Interview met AlkaVitae

Interviews, Verzorging

0 Reacties

AlkaVitae logoVeel van onze gezondheidsproblemen en de lichte ongemakken waarmee we te maken krijgen hebben als achterliggend probleem dat we door de jaren heen verzuurd raken. Zure afvalstoffen stapelen zich op in ons lichaam doordat we niet altijd goed op onze voeding letten, te gejaagd leven en te weinig beweging hebben. Vetzuren, urinezuren, melkzuren en andere verzuringsverschijnselen zijn hier het gevolg van. Prijs je gelukkig als je hier nog nooit mee te maken hebt gehad, maar vroeg of laat krijgt iedereen wel eens last van verzuring.

Net daarom heeft AlkaVitae niet enkel behandelingen voor wie al verzuurd is, maar ook preventieve middelen om ervoor te zorgen dat je er nooit mee geconfronteerd wordt. Omdat de ene verzuringsproblemen de andere niet zijn en ook de behandelingen flink uiteen lopen beslisten we om een AlkaVitae Coach te strikken voor interview over ontzuringskuren en behandelingen met AlkaVitae.

Wat is jouw taak binnen AlkaVitae?

De coaches bij AlkaVitaeIk ben een van de Alka® Coaches en wij helpen mensen met hun ontzuringsproces. Veel vragen worden telefonisch of per e-mail beantwoord. Daarnaast verwerken wij orders van consumenten, winkels (retail) en therapeuten.

Waarom zouden we een ontzuringskuur moeten gebruiken?

We staan allemaal bloot aan verzuring. Niet alleen voeding, maar ook stress en straling (mobiele telefonie, draadloze computers en dergelijke) laten verzuring achter in het lichaam.

Welke misvattingen bestaan er ten onrechte nog over ontzuren?

Het lichaam zou de zuurgraad prima zelf in balans/optimaal kunnen houden. Het bloed wordt door het lichaam ook constant/in balans gehouden. Afvalstoffen worden afgezet in vaste vorm waaronder spieren, bindweefsel, kraakbeen en zelfs de gewrichten in het lichaam waardoor het lichaam verzuurt.

Volledig gamma ontzuringsproducten van AlkaVitae

Wat houdt een behandeling met een Alka Coach precies in?

Een Alka® Coach beantwoordt de vragen telefonisch of per e-mail of stuurt informatie (bijvoorbeeld de zuur/base voedingswijzer of het purineoverzicht) wanneer daar behoefte aan is.

Waarom zouden we AlkaVitae producten moeten gebruiken om ontzuurd te geraken?

Met een optimale zuurgraad kunnen diverse klachten verminderen en met een optimale zuurgraad krijg je meer energie krijgen of ga je weer beter slapen. Een optimale zuurgraad werkt door bij alle lichaamsprocessen.

Welke tips heb je voor zij die nog nooit eerder een ontzuringskuur hebben gedaan?

Start met ontzuren met de druppels of tabletten. Bouw het desgewenst geleidelijk aan op. Wanneer er geen klachten zijn en u preventief wilt ontzuren kunt u op een milde manier ontzuren met de Alka® Thee.

Ontzuren met AlkaVitae thee

Welke andere methoden, technieken helpen om verder te ontzuren, behalve het gebruiken van ontzuringsproducten van Alka?

Probeer zo gezond mogelijk te eten en drinken. Neem eventueel supplementen om (eventuele) tekorten aan te vullen. Zorg voor voldoende ontspanning en slaap, en probeer stress te verminderen.

Dankzij welke promoties, kortingscodes kunnen we extra besparen op onze Alka ontzuringsproducten?

AlkaVitae heeft diverse kortingsacties per jaar. Deze worden per e-mail gestuurd naar al onze klanten. Momenteel loopt er ook een exclusieve kortingscode voor snip snip shoppers die je op onze shoppagina kan ontdekken.

Welke andere merken, webshops zijn jullie fan van?

Wat moeten we zeker nog weten over AlkaVitae?

Wanneer mensen gaan ontzuren herstellen zij de zuur-base balans in hun lichaam waardoor klachten gaan afnemen. Mensen gaan zich weer beter voelen.

Bedankt aan de AlkaVitae Coach voor dit leerrijke interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.