Interview met Badjas.be

Interviews

0 Reacties

Nagenieten van sauna in badjas

Niets zo heerlijk als ’s morgens in je badjas genieten van het ontbijt, of om na een relaxerend badje nog even nasoezen in een warme badjas. Maar waar vind je nu kwalitatieve badjassen in de stof waar je het meest van houdt, en die er bovendien ook nog eens leuk uitzien? Maak kennis met Badjas.be, een shop die zich specifiek op badjassen toelegt. Je staat met verstomming wanneer je door het assortiment van deze shop surft, want er bestaan veel meer soorten badjassen dan je ooit had kunnen denken. Ze zijn er niet alleen in allerlei kleuren en in korte en lange uitvoering, maar er zijn er ook die perfect zijn om mee naar de sauna te gaan. Helemaal leuk wordt het wanneer je jouw badjas personaliseert met jouw naam of een leuke boodschap, en daarbij gebruik maakt van onze actiecode voor 10% korting. We nodigden Badjas.be webshopeigenaar en badjasexpert bij uitstek Saskia uit voor een interview.

Waarom moeten we onze badjassen bij Badjas.be shoppen?

“Als het om badjassen gaat!” Onze slogan zegt het al: voor een badjas moet u bij Badjas.be zijn! Voor kind, hem en haar, van saunabadjas tot aan een badjas met borduring. U kijkt, klikt en koopt en wij leveren de badjas de volgende werkdag. Een badjas is leuk om te krijgen of te geven. Verwen jezelf eens, en bestel vandaag nog een badjas voor dagelijks comfort.

Wat heeft je gemotiveerd om Badjas.be op te richten?

Badjas.be logoNa jarenlange ervaring op de Nederlandse markt werd het tijd ook België te laten genieten van onze mooie producten, wisselende assortiment en goede prijs/kwaliteitverhoudingen. Daarnaast willen we klanten het gemak laten ervaren van het bestellen van een badjas in onze webshop.

Welke types badjassen zijn zoal populair?

De badjassen met borduring, dus voorzien van een naam of logo, zijn door de jaren heen verreweg onze hardlopers. Wij leveren slechts kwaliteitsproducten en borduren met de meest professionele apparaten. Voor een kwaliteitsbadjas met naam moet je beslist bij Badjas.be zijn.

Wat zijn de nieuwste trends binnen de badjassen?

Badjas met rits De badjassen met rits zijn erg in opkomst. We bieden je maar liefst negen trendy kleuren in een zestal maten. Daarnaast is de saunabadjas erg in opkomst. Een begrip saunabadjas staat niet echt. Het houdt slechts in dat een badjas voldoet aan een aantal kenmerken. Denk hierbij aan dun, licht en een hoog absorptievermogen.

Welke tips heb je voor wie een badjas wil cadeau doen?

Geef de badjas een borduring voor een super speciaal en uniek cadeau. Een babybadjas met een borduring van naam en/of datum is erg populair als een origineel kraamcadeau.

Hoe gaan we best tewerk om de juiste maat te ontdekken voor onze nieuwe badjas?

Op elke productpagina beschrijven wij zo goed mogelijk de pasvorm van de badjas. Daarnaast vindt u een specifieke maattabel in cm bij elk product. Heeft u daarnaast nog andere vragen? We helpen u graag per mail of telefoon.

Assortiment badjassen

Wat is jouw top 3 van favoriete badjassen uit jouw webshop?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij zelf zijn erg enthousiast over onze dierenprint badjassen voor jong en oud, onze badjassen met borduring en de Woody badjassen die echt te leuk zijn! 🙂

Bedankt Saskia voor het interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.