Interview met Haarboetiek

Interviews

0 Reacties

Haarboetiek.be overzicht

Haarboetiek begon als een MegaStore in het Antwerpse voor kappers en andere verzorgingsprofessionals. Al geruime tijd is er ook Haarboetiek.be waar zowel professionals als particulieren vlot terecht kunnen voor een fenomenaal assortiment haarproducten van gerenommeerde merken. Van borstels tot haarkleuringen en allerhande kappersbenodigdheden – men heeft er werkelijk alles om te coifferen, zodat je er als consument zeker vindt wat je nodig hebt. De volledige tagline van Haarboetiek is trouwens “De Beauty MegaStore”, want naast haarproducten tref je er ook verzorgingsproducten en tal van andere beautyartikelen. We nodigden Thomas van het Haarboetiek-team uit voor een interview om nog één en ander op te steken over deze shop en de nieuwste haarstijltrends.

Kan je ons wat meer over jezelf vertellen?

Haarboetiek is een webshop gespecialiseerd in professionele haarproducten. Met meer dan 140 merken en 13.000 producten mogen wij ons gerust één van de grootste hair & beauty webshops van België noemen. Wij verkopen onze producten in België, Frankrijk en Nederland. Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen!

Kunnen we ook als particulier bij Haarboetiek terecht?

Iedereen kan bij ons terecht, zowel de professional als de consument.

Welke producten zijn tegenwoordig helemaal hot?

Op dit moment verkopen wij heel veel Joico producten. Joico is een prachtig merk met meerdere uitgebreide lijnen voor alle haartypen, alle haarverzorging en alle haarproblemen. Verder is het merk DOOP echt helemaal trending, dit is een merk dat stylingsproducten op de markt brengt met zeer originele namen zoals bijvoorbeeld THE FREAKER, THE REBEL of THE SAVIOUR.

Joico haarverzorgingsproducten

Welke merken moeten we bij jullie zeker komen ontdekken?

Merken die echt in de spotlight mogen worden gezet zijn onder andere dus DOOP, PIMP Amsterdam, en ook zeker Label.m.

Welke beauty producten moeten we zeker eens proberen?

Wat zeker de moeite waard is om eens te proberen is Label.m, of het professionele verzorgingsmerk Indola.

Hoe kunnen we extra voordeel doen op onze aankopen bij Haarboetiek.be?

Extra voordeel is er altijd bij Haarboetiek.be. Wij bieden sowieso de laagste prijzen van België, en uiteraard hebben wij wekelijks acties, aanbiedingen, promoties en sales om het shoppen bij ons nog aantrekkelijker te maken. Maak ook zeker gebruik van de exclusieve kortingscode op snip snip voor een extra korting van -5% op al jouw aankopen.

Van welke andere webwinkels en websites zijn jullie fan?

Fan zijn wij bijvoorbeeld van HairandBeautyShop.be, onze andere webwinkel die er speciaal is voor de professional en waar uiteraard zeer aantrekkelijke prijzen en kortingen gelden.

Assortiment Affinage haarproducten

Welke producten zijn enkele van jouw favorieten?

De stylingsproducten van Affinage doen het bij onze medewerkers heel goed, en ik sluit mij daar geheel bij aan.

Wat moeten we zeker nog weten over Haarboetiek?

Haarboetiek logoHaarboetiek blijft ‘haar’ best doen om de aantrekkelijkste prijzen te kunnen bieden. Dagelijks zijn wij op zoek naar nieuwe merken om ons gamma nog meer uit te breiden. Sinds enkele weken hebben wij bijvoorbeeld het merk Lee Stafford exclusief naar onze webwinkel weten te halen. Door vernieuwing en een steeds groter wordend aanbod, hopen wij ieders beauty hartje te kunnen blijven prikkelen!

Hartelijk bedankt Thomas om aan dit interview mee te werken!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.