Interview met Ine Reyntjens

Interviews

0 Reacties

Ine Reyntjens team

Al meer dan 17 jaar runt Ine Reyntjens in Zwevegem een schoonheidsinstituut waar je ook terecht kan voor afslankingsbegeleiding, en samen met haar echtgenoot Kris stelt ze haar expertise nu ook online beschikbaar. Over de jaren heen heeft Ine zorgvuldig tal van producten geselecteerd voor haar instituut die ze nu ook in haar online shop aanbiedt. Zo vind je er de afslankproducten van het merk Lignavita, en sinds kort ook een lijn van sportvoeding van QNT. Zowel dames als heren kunnen er ook terecht om schoonheidsproducten van Ahava en Esthederm te bestellen met persoonlijk advies van Ine en haar team. Voeg daar nog de mogelijkheid tot gratis verzending, gratis staaltjes en klantenkaartkortingen bij, en je weet dat het bij Ine Reyntjens leuk online shoppen is.

Waarom moeten we in de Ine Reyntjens online shop winkelen?

Onze webshop is ontstaan uit een afslank- & schoonheidssalon met ruim 18 jaar ervaring. Ine is gestart als schoonheidsspecialiste en door het succes in de zaak ben ik – Kris (haar echtgenoot) – sinds 2 jaar mee in de zaak gestapt. Het idee ontstond om een webshop te starten met al onze producten uit onze winkel.

Hanne Troonbeeckx van LignavitaWij bieden een volledig gamma van producten aan zowel voor de uiterlijke als voor de innerlijke schoonheid. Alle producten zijn door ons heel streng geselecteerd, het zijn één voor één producten die wij zelf het liefste gebruiken.

Ahava gebruiken wij bijvoorbeeld zelf in onze winkel om onze klanten te verwennen tijdens een massage, een gelaatsverzorging, voetverzorging, enz… Lignavita wordt bij ons veel gecombineerd met onze afslanktoestellen, met super mooie resultaten als gevolg.

En als laatste vinden wij het heel belangrijk om onze klanten persoonlijk te bedienen en niet als het zoveelste nummertje zoals sommige grote webshops.

Welke afslankingsproducten zijn tegenwoordig hot?

De Shakes (supplus) is een afslankproduct dat heel veel wordt verkocht omdat de resultaten echt merkbaar zijn. Zoals verhoogde vetverbranding, detox & antioxidant effect, bevordert een gezonde darmflora, beperkt de suikeropname en verhoogt het metabolisme. In deze shakes zitten alle nodige stoffen en vitaminen die men nodig heeft.

Als je weinig tijd hebt en eens een maaltijd overslaat, dan zijn de shakes een lekkere maaltijdvervanger. De shakes zijn trouwens verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken (appel-kers, banaan, chocolade & cappuccino). Voor als het eens snel moet gaan.

Kan je ons wat meer vertellen over het Ahava assortiment?

Ahava zijn schoonheidsproducten die ontwikkeld zijn vanuit de Dode Zee in Israël. Producten met heel veel mineralen die de huid herstelt, rehydrateert en herlaadt. Ahava is er zowel voor de vrouw als voor de man en dit voor alle huidtypes. Ook voor huidproblemen zoals psoriasis, eczeem, pigmentvlekken, enz… Bij ons kan je altijd raad vragen welk product precies bij uw huidtype past, zodat de klant altijd het correcte product aanbrengt.

Ahava Dode Zee producten

Welke producten hebben jullie voor de mannen?

Voor mannen hebben we een volledige lijn van Ahava schoonheidsproducten: anti-aging crème, gelaatsreiniger, scheercrème, aftershave crème, oog- & handcrème. Dus een volledig aanbod met hoogwaardige verzorgingsproducten voor de man. Echt een aanrader voor elke man!

Welke verzorgingsproducten moeten we tijdens de winter zeker in huis hebben?

Dermuds zijn absoluut verzorgingsproducten die aan te raden zijn tijdens de winter. Dit product is op basis van Dode Zee modder en dit zorgt voor een herstellend en genezend effect (bijvoorbeeld bij kloven). Deze zijn verkrijgbaar voor zowel de handen, voeten & lichaam.

Maar voor wie op skivakantie gaat zijn de zonneproducten van Institut ESTHEDERM Paris ook absolute aanraders. Deze zijn er voor elk huidtype en voor elke zon beschikbaar.

Hoe kunnen we van korting, extra voordeel genieten in jullie online shop?

Ine Reyntjens logoWel… een aantal producten – van elk assortiment – staan in ons rubriek “In de kijker”. Deze producten krijgen allen 10% korting, zodat deze aan een voordeligere prijs kunnen worden ontdekt. Dit rubriek wordt regelmatig aangepast met nieuwe producten.

We houden ook een klantenkaart bij waar we op het totaalbedrag van de eerste 10 producten een korting van 5% geven aan onze trouwe klanten. En bij elke bestelling stoppen we sowieso iets extra in het pakket. Dit kan een staaltje zijn, een gadget, enz…

Wat kunnen we in de nabije toekomst nog verwachten van Ine Reyntjens?

We zijn net gestart met een nieuw assortiment aan sportvoeding, namelijk QNT Sports Nutrition. Ine en ik proberen meermaals per week te sporten en zonder goeie supplementen is dit toch een groot verschil.

Dit is een lijn van sportvoeding die zowel voor de recreatieve als de professionele sporter een mooi aanbod bied en dit voor elke sporttak.

Van welke andere online winkels zijn jullie fan?

ZEB, A.S.Adventure, Bol.com, HelloFresh,… omdat wij zelf heel weinig tijd over houden om te gaan shoppen tijdens onze openingsuren kopen wij heel regelmatig online. En omdat we zelf een webshop hebben, kopen we online ook veel meer gezien het vertrouwen in online shops.

Heb je een weetje over Ine Reyntjens dat je nog wil delen?

Ine doet haar job met passie en dit reflecteert zich in onze zaak. En met een goed team achter haar loopt alles gesmeerd. 😉

Bedankt Kris voor het fijne interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.