Interview met Holidayline

Interviews

0 Reacties

Genieten van een zwembeurt op vakantie

Met de vele first minute kortingen die fraaier zijn dan ooit tevoren, kijken we met z’n allen volop uit naar de zomerperiode om onder een stralend zonnetje te genieten van een zwembeurt, een wandeling of een heuse rondreis. Wanneer je bij Holidayline begint rond te surfen om inspiratie op te doen voor jouw volgende vakantie, zal je al snel merken dat er ook leuke citytrips en reisjes in eigen land tegen lage aanbiedingsprijzen te boeken zijn. Wij kregen zo al meteen zin om het Baskenland te verkennen tijdens een achtdaagse rondreis, en om Venetië te bezoeken met verblijf in een viersterrenhotel. Het moge duidelijk zijn dat je bij Holidayline voor tal van reizen en weekendjes weg aan het juiste adres bent, en niet in het minst omdat je ook meteen activiteiten zoals museumbezoeken en plaatselijk vervoer kunt reserveren. Kenneth van het Holidayline.be-team doet ons nog wat verder wegdromen met de vele andere vakantie ideetjes die hij gretig deelt in dit interview.

Wat is jouw taak bij Holidayline.be?

Ik verzorg de e-commerce voor Holidayline. Samen met mijn collega onderhoud ik de website en plaatsen we promoties online. Ik onderhoud daarbij ook de social mediakanalen: Facebook, Twitter en Pinterest en zorg dat de klanten ons kunnen vinden via Google. Momenteel zijn we bezig met het vernieuwen van onze website, daar komt ook heel wat bij kijken. Tijdens de drukke winterperiode, help ik mee met het samenstellen van rondreizen.

Wat maakt dat we onze vakanties bij Holidayline moeten boeken?

Prachtig hotel in ParijsBij Holidayline kun je je volledige reis of citytrip in 1 dossier boeken, dus niet enkel een hotel boeken, maar ook transport en eventuele extra’s zoals museumtickets. Wil je graag op citytrip naar pakweg Parijs, dan kun je op Holidayline.be een hotel kiezen en meteen een ticket voor de Thalys er bij boeken.

Ook allerlei tickets voor musea, excursies en dergelijke kun je makkelijk bijboeken. Op die manier moet je ter plekke niet meer aanschuiven om een ticket te kopen. Want vaak wil je tijdens een citytrip zoveel mogelijk van de stad gezien hebben in een korte tijd en dan is het jammer als je kostbare tijd verspeelt door in de rij aan te schuiven voor een toegangsticket.

We hebben persoonlijk contact met de klanten, dat is niet bij elke reiswebsite het geval. Zo kun je ons tijdens weekdagen en op zaterdag steeds telefonisch bereiken op 0900 10 007 of mailen naar info@holidayline.be. Een medewerk(st)er zal je met veel plezier verder helpen en al je vragen beantwoorden.

Welke bestemmingen zijn populair voor komende zomer?

We zien dat de traditionele bestemmingen het dit jaar terug zeer goed doen. Dat is dan vooral Spanje en Portugal. Beide bestemmingen zijn zonzeker, veilig en betaalbaar.

Welke aanbevelingen heb je voor een citytrip tijdens het voorjaar?

Steden die tijdens de zomermaanden te warm zijn om een hele dag in rond te lopen, kun je het best tijdens het voorjaar bezoeken. Zo zijn Madrid, Valencia en Rome zeker goeie bestemmingen tijdens het voorjaar. Ook Nice en Monaco zijn zeer mooi in het voorjaar.

Kan je ons wat meer vertellen over jullie charme rondreizen?

Typische quinte in PortugalHet zijn rondreizen met verblijven in kleinschalige hotels, waar meer persoonlijke aandacht is van de eigenaars. Er is vaak meer werk besteed aan kleine extra’s en details die het hotel een unieke sfeer geven en net dat beetje meer karakter. Zo bieden we een rondreis aan in Portugal langs de Dourovallei met verblijf in quintas. Dat zijn gerestaureerde Portugese hoeves. Of een rondreis door het Italiaanse Puglia waarbij je verblijft in een grot die omgetoverd werd tot hotel.

Hoe kunnen we extra voordeel krijgen bij het boeken bij Holidayline?

We kunnen regelmatig last minute scherpe promoties aanbieden. Die posten we dan op onze Facebook-pagina. Elke week versturen we ook een nieuwsbrief met daarin een knalpromotie. Dus als je onze nieuwsbrief en onze Facebook-pagina volgt, dan kun je er zeker van zijn dat je een citytrip, een weekendje of een zomerreis aan een scherpe prijs zult vinden.

Welke tips heb je voor een goedkoop weekendje in eigen land?

Zelf woon ik op 10 km van Oostende en ik vind het persoonlijk wel een leuke stad. De laatste jaren organiseert de stad ook veel evenementen, zodat er altijd wel iets te beleven is. En hoewel het een badstad is, valt de prijs zeer goed mee. Zo heb je al een weekendje Oostende (2 nachten met ontbijt en een 3 gangendiner) voor € 99 per persoon.

Hoe gaat het betalen van treintrips met ecocheques precies in zijn werk?

Dat gaat heel simpel. Je boekt je reis op de website en betaalt gewoon met je kaart zoals je dat gewoonlijk zou doen. Daarna stuur je je ecocheques aangetekend op naar ons met vermelding van je naam, dossiernummer en rekeningnummer. Dan betalen wij de waarde van je ecocheques terug. Je kan het op onze website nog eens allemaal rustig nalezen.

Welke reisplannen heb jij persoonlijk nog?

Deze week vertrek ik op citytrip naar Krakau. Ik heb enkel maar goeie dingen gehoord over Krakau en ik wil ook wel eens proeven van die Poolse wodka. 🙂 En in mei maak ik een wijnreisje door de Loirevallei.

Wat moeten we zeker nog weten over Holidayline?

Holidayline logoOp onze website Holidayline.be kun je ook terecht voor allerlei reistips en foto’s van andere reizigers. Heb je plannen om op reis te gaan, dan kun je op onze website kijken welke restaurantjes andere reizigers hebben aangeraden, of wat de beste manier is om van het openbaar vervoer in een stad gebruik te maken. De vele tips en tricks die onze klanten doorheen de jaren hebben achtergelaten, bevatten een schat aan informatie.

Bedankt voor het fijne interview Kenneth, en veel plezier in Krakau!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.