Interview met e5

Interviews

1 Reactie

e5 mode logoIn alle uithoeken van het land vind je tegenwoordig een e5-winkel met stijlvolle hedendaagse mode voor zowel dames als heren. Maar ook online vinden we deze modespecialist en haar ruime gamma terug. Op e5mode.be vind je alle collecties en merken terug, waaronder L’histoire de Louise, Libelle en Deer Island. Voor de nieuwste acties en promoties zit je bij e5mode.be op de eerste rij, aangevuld met kortingscodes die je vaak nog extra voordeel opleveren.

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht zijn er tal van chique feestoutfits om te ontdekken, en ondertussen is het uiteraard al reikhalzend uitkijken naar de wintersolden. Om ons voor te bereiden op dit alles en nog meer te weten komen over e5 en haar webshop e5mode.be, hebben we projectmanager marketing & e-commerce Elianne Totté opgezocht voor een interview.

Wat is jouw taak binnen het e5-team?

Elianne Totté van e5Mijn taak bestaat uit het opstellen van de marketingkalender en daarbij rekening houdend met de verschillende communicatiekanalen. Doel is om deze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, omnichannel marketing zeg maar.

Waarom zouden we bij e5 moeten shoppen en niet bij een andere online kledingwinkel?

e5 wil haar klanten helpen om zich goed te voelen in hun vel, en dat elke dag opnieuw. We doen dit door hoogkwalitatieve mode tegen een betaalbare prijs aan te bieden, en dit zowel voor vrouwen als mannen van alle leeftijden. Ongeacht hun persoonlijke stijl of figuur.

Onze webshop is sinds 2009 online en klanten vinden inmiddels al vlot hun weg naar onze online winkel. Je geniet in onze online shop dezelfde e5-service als in de winkels. Uiteraard vind je er ook dezelfde collecties en promoties terug.

Niet alleen de service is tijdens het online shoppen op e5mode.be voor ons van belang, ook de gebruiksvriendelijkheid en de overzichtelijkheid van onze shop zijn zaken waar we veel belang aan hechten. Leveringen gebeuren binnen de twee tot vier werkdagen, en dit in een e5-winkel of Kiala-punt naar keuze. Betalen kan makkelijk en veilig met diverse betaalmiddelen. Onze leveringen en retours zijn volledig gratis. Ontdek het gerust zelf.

Gift Shop bij e5

Kan je ons wat meer vertellen over jullie Gift Shop die momenteel in jullie webshop te vinden is?

De Gift Shop-actie is een speciale eindejaarsactie waarbij klanten kunnen sparen voor exclusieve eindejaarsgeschenken. Bij elke aankoop van 10 november tot en met 24 december 2014 vanaf € 50 aan kleding, accessoires of cadeaucheques krijg je van ons een waardebon die je terugvindt op het kassaticket in de winkel of in jouw e-mail via de webshop Met deze waardebon kan je bij e5 sparen voor de leukste eindejaarscadeaus. Dit jaar heb je de keuze uit de volgende exclusieve merken: Pascale Naessens, Serax, Côte d’Or, Valcombe, Lenoble, l’Atelier du Vin en Smartphoto.

Welke kortingscodes, sales organiseren jullie doorgaans zoal op e5mode.be?

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan acties en promoties, gaande van 2+1 gratis en spaaracties tot solden.

Wat mogen we van e5 verwachten tijdens de solden 2015?


We kunnen alvast verklappen dat we heel wat kortingen in petto hebben op een ruim aanbod artikelen op de dames- en herencollectie. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze webshop dus.

Welke e5-outfit is jouw favoriet van dit moment?


De jumpsuit van L’histoire de Louise, een jong en vrouwelijk item voor de feestdagen met mooie kanten details. Pluspunt: je bent meteen helemaal gekleed.

Mogen we de outfit-o-maat binnenkort terug verwachten?

Outfit-o-maat was een groot succes waarbij we heel wat klanten op een andere manier hebben kunnen laten zien wat voor leuke winkel e5 is. Ook voor 2015 hebben we weer leuke ideeën op de agenda staan, wat dat precies gaat zijn houden we nog even geheim.

Wat mogen we in de nabije toekomst nog verwachten van e5?


Dezelfde service en kwaliteit zoals onze klanten die kennen en appreciëren, met daarbij tal van leuke acties die iedereen wel kunnen smaken.

Welke andere websites, webshops vinden jullie leuk?

We kijken naar allerlei andere websites, zowel in binnen als buitenland.

Hartelijk bedankt Elianne om dit interview met ons te doen!

1 Reactie aan “Interview met e5”

  • boze klant 22 december 201419:44

    Gift shop? Er worden bonnen uitgedeeld per 5 euro per aankoopschijf van 50 euro, geldig tot en met 31 december. Maar de voorraad is veel te beperkt: nauwelijks nog keuze en geen enkel cadeau meer beschikbaar van minder dan 30 euro. Dit wil zeggen: als u niet voor minstens 300 euro koopt krijgt u niets. Terwijl er duidelijk staat: cadeau vanaf 50 euro aankoop! Deze actie is boerenbedrog.

    Reageer

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.