Interview met Erovibes

Interviews

0 Reacties

Erovibes.be

Nooit meer moet je nog met het schaamrood op de wangen een seksshop binnenwandelen om er de vele artikelen te ontdekken die je stoutste dromen overtreffen. Er zijn intussen heel wat online shops waar je jouw gading kan vinden. Erovibes gaat er prat op dat zij de ultieme online erotiekwinkel zijn voor dames, heren en koppeltjes. Niet alleen is de shop op en top Belgisch, maar ze slagen er ook in om met de nodige discretie toch klanten met raad en daad bij te staan via onder meer hun live chat. Daarnaast werkt Erovibes ook met de bpost afhaalautomaten, wat het nu nog discreter maakt om de nieuwste speeltjes, lingerie en andere artikelen te bestellen. Gunter van Erovibes licht ons zijn webshop verder toe, en heeft nog enkele aanbevelingen die hij graag met ons deelt.

Waarom moeten we naar Erovibes.be surfen voor onze erotische aankopen, en niet een andere online erotiekwinkel?

Om te beginnen: Erovibes is een échte Belgische shop. De meeste erotiekwinkels (zelfs met .be er achter aan) zijn gevestigd in Nederland. Als je een pakje vanuit Nederland moet laten verzenden, dan kost dat sowieso al meer én het duurt langer eer het op bestemming is.

Wij verwerken alle bestellingen onmiddellijk met grote zorg én absolute discretie. Bovendien hebben wij de optie: 24/7 afhalen bij bpost. Wat wil zeggen dat je bij Erovibes volledig anoniem kan bestellen (want met afhaalmogelijkheid in een automaat van de post, hebben we zelfs het adres van de klant niet nodig).

Bovendien biedt onze shop online hulp. Zit je met een vraag of wil je goede raad: onze helpdesk medewerker kan je direct te woord staan via de live chat. In onze shop ga je gegarandeerd alléén maar kwaliteitsmateriaal vinden (geen goedkope Chinese namaakspullen); onze producten zijn stuk voor stuk van medisch gekeurde kwaliteit. Dus absoluut veilig in gebruik, wat niet onbelangrijk is.

Lelo Wand Massager van Erovibes

Welke sex toys voor dames zijn tegenwoordig hot?

Wij merken dat oplegvibrators heel populair zijn. Een oplegvibrator geeft een heel andere sensatie dan een gewone vibrator. Want een oplegvibrator is een massage apparaat in de meest brede zin van het woord omdat je er echt ALLE gevoelige plekjes mee kunt masseren. Een vrouw met veel fantasie gebruikt de oplegvibrator zelfs bij haar partner als stimulatie. Dit is vooral te danken aan de trend van de 50 Shades of Grey boeken: BDSM, SM,… met een oplegvibrator kan je de grenzen van het “plagen” verleggen omdat deze vibrators kunnen gebruikt worden om constante orgasmes te “forceren”

Welke aanbevelingen heb je voor een eerste sex toy voor heren?

Fleshlight Stamina UnitDaar zien we de Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit als de meest populaire. De Fleshlight Stamina is voor zowel de vrijgezel als de “gebonden” man een must have. De reden hiervoor: met de Fleshlight Stamina kan een man zijn uithoudingsvermogen trainen op een 100% natuurlijke, permanente, plezierige manier. En het is één van de meest realistische speeltjes op de markt. Met de nodige fantasie is het bijna niet te onderscheiden van het “echte”.

https://www.youtube.com/watch?v=eeRvgzUeeLY

Wat als onze aankoop ons toch niet helemaal bevalt?

Dat is een moeilijk gegeven omwille van de aard van onze shop. Het betreft hier toch wel producten die om hygiënische redenen niet kunnen terug genomen worden, tenzij er een fabrieksfoutje zou aan zijn (eerlijk gezegd: dit hebben we nog nooit meegemaakt). Dat klanten niet tevreden zouden zijn hebben we ook nog nooit gemerkt, en dat komt vooral omdat we alléén maar kwaliteit producten aanbieden. Logisch toch? Dus; om hygiënische redenen kunnen we de producten écht niet ruilen, tenzij ze ongeopend in de originele verpakking zitten.

Welke nieuwigheden moeten we zeker van naderbij bekijken?

Vibrators die je met de smartphone kan besturen! Dat is echt een hype aan het worden. En de Fleshlight, we blijven het herhalen, is de échte nummer één op de markt.

Wat zijn de populairste merken van het moment?

Oh, heel zeker het Fleshlight gamma. En de speeltjes voor koppeltjes: We-Vibe. Ook niet te vergeten: Fairy en B-swish.

https://www.youtube.com/watch?v=hRBfjFRw6k4

Welke tips heb je voor wie nog onzeker is om erotische artikelen online te bestellen?

Wij hebben een live chat service van 9u tot 20u waar de klant met al zijn/haar vragen bij ons terecht kan. Wij verzekeren absolute discretie. Niet te vergeten: online bestellen is veel discreter dan een seksshop binnenstappen…

Welke manieren bieden jullie om extra korting, voordeel te doen op onze bestelling bij Erovibes?

Een tip: ga in gesprek met onze live helpdesk medewerker op de shop en vraag naar een kortingscode! Wij kunnen onze klanten daar meestal aangenaam mee verrassen. Wij doen ook geregeld acties rond thema’s het hele jaar door. Denk aan: oud op nieuw, Valentijn, Pasen, vakantieliefde, de Kerstman, Black Friday,… noem maar op! Natuurlijk niet te vergeten dat er ook een kortingscode te vinden is via snip snip.

Welke gratis geschenkjes kunnen we zoal verwachten bij onze bestelling?

Dat houden we heel graag als verrassing. We kunnen je wel verklappen dat ze sowieso aangepast worden aan de koper (single man, single vrouw, koppeltje,…) en dat we altijd een grote glimlach op het gezicht van onze klant toveren wanneer hij/zij de verrassing ontdekt.

Welke artikelen zijn aanraders als geschenk?

Dat varieert écht van persoon tot persoon – voor hulp hierbij, raden wij aan onze helpdesk medewerker aan te spreken (dubbel voordeel: je krijgt een kortingscode én gefundamenteerd advies). Maar wat héél populair is, zijn speeltjes om SAMEN te gebruiken (je doet jezelf hier ook een kado mee, toch mooi meegenomen?).

En als het over een puur geschenkje voor een dame gaat; er is keuze uit sexy lingerie én pakjes.

Wat wil je zeker nog kwijt over Erovibes?

Erovibes logoWij zijn actief sinds 2009, en blijven ons gamma steeds uitbreiden en de shop aangenamer maken voor onze klanten. De reviews van onze klanten liegen er niet om!

Toch belangrijk dat we volledige discretie bieden door de mogelijkheid van de 24/7 afhaal service met bpost. Zo is Erovibes op een discrete manier zeer interactief met de klant – bij ons is de klant ECHT koning.

Gunter, bedankt voor dit fijne interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.