Interview met eismann

Interviews

0 Reacties

eismann levert diepvriesproducten aan huiseismann kennen we allemaal wel uit het straatbeeld. Waar je vroeger de eismann catalogus bij de hand moest hebben om vervolgens jouw bestelling telefonisch tijdens bepaalde uren door te geven, kan je dit alles nu ook online. De eismann webshop laat je makkelijk en snel door het complete gamma diepvriesproducten surfen, en biedt je ook heel wat extra informatie over de voedingswaarden van de producten en leuke combinaties met andere producten. Je surft ook vlot via je tablet en smartphone door de shop zodat je onderweg of terwijl je voor de diepvries staat nog vlug kan bestellen voor levering op een moment van jouw voorkeur. En niet te vergeten; via eismann.be kom je er ook het snelst achter welke nieuwe promoties er lopende zijn en wat de nieuwste aanraders zijn.

Joël zorgt er mee voor dat wij bij eismann diepgevroren producten kunnen kopen met leuke kortingen. Samen met hem doorlopen we de coole webshop van eismann om één en ander van naderbij te bekijken.

Wat is jouw verantwoordelijkheid binnen eismann?

Ik ben marketing- en aankoopverantwoordelijke bij eismann. Op de marketing bepalen we het productassortiment, acties en promoties. Ik ben ook de contactpersoon met onze partner-leveranciers die onze producten voor ons creëren.

Hoe gaat het bestellen op eismann.be precies in zijn werk?

Bestellen bij eismann kan op verschillende manieren. Onze verkopers werken in een vast ritme, waarbij ze elke 2 à 3 weken aan jouw deur staan met de laatste promoties. Zij hebben altijd de producten mee op hun vrachtwagen, waardoor je bij bestelling ook meteen je producten in de diepvries kan steken.

Je kan ook via onze webshop bestellen. Deze is 24/7 open, dus je doet je aankoop op het moment dat jou het beste uitkomt. Wij leveren de producten dan gratis bij jou thuis binnen de 48 uur, eventueel ook voor of na de werkuren. Jij bepaalt het levermoment, en wij zullen dat respecteren.

Kant-en-klaar gerecht van eismann

Wat gebeurt er als we op het onverwachtse niet thuis zijn wanneer de thuisleverdienst langskomt?

Door het feit dat jij het levermoment kiest, gaan we er natuurlijk van uit dat je thuis bent op dat moment. Als dat niet zo is, hebben wij het voordeel dat onze vrachtwagens diepvriescompartimenten hebben, dus de producten gaan gewoon weer terug mee en worden in onze diepvriezers bewaard tot een later levermoment.

Waarom moeten we onze diepvriesproducten bij jullie kopen?

eismann staat voor kwaliteit, productinnovatie en klantvriendelijkheid. Al onze producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitstests alvorens we deze op de markt zetten. We houden in onze ontwikkelingen ook steeds rekening met gebruiksgemak. Zo worden bijvoorbeeld onze diepvriesgroenten los ingevroren, zodat je de hoeveelheid uit de zak neemt die je nodig hebt.

Wij staan in functie van onze klanten, we willen hun leven gemakkelijker maken. Zo moet je er geen rekening mee houden om je diepvriesproducten nog snel thuis te krijgen voor ze ontdooien. Wij onderbreken de koude keten nooit, tot het moment dat de producten in je diepvriezer liggen.

Wat zijn de laatste nieuwigheden in jullie online winkel?

Barbecuevlees van eismannWij proberen steeds in het teken van het seizoen te werken. De zomer is aan het aflopen, uiteraard zijn dan onze barbecue– en ijsproducten top of the bill. Momenteel zijn we een paar leuke dingen aan het uitwerken voor het najaar. Hou onze website dus zeker in het oog!

Natuurlijk laten we ook de trends niet aan ons passeren. Zo hebben we een heel mooi aanbod in bijvoorbeeld glutenvrije producten en superfood.

Van welke promoties, kortingen kunnen we bij eismann zoal profiteren?

Wij komen elke twee weken met nieuwe promoties, dus kom zeker regelmatig eens terug naar onze website.

Welke aanbevelingen heb je om tijdens de drukke werkweek toch lekker en gezond te eten?

Snel en gemakkelijk hoeft niet altijd ongezond te zijn. Wij hebben een heel ruim assortiment aan producten die je gewoon recht uit de diepvries in de pan of de oven klaarmaakt, en die je toch de nodige voedingswaarden geven. Bekijk de mogelijkheden maar eens, en je zal verrast zijn.

Welke zijn jouw persoonlijke favoriete diepvriesproducten van eismann?

Ik hou zelf heel erg van onze patisserie-producten. Mensen kopen nog altijd graag hun gebak vers bij de bakker, maar je zou wel eens versteld kunnen staan welke lekkere en creatieve producten wij in diepvriestoestand verkopen. Je moet wel soms het geduld hebben om ze eventjes te laten ontdooien…

Wat mogen we in de nabije toekomst nog verwachten van eismann.be?

Surprise surprise 🙂

Wat moeten we zeker nog weten over eismann?

eismann logoeismann is een speler met meer dan 40 jaar ervaring in het aan huis leveren van diepvriesproducten. We leveren in gans België en het Groothertogdom Luxemburg.

Bedankt Joël voor dit fijne interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.