Interview met EcomMedics

Interviews

0 Reacties

Gezondheidsspecialist EcomMedics

Gezondheidsspecialist EcomMedics is sinds 2010 online actief in het aanbieden van haar zelfontwikkelde voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Wie wil afslanken kan bij EcomMedics terecht voor diverse HCG dieetsupplementen om het beroemde dieet van Dr. Simeons te volgen, of voor de Elegance Açai dieetkuur die je ook nog een energieboost geeft. De Elegance NextGen en PureLift producten van EcomMedics zorgen er dan weer voor dat je het verouderingsproces onder controle krijgt en rimpels efficiënt en op natuurlijke wijze kan wegwerken. EcomMedics produceert al haar producten volgens de eisen van de GMP en HACCP die opgelegd worden door de EU, zodat je met een gerust hart de middelen kan nemen zonder dat je hiervoor een voorschrift van de dokter nodig hebt.

Wij gingen eens luisteren bij Sanne die bij EcomMedics werkt als marketing manager om de verschillende HCG dieetkuren te leren kennen en het gamma anti-aging producten te ontdekken. Ze heeft er eveneens voor gezorgd dat je als snip snip shopper een extra korting van € 10 krijgt, dus neem zeker een kijkje naar het kortingenoverzicht van EcomMedics.

Afslanken en je huid verzorgen met EcomMedics

Hoe werkt het HCG dieet van Dr Simeons?

De HCG afslanksupplementen zorgen ervoor dat je minder snel honger krijgt, en verhogen de vetverbranding zonder je daarbij een futloos gevoel te geven. Samen met het HCG dieet zorgt dit voor geweldige resultaten binnen 23 dagen: vrouwen melden een gewichtsverlies van 8 tot 10 procent en mannen een gewichtsverlies van 10 tot 12 procent.

Dit dieet is meer dan 50 jaar geleden door Dr. Simeons ontworpen. Het is voor veel mensen al een succesvolle manier gebleken om overtollige kilo’s kwijt te raken. Het HCG dieet zorgt ervoor dat je in korte tijd afslankt, waarbij het lichaam wordt gereinigd. Het is dé oplossing voor probleemgebieden zoals heupen, buiken en billen. Doordat je minder snel honger krijgt door de supplementen, is het dieet makkelijk vol te houden. En de supplementen in combinatie met de bijgeleverde vitamine B12 zorgen bovendien voor voldoende energie voor je dagelijkse bezigheden.

Welke supplementen zijn er verkrijgbaar?

Er zijn vier verschillende afslanksupplementen waar je bij EcomMedics uit kunt kiezen: HCG Oral, HCG Tablets, HCG Spray+ en Elegance Oral 30.

  • HCG Oral: Dit is de bekendste van de vier en tevens de meest luxe kuur. Hierbij neem je 23 dagen naast het HCG dieet de HCG Oral ampullen met extra vitamine B12 in.
  • HCG Tablets: Deze zijn natuurlijker van samenstelling en hebben als aangename bijwerking het lichaam te reinigen. Ook deze kuur duurt 23 dagen, maar de tabletten zijn iets voordeliger dan HCG Oral.
  • HCG spray+: Bevat net als HCG Oral extra vitamine B12, ook deze kuur duurt 23 dagen en de verkoopprijs ligt tevens ietwat lager dan bij HCG Oral.
  • Elegance Oral30: Deze kuur duurt 30 dagen in plaats van 23, waarbij je nog meer gewicht verliest. Dit is voornamelijk voor mensen die een groot deel van hun huidige gewicht kwijt willen raken.

Dieetsupplementen op basis van HCG en Açai van EcomMedics

Is het nodig voor gebruik een arts raad te plegen?

Nee dit hoeft niet, voor het volgen van een HCG afslankkuur hoef je geen doktersvoorschrift te hebben. Als je bepaalde medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt, is het wel nodig om je arts te raadplegen.

Zijn er tips voor het volgen van de afslankkuur?

Onderbreek je HCG dieet liever niet, voorkom verleidingen en nuttig de maaltijden het liefst thuis. Ook volgende adviezen neem je best in acht om zo goed mogelijke resultaten te bekomen:

  • Drink 2 liter water per dag.
  • Drink meteen bij het opstaan een glas water.
  • Slik naast de afslankkuur dagelijks multivitaminen.
  • Slik dagelijks calciumtabletten om te voorkomen dat je een tekort opbouwt.
  • Mocht je je een dag niet goed aan je dieet hebben gehouden, ga dan de volgende dag gewoon door. Focus vooral op de dagen dat je het wél volgehouden hebt.

Wat zijn de Elegance NextGen tabletten?

Elegance NextGen antiagingproduct van EcomMedicsVergeet botox en dagcrèmes, want een mooi uiterlijk begint bij je voeding. En om het nog eenvoudiger te maken om al deze nodige voedingsstoffen binnen te krijgen, zijn er de Elegance NextGen anti-aging tabletten. De krachtige antioxidanten in deze tabletten helpen vrije radicalen tegen te gaan: onstabiele moleculen in onze huidcellen die het verouderingsproces versnellen. Zelfs huidproblemen kunnen door de tabletten verholpen worden, doordat de ingrediënten van de tabletten ook de onderliggende huidlagen voeden.

Naast de werking tegen rimpels, gaan deze tabletten ook botontkalking tegen, zorgen ze voor een betere doorbloeding en versterken ze het immuunsysteem. De tabletten werken op alle vlakken tegen veroudering.

Op welke manieren kunnen we bij EcomMedics.com extra besparen op onze aankopen?

EcomMedics is de producent van al deze voedingssupplementen en kan deze daardoor tegen de scherpste prijs aanbieden. Bovendien ontvang je nu via snip snip nog eens 10 euro korting op jouw bestelling door gebruik te maken van de exclusieve kortingscode!

Wat mogen we in de nabije toekomst nog verwachten van EcomMedics?

Als producent van hoogwaardige voedingssupplementen houden wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid scherp in de gaten en investeren wij veel in de ontwikkeling van nieuwe producten. Wij zullen ons productaanbod gestaag uitbreiden met unieke, hoogwaardige voedingssupplementen en andere verzorgingsproducten gericht op effectieve verbetering van de gezondheid.

Wat moeten we zeker nog weten over EcomMedics?

EcomMedics logoEcomMedics hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Je kan ons dan ook altijd bereiken met vragen, twijfels of opmerkingen. Wij horen graag wat je van onze producten vindt en helpen je graag om deze zo succesvol mogelijk te gebruiken.

Sanne, bedankt om dit interview met ons te doen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.