Interview met Design-meubelen.com

Interviews

0 Reacties

Design-meubelen.com logoDesign-meubelen.com is de online stek van het jarenlang gevestigde Lineo Moderne Interieurs, een designmeubelspeciaalzaak in het Nederlandse Eindhoven. In hun online shop kunnen ook de Belgische designliefhebbers onder ons hun ding vinden en genieten van gratis verzending en alle andere voordelen die een online shopper maar kan wensen. Waar Design-meubelen.com vooral in uitblinkt is haar enorme gamma meubelen met complete collecties van topdesigners waaronder Rolf Benz, Ronald Schmitt, Leolux en andere grote namen die je haast nergens anders in de BeNeLux kan vinden.

Michael van het klantenteam van Design-meubelen.com was zo vriendelijk om ons verder wegwijs te maken in hun online shop. Hij vertelt ons meer over de nieuwste trends en populaire merken, en licht ook een tipje van de sluier over een online shop speciaal voor de Belgische markt.

Design-Meubelen.com

Wat maakt dat online meubelen shoppen interessanter is dan deze lokaal te kopen?

Sommige meubelen zijn ervoor gemaakt om direct online te kunnen kopen. Denk hierbij aan bepaalde woningaccessoires, of kleine bijzetmeubelen. Deze kun je niet allemaal in je showroom hebben staan, en dus kun je ze wel makkelijk online plaatsen. De bezoeker kan op www.design-meubelen.com van een bepaald merk de complete collectie zien en ook direct online kopen.

Waar moeten we zoal op letten bij het online bestellen van meubelen?

Waar je vooral op moet letten bij het online kopen van meubelen is de kleur. De kleur van een bepaald product kan altijd afwijken, vooral op beeldschermen. Vooral bij stoffen en hout producten kan dit verwarrend zijn. Wil je er echt zeker van dat een kleur klopt? Dan kan je bij Design-meubelen.com een kleurstaal opvragen.

Hoe zit het met de garantie op de meubelen die jullie verkopen?

Design-meubelen.com is een onderdeel van Lineo Moderne Interieurs en Lineo is CBW erkend. Dat houdt in dat wij 3 jaar garantie verlenen op de producten die we (online) verkopen. Sommige producenten leveren ook nog extra een uitgebreide garantie wanneer je het product online aanmeldt. Dan verhoog je de garantieperiode.

Calligaris meubelen bij Design-meubelen.com

Welke merken zijn momenteel hot en trending?

Het Italiaanse merk Calligaris is op dit moment een hot merk. Calligaris maakt designmeubelen. Alleen is het merk Calligaris in Nederland, België niet overal verkrijgbaar. Daarnaast zijn ook de designlampen van Brunklaus momenteel gewild. Een onbekend merk dat opvalt door de aparte vormgeving in de lampenkappen. Een uniek product zowaar dat eveneens niet overal verkrijgbaar is.

Hoe kunnen klanten bij Design-meubelen.com besparen op hun aankopen?

Onze leveranciers hebben af en toe een bepaalde actie, waardoor de klanten korting ontvangen op hun producten. Klanten kunnen besparen op hun aankopen, door maandelijks de website te bezoeken en zo ervoor te zorgen dat ze zelf op de hoogte blijven. Of klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief waardoor ze op de hoogte worden gehouden. Daarnaast hanteren we bij Design-meubelen.com de laagste prijsgarantie.

Op welke manieren verlenen jullie interieuradvies?

We hebben een interieuradviseur in de winkel. Onze collega kan ook bij mensen thuis advies verlenen. Klanten kunnen via de webshop een verzoek indienen, of via de website. Wij verlenen standaard 1 uur gratis interieuradvies.

Wat maakt dat jullie webshop ook toegankelijk is voor Belgische shoppers?

Wij leveren gratis in zowel Nederland als België. Onze webshop is gericht op Nederlanders, maar we willen ook zoveel mogelijk Belgische klanten bereiken. Alleen dat is best lastig, omdat er ruim 6 miljoen Franstaligen mensen wonen in België. Met gratis bezorgen in België willen we de klanten in België beter benaderen.

Modern interieur bij Design-meubelen.com

Wat is jouw persoonlijk favoriete interieur?

Mijn favoriete interieur wisselt om de 3 à 4 jaar. Op dit moment is dat een beetje strak/modern. Alle eikenproducten en donker hout hebben de woonkamer verlaten. En wat ook op dit moment bij mij past, zijn merken met een verhaal. Zonder verhaal red je het niet in deze tijden. Het merk moet een visie hebben, een verhaal dat duidelijk bij mij past.

Welke andere websites, online shops zijn jullie fan van?

Wij zijn enorm fan van Zappos.com. Dat is voor ons nog niet bereikbaar en toch weten ze ons wel te pakken. Hun klantenservice en de marketingacties zijn fantastisch.

Wat mogen we in de nabije toekomst nog verwachten van Design-meubelen.com?

Een Design-meubelen.be. Dat is wel ons streven.

Onze dank gaat uit naar Michael om dit interview met ons te doen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.