Interview met CartridgeOnline.be

Interviews

0 Reacties

CartridgeOnline.be

CartridgeOnline.be noemt zichzelf de Colruyt onder de winkels voor printers en toebehoren, en die titel verdienen ze ook wel. De prijzen op de webwinkel worden continu gewijzigd, en ze hebben naast de vele merkartikelen ook een zeer voordelig huismerk. Dit huismerk moet zeker niet onderdoen voor de gerenommeerde merken op de markt. Deze lage prijzen zijn haalbaar omdat er op alle mogelijke vlakken wordt bespaard, behalve natuurlijk op het vlak van kwaliteit. Lege cartridges worden gerecycleerd, zodat er geen nieuwe cartridges geproduceerd moeten worden. Dit spaart zowel kosten uit, wat voordelig is voor ons, en is goed voor het milieu, wat goed is voor ons allemaal. Daarbij wordt ook alles geproduceerd in België, zodat niets geïmporteerd moet worden. Zo spaart CartridgeOnline.be nog meer kosten uit, en verkleint tegelijk hun ecologische voetafdruk. Er zijn plannen om nog meer producten aan te bieden, door het gamma uit te breiden, de stock aan huismerkproducten verder uit te breiden en nieuwe mogelijkheden te verkennen op het vlak van benodigdheden voor 3D printen.

Waarom moeten we bij CartridgeOnline.be shoppen, en niet een andere printersupplies shop?

Omdat we de Colruyt onder de toners en inkt zijn. We passen constant onze prijzen aan en zijn de goedkoopste op de markt met ons huismerk. Ook voor de garantie doen we niet moeilijk om ons huismerk om te ruilen als er een probleem is.

Hoe slagen jullie erin om goedkoper toners en inktcartridges aan te bieden dan de concurrentie?

We proberen onze kosten zo laag mogelijk te houden en besparen waar we kunnen zonder dat we aan kwaliteit moeten inboeten. Wij zijn ook altijd op zoek om beter en goedkoper te produceren.

Waarom moeten we voor het huismerk kiezen?

Toner van huismerk bij CartridgeOnline.beOmdat deze gewoon goedkoper zijn en dezelfde kwaliteit leveren. Hierdoor kan een klant veel goedkoper printen. Verder proberen wij ook altijd met gerecycleerde toners te werken. Dit is ook beter voor het milieu.

Hoe kunnen we zo zuinig mogelijk omgaan met onze inktcartridges?

Wij raden klanten altijd aan om een laser printer te kopen. Deze toners zijn iets duurder maar gaan veel langer mee. Inkt is goedkoper in aankoop maar na een tijd gaan de inktvaatjes verstoppen. Daarom altijd ervoor zorgen dat je jouw printer pas uitschakelt als de inkt terug in startstand staat. Ander drogen ze nog sneller uit.

Welke tips heb je voor het aanschaffen van een inktzuinige printer?

Vraag ons wat je juist wil doen en wij doen je een voorstel. Meestal is een laserprinter iets duurder maar je toners gaan veel langer mee en zijn dus veel goedkoper in het printen per pagina.

Pakket verstuurd bij CartridgeOnline.be

Wat moeten we zeker nog weten over CartridgeOnline.be?

Dat we op en top Belgisch zijn en dat we er alles aan doen om de klant tevreden te houden. Wij werken op de lange termijn.

Wat brengt de toekomst voor CartridgeOnline.be?

We gaan ons gamma nog verder uitbreiden en proberen al onze huismerk toners en inkt nog meer op voorraad te hebben. Verder gaan we ook nog 3D printsupplies aanbieden.

Bedankt voor het interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.