Interview met Artismook

Interviews

0 Reacties

Dampen met een e-sigaret

Vijf jaar geleden keken we nog vreemd op toen we iemand zagen dampen, maar intussen is de elektronische sigaret alomtegenwoordig. Waar we nu van versteld staan is het enorme assortiment aan e-sigaretten en de diversiteit die er is onder de diverse verdampers, e-liquids en ook MOD’s. De beste en populairste modellen lijken intussen al lang niet meer op de ouderwetse “analoge” sigaret, en elke dampfanaat heeft zo zijn eigen favoriete combinatie van e-sigaret en e-liquid. De doorwinterde damper kan zich lustig uitleven met de vele MOD’s en e-liquids, maar ook voor nieuwkomers is het e-roken toegankelijker dan ooit tevoren. Dit alles wordt al snel duidelijk wanneer je door Artismook.be surft, een webshop die zich volledig toelegt op het elektronisch roken. Om helemaal bij te zijn met al hetgeen er in de e-sigaret wereld leeft en ons te wachten staat, hebben we Jef van Artismook uitgenodigd voor een interview.

Wat heeft jullie gemotiveerd om Artismook op te richten?

Een familielid had op vakantie een elektrische sigaret gekocht. Van het ene op het andere moment ging ze over van 2 pakjes gewone sigaretten per dag naar de e-sigaret. We waren zo verbaasd dat zelfs zij kon stoppen met roken door middel van de e-sigaret dat we dachten: ‘Hé, dat zou nog iets zijn om op de Belgische markt te brengen’. En zo werd Artismook in 2013 geboren. Eerst enkel met een vaste winkel in Kinrooi maar als snel volgde onze webshop. Nu in 2016 mogen we toch wel trots zijn op Artismook. We zijn immers de grootste webshop voor e-sigaretten in België en hebben al duizenden mensen helpen stoppen met roken.

Populaire e-sigaret starterkits

Hoe gaan we best aan de slag met het elektronisch roken?

We hebben in ons aanbod een aantal handige startersets staan waar alles in zit om van start te gaan met dampen. Het enige wat je nog nodig hebt, is een e-liquid naar keuze. Maar om je het helemaal makkelijk te maken, hebben we ook heel wat e-liquid proefpakketten die bovendien voordeliger zijn in prijs.

Welk toestel moet ik kiezen? Welk nicotine-gehalte neem ik best? Hoe maak ik mijn e-sigaret klaar voor gebruik? Op al deze vragen geven we je een uitgebreid antwoord op onze tutorials-pagina. Heb je daarna toch nog vragen? Aarzel dan niet om mijzelf of een van mijn collega’s te contacteren via klantenservice@artismook.be.

https://www.youtube.com/watch?v=DScSFoTp7eg

Waarom moeten we voor de elektronische sigaretten van Artismook kiezen?

Bij Artismook ben je altijd zeker dat je originele en veilige merkproducten ontvangt. Vanaf € 40 ontvang je je bestelling de volgende werkdag zelfs gratis aan huis. Tevens gaan we voluit voor de beste klantenservice. Ook na aankoop kan je altijd bij ons terecht. Onze beoordelingen van onze klanten bewijzen dit.

Bij Artismook kan ook echt iedere damper terecht. De beginners kunnen hun hartje ophalen bij de vele startersets en zetten we graag op weg. Terwijl we de gevorderde dampers juist alles kunnen aanbieden op vlak van do-it-yourself producten en geavanceerde verdampers/MOD’s.

Welke merken zijn populair tegenwoordig?

Wij hebben heel wat bekende alsook minder bekende merken in ons assortiment zitten. De populairste merken voor de elektronische sigaretten zelf zijn op dit moment: Joyetech, Kangertech, Justfog Aspire en SMOK. Op vlak van e-liquids springen Millers Juice, Eliquid France en Cuttwood er dan weer met kop en schouders bovenuit.

https://www.youtube.com/watch?v=HBb8vcRrhsE

Maar hé, er zijn zoveel mooie apparaten en lekkere e-liquids in ons assortiment. Dus doe eens gek, kies iets anders en laat je verrassen door Artismook! 😉

Welke tips heb je voor elektronische rokers die voor het eerst met mods aan de slag willen?

We merken de laatste tijd dat meer en meer beginnende dampers ook naar MOD’s beginnen te vragen. Tegenwoordig zijn zelfs heel wat startersets uitgerust met een MOD. Een MOD is eigenlijk niet meer dan een batterij (vaak in een kubusvorm) waar je heel wat mee kan instellen. Hierdoor kan je je e-sigaret helemaal afstemmen op jouw behoeften. Tevens gaat de batterij van een MOD veel langer mee vooraleer je hem terug aan de lader moet hangen.

Dus wil je toch iets meer? Wil je meer damp en meer smaak? Probeer dan zeker eens een MOD met een goede verdamper. Ik kan je garanderen, je zal versteld staan en nooit meer iets anders willen.

Welke e-liquids zijn jouw persoonlijke favorieten?

Square Drops Yummy e-liquid van ArtismookGoh, dat is een moeilijke vraag! Ik zit van ’s morgens tot ’s avonds met mijn hoofd in de e-liquid (niet heus hoor) dus ik heb er toch al heel wat gedampt. Dat maakt het natuurlijk des te moeilijker…

Mijn 3 favoriete smaakjes, als ik dan toch moet kiezen:

  1. Cuttwood Unicorn Milk
  2. Flavourtec Blue Magic
  3. Square Drops Yummy Berry

Zoals je ziet, hou ik eerder van de fruitsmaken. Maar geen nood, er is voor ieder wat wils!

Welke tips heb je om extra voordeel te krijgen op onze aankopen bij Artismook.be?

Iedere maand loten we iemand uit onze klanten die een beoordeling heeft geplaatst. Die persoon wint dan een e-liquid proefpakket, een starterkit of … . Dus vind jij Artismook ook helemaal de max? Vertel het door via Kiyoh.

Hou je niet zo van beoordelingen schrijven? Hou dan vooral onze pagina op snip snip in de gaten want in de toekomst komen er wel wat mooie kortingscodes aan.

Welke nieuwigheden hebben jullie voor ons in petto dit jaar?

2016 zal een heel belangrijk jaar worden voor de dampers in België. We verwachten immers eindelijk een duidelijke wetgeving.

Artismook logoQua producten komt er ook weer heel wat moois aan dit jaar. We zijn volop bezig met bestellingen te plaatsen om onze klanten weer in de watten te leggen met mooie starterkits, prachtige design-MOD’s en overheerlijke e-liquids. Hou dus vooral onze webshop en Facebook-pagina in het oog om op de hoogte te blijven van al het nieuws in dampland.

Naar welke andere websites en online winkels kijken jullie op?

Misschien een van de cliché-voorbeelden waar iedereen wel naar opkijkt: Coolblue! Coolblue wilt blije klanten, wij willen happy vapers! Net zoals hun gaan wij volop voor de beste klantenservice. Dus heb je een vraag over een e-sigaret, aarzel niet om een van mijn collega’s te contacteren. Ze helpen je graag verder en zetten je helemaal op weg naar een gezondere levensstijl. Ook na de aankoop van je elektronische sigaret kan je altijd bij ons terecht met al je vragen/problemen. Onze klantenservice is geopend van maandag tot zaterdag, van 9u tot 18u. Maar vaak antwoorden we ook gewoon nog om 22u of zelfs op zondag. Dus wacht zeker niet tot de volgende dag om je vraag te stellen, grote kans dat je nog antwoord krijgt 😉

Heel erg bedankt Jef voor het leuke interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.