Interview met GoCustomized

Interviews

0 Reacties

Hoezen voor tablets en smartphones van GoCustomized

Smartphones en tablets zien er toch allemaal maar wat hetzelfde uit, dus is het extra leuk om die van jou een unieke look te geven. GoCustomized specialiseert zich net daarin; het personaliseren van jouw gadgets naar jouw smaak en stijl. Met hun immense designer collectie heb je ruim de keuze uit tal van verschillende hippe prints, leuke afbeeldingen, spreuken en knotsgekke patronen zoals die van de “Worst Case” die Levi van het GoCustomized team heeft. Zoals Levi ons in dit interview vertelt, kan je bij GoCustomized ook zelf aan de slag om een unieke case of hoes te ontwerpen met jouw persoonlijke foto’s of een ander leuk design. Op die manier heb je een 100% origineel beschermhoesje dat niemand anders heeft, en ook hier krijg je de keuze uit diverse soorten types hoezen.

Wat is jouw taak binnen het GoCustomized team?

Ik ben Online Marketeer bij GoCustomized en ben hoofdverantwoordelijke voor SEA, search engine advertising. Ik ben voornamelijk bezig met het beheren van AdWords en social media campagnes.

Designer collectie van GoCustomized

Waarom moeten we onze beschermhoesjes bij GoCustomized bestellen?

De hoesjes van GoCustomized bieden, dankzij hun hoge kwaliteit materiaal, topbescherming voor jouw telefoon of tablet. Maar bij GoCustomized gaat het niet alleen om het beschermen van jouw gadget, want dat doen vele andere al. GoCustomized houdt zich bezig met het creëren van unieke producten door middel van de creativiteit van de klant. We laten elke klant hun eigen hoesje ontwerpen me foto’s, prints of bedrijfs- logos. Bij ons zal je altijd vinden wat je zoekt omdat het allemaal in jouw handen ligt.

Welke types hoesjes zijn tegenwoordig het populairst?

Op dit moment zijn de wallet cases erg populair. Dit komt voornamelijk door de print mogelijkheden – zoals onze nieuwe panorama full print optie – en de multifunctionele aspecten van het hoesje. Je kunt er namelijk bankkaarten en ID-pasjes in kwijt en er is ook nog een gleuf voor je briefgeld. Onze klanten vinden zo’n product erg handig.

Waar moeten we op letten bij het ontwerpen van onze eigen case?

Waar je altijd op moet letten bij het ontwerpen van je eigen case is de kwaliteit van het ontwerp, foto of design dat je gebruikt. De kwaliteit van de print die je gebruikt heeft namelijk veel invloed in hoe scherp en mooi we de print hier bij GoCustomized kunnen krijgen.

Populaire cases en hoezen voor smartphones en tablets bij GoCustomized

Kan je ons wat meer vertellen over de mogelijkheden met jullie zakelijke aanbod beschermhoesjes?

Voor zakelijke klanten kunnen we bijna alles doen. Zijn de order aantallen hoog genoeg, dan zijn er ook opties om hoesje te bestellen die we niet in het consumentenassortiment beschikbaar hebben. We zullen de klant helpen om bij het perfecte product- en printtype uit te komen met kennis en duidelijke uitleg. We hebben veel ervaring met zakelijke klanten en veel tevreden klanten.

Welke tips heb je om de levensduur van onze hoesjes te verlengen?

Het beste wat je kunt doen om de levensduur te verlengen van je hoesje is je gadget zo weinig mogelijk in en uit je hoesje te halen. In de meeste gevallen wordt het hoesje beschadigd tijdens dit proces bij mensen die dit vaak doen.

Van welke andere webshops zijn jullie fan?

Wij zijn persoonlijk er van CoolBlue, Bol.com en Amazon.

Wat mogen we in de nabije toekomst nog zoal verwachten van GoCustomized?

Uiteraard bieden we voor alle nieuwe telefoons en tablets nieuwe hoesjes aan. Maar daarnaast proberen we ook voor minder populaire telefoons hoesjes in ons assortiment op te nemen.

Hoe is het om bij GoCustomized te werken?

GoCustomized logoGoCustomized is een gezellig, internationaal en dynamisch bedrijf om in te werken. We hebben collega’s van over heel Europa. Het is een relaxte werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en iedereen heeft de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen.

Welk beschermhoesje heb jij?

Ik heb zelf “The Worst Case Ever”. Goed voor de winter!

Worst Case van GoCustomized

Wat moeten we zeker nog weten over GoCustomized?

We hebben de lekkerste koffie en lunch van Amsterdam!

Bedankt voor dit interview Levi!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.