je vanaf € 299 bijvoorbeeld al een vakantie voor vier personen kan boeken.

Strandvakantie met het gezin

Last minute all-inclusives boeken bij Neckermann

Neckermann logoEen andere aanbieder waar je regelmatig leuke last minute deals kan vinden is Neckermann. Neckermann heeft vele diverse vakanties in het aanbod, waaronder verschillende scherpgeprijsde all-ins naar exotische bestemmingen en last minutes naar leuke Europese steden voor een citytrip. Wacht je wat langer met het boeken van een vakantie, dan bespaar je bij Neckermann tientallen tot wel honderden euro’s bij het boeken van een vakantie. De beste manier om een last minute te boeken, is overigens door alvast een ruime vakantieperiode in te plannen en voor deze vrije periode een reisje te boeken. Plan je bijvoorbeeld 1 juli tot en met 25 juli vrij, dan ben je flexibel om ergens in deze ruime tijdsspanne een goedkope last minute te boeken bij Neckermann.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.