Interview met Greetz

Interviews

0 Reacties

Greetz zorgt er niet zomaar voor dat je de groeten overmaakt zoals de naam doet vermoeden, maar gaat nog veel verder dan dat. Met de leuke gepersonaliseerde ballonnen, chocoladegeschenken en andere unieke verrassingen maak je een indruk die blijft hangen (wat in het geval van de ballonnen ook letterlijk te nemen is). Zowat elk geschenk kan je heel persoonlijk maken met een eigen tekst of foto, zo ook het kaartje dat jouw boeketje verse bloemen vergezeld. Het staat ook al vast dat jouw verrassing al meteen bij aankomst hoge ogen zal gooien; de verpakkingen zijn een feestje op zich, zoals Jennifer van Greetz ons in dit interview vertelt.

Wat is jouw taak bij Greetz?

Ik ben online marketeer bij Greetz en ben verantwoordelijk voor de kortingscodes die je op snip snip en onze andere partnerwebsites vindt, en de advertenties die je terug ziet komen in Google.

Waarom moeten we onze geschenken en wenskaarten bij Greetz bestellen?

Omdat je met Greetz altijd op jouw manier kunt verrassen. Met een kaartje, bloemetje, heliumballon of andere verrassing, met eigen foto en tekst of zonder. Alles kan precies zoals jij het wil. Ook de levering. 🙂

Wenskaartjes met foto van Greetz

Wat zijn de nieuwste trends bij de wenskaarten?

Voordat we nieuwe collecties op de website plaatsen doen we altijd een trendonderzoek. Zo zagen we met Kerst veel koper en pasteltinten en met Valentijn veel humor en vriendschap. De allernieuwste trends kun je vinden op onze website bij nieuwe wenskaarten.

Hoe zorgen jullie ervoor dat een boeketje bloemen met levering aan huis door jullie even vers is als een ruiker bloemen van een lokale bloemist?

Mooi verpakt vers boeketBloemen van Greetz blijven gegarandeerd 8 dagen mooi omdat ze direct vanaf de bloemenveiling in Aalsmeer (Nederland) op water naar de ontvanger gestuurd worden. De bloemen blijven tijdens het transport beschermd dankzij de niet alleen functionele maar ook bijzonder mooie verzendverpakking. Als je dus vandaag een bloemetje bestelt dan kan het niet verser.

Hoe kunnen we extra voordeel doen op onze cadeautjes en kaarten bij Greetz.be?

Dat ligt er natuurlijk aan hoe je ‘extra voordeel’ verstaat: ik vind het persoonlijk al een extra voordeel door bij Greetz.be te bestellen vanwege de fantastische verpakkingen waarin onze verrassingen geleverd worden. Wist je dat als je een ballon bestelt, deze in een grote Greetz doos wordt geleverd waaruit de ballon je tegemoet vliegt? Voor een financieel voordeel kan je uiteraard snip snip in de gaten houden. Daar plaatsen we regelmatig verrassende kortingen en acties.

Van welke andere online shops zijn jullie fan?

Coolblue vinden we fantastisch vanwege hun service en natuurlijk Pizza.be, handig als we eens een avondje overwerken. 😉

Wat is jouw top drie favoriete artikelen verkrijgbaar bij Greetz.be?

Merci chocoladegeschenk met fotoIk ben fan van de gepersonaliseerde producten die je bij Greetz.be kan kopen. Zo is iedere verrassing nog persoonlijker met een eigen foto, naam en tekst. Lastig om te kiezen welke producten ik dan het leukste vind, maar dan kies ik toch voor de gepersonaliseerde chocolade als Merci en Australian en gepersonaliseerde ballonnen. In het rijtje mogen uiteraard de fotokaarten niet ontbreken. Hetzelfde effect maar dan op een kaartje.

Hoe is het om deel uit te maken van het Greetz team?

Fantastisch, helemaal rond momenten als Valentijn en Kerst. De dynamiek in de productieruimtes en het idee dat we zoveel mensen op hun eigen manier helpen om anderen te laten weten dat ze aan hen denken is heel gaaf.

Wat mogen we van Greetz in de nabije toekomst verwachten?

Nog heel veel meer verrassingen zodat onze Greetz klanten nog attenter kunnen zijn op hun eigen manier!

Wat moeten we zeker nog weten over Greetz?

Greetz logoIk kan hier nog zoveel meer vertellen maar eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren. Ik zou dus zeggen: neem gauw een kijkje op Greetz.be!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.