Interview met Fotocover

Nieuws

0 Reacties

Gepersonaliseerde hoesjes van Fotocover

Jouw GSM een persoonlijke touch geven doe je al lang niet enkel meer door simpelweg een leuke achtergrond te nemen. De manier bij uitstek om je smartphone op te leuken is door een covertje te personaliseren met een leuke foto, spreuk, kunstwerk of ander beeld. Online kan je her en der terecht om zo’n hoesje op te leuken naar jouw eigen smaak en goesting, en eentje ervan is op en top Belgisch en steekt er met kop en schouders bovenuit. Bij Fotocover kan je covers voor zowat alle gangbare toestellen ontdekken, en reeds twee werkdagen na het bestellen wordt jouw creatie met gratis verzending bij jou thuis geleverd. Deze shop is het zielskind van Bram, Arend en medewerkster Aurelie met wie we in dit interview de unieke covertjes van zowel Fotocover als My Wood Case van naderbij bekijken.

Wat is jouw taak bij Fotocover?

Ik ben Aurelie, online strateeg bij Fotocover. Ik sta in voor interne en externe communicatie, promotie en klantenservice. Ik ondersteun Bram en Arend, de jonge en passionele oprichters van MonkeyMonkey bvba waaronder Fotocover valt, bij het uitwerken van online strategieën en het aanbrengen van creatieve ideeën.

Waarom zouden we ons fotohoesje bij Fotocover moeten ontwerpen en niet bij een andere shop?

Wat ons zo onderscheidt van andere shops, online en in-store, is onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en klantenservice. Wanneer een klant naar ons toe komt met een persoonlijke vraag, wordt deze begeleid alsof het een van onze vrienden is. We houden ervan om ervaringen te delen en mensen gelukkig te maken. Een persoonlijke foto op een hoesje, maakt dat geluk nog groter volgens mij. Bovendien werken wij ook met een gratis levering binnen de twee à drie werkdagen.

GSM hoesjes van Eva Mouton bij Fotocover

Welke ontwerpen uit jullie eigen collecties zijn het populairst?

Ongetwijfeld de hoesjes van Eva Mouton, een Gentse illustratrice. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met gepassioneerde en creatieve mensen uit de streek en wij zien ook dat dit loont. Eva Mouton is bovendien een vrouw met ballen; ze is grappig en heeft een vrolijke en aantrekkelijke tekenstijl. Geen wonder dat haar hoesjes zo populair zijn.

Welke tips heb je voor mensen die voor het eerst een eigen covertje personaliseren?

Denk vooral niet té veel na. 😉 Een hoesje moet persoonlijk zijn, dus volg gewoon jouw eigen “gedacht”. Een leuke foto van jouw lief, een toffe tekening van de dochter, een aandenken aan een reis, een grappige tekst. Zoals ik al zei, doe wat jou gelukkig maakt.

Met welk soort kortingen en promoties verwennen jullie klanten zoal?

Elke week geven we een gratis hoesje weg aan een van onze klanten die zijn of haar hoesje heeft gedeeld op Instagram, Facebook of Twitter. Het enige wat we vragen is om de hashtag #fotocover te gebruiken. Zo trachten we een goede band met onze huidige klanten te behouden. Daarnaast hebben we nog talrijke andere acties. Voor Valentijn hebben we bijvoorbeeld een grote wedstrijd georganiseerd waarbij een koppel of twee vrienden een fotoshoot konden winnen waaraan een heerlijk ontbijtje aan vooraf ging. Het werd een gezellige ochtend met als resultaat: prachtige foto’s.

Kunnen we in de toekomst ook meer personaliseerbare tablethoezen verwachten?

We maken al hoesjes voor verschillende iPad en iPad mini, maar deze zijn enkel verkrijgbaar met een harde cover. We werken er wel aan om hoesjes te kunnen maken met een flapje over het scherm, maar wij willen deze enkel en alleen aanbieden als we 100% overtuigd zijn van de kwaliteit. Als je iets doet, moet je het goed doen, volgens ons.

Kan je ons wat meer vertellen over My Wood Case?

My Wood Case is zowat het “houten broertje” van Fotocover en valt ook onder MonkeyMonkey bvba. Op MyWoodCase.be verkopen we houten hoesjes in bamboe en rosewood. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook heel duurzaam en elegant. Momenteel een beperkt aanbod, maar we zijn van plan om snel uit te breiden. We zijn verder ook aan het experimenteren met nieuwe technieken, waardoor het mogelijk zal worden om deze houten hoesjes te personaliseren.

Rosewood cover van My Wood Case

Wat mogen we de komende tijd nog verwachten van MonkeyMonkey?

Veel acties, veel ambitie en een hoop nieuwe projecten. Zo zullen we binnenkort iets doen met tijdelijke tattoos, maar meer kan ik daar helaas nog niet over vertellen. Ook verhuizen we vanaf 1 maart naar een nieuw, maar vooral groter, kantoor in Gent. Daar kijken we allemaal enorm naar uit. Fotocover is namelijk begonnen in de woning van Arend en Bram, een soort klassiek “het begon allemaal in de garage”-verhaal. Ik ben heel blij dat ik deze evolutie mag meemaken.

Welke andere shops, websites vinden jullie leuk?

Wij werken ook samen aan het online magazine Ghentstreets.com, waarin wij, samen met een aantal andere creatieve zielen uit Gent, ons publiek trachtten mee te nemen in onze werelden. Wij schrijven over allerhande topics zoals mode, beauty, lifestyle en kunst.

Hoe ziet jouw GSM covertje eruit?

Wij zijn alle drie grote fans van My Wood Case. De hoesjes ziet er stijlvol en hip uit en zijn ook kwaliteitsvol. Ik ben in het bezit van een exemplaar uit bamboe, de boys kozen voor een donkere versie uit rosewood. Maar voor de zomer neig ik nog steeds naar een fotocover, deze kan je in talrijke fleurige kleurtjes bestellen. Daar word ik vrolijk van én deze vormt een leuk accessoire voor bij de outfit.

Wat moeten we zeker nog weten over Fotocover?

Dat we al jullie hoesjes met veel liefde en plezier maken ;-). En voor diegenen die het artikel lezen, op snip snip vinden jullie momenteel een exclusieve kortingscode die jullie kunnen gebruiken bij het bestellen van een hoesje op Fotocover.be. Have fun!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.