Interview met Insect Free

Interviews

0 Reacties

Insect Free logoNiets zaliger dan onder een stralend zonnetje in de tuin eten, buiten een dutje te doen of op je gemak een boek te lezen op je terras. Maar ook muggen, vliegen en wespen zoemen met dit weer graag rond en durven al eens heel hard op de zenuwen te werken. Insect Free is gespecialiseerd in natuurvriendelijke dispensers en andere middelen om ervoor te zorgen dat we van insecten geen last hebben terwijl we van het mooie weer genieten. Hun producten zijn allemaal gemaakt op basis van pyrethrum dat gewonnen wordt uit Afrikaanse chrysanten, een natuurlijke stof dus die geen schade toebrengt aan mens en ander leven.

Omdat we absoluut willen vermijden dat we nog een vliegenmepper of antimuggenstick nodig hebben op een warme zomeravond gingen we ten rade bij Stefan van Insect Free om meer te weten te komen over hoe we best vervelende insecten aanpakken.

Van welke beestjes zullen we deze zomer het meest last hebben?

Deze zomer zijn dat vooral muggen,
 vliegen, 
motten,
 mieren,
 vlooien, 
zilvervisjes en niet te vergeten wespen.

Set met dispenser en vullingen van Insect Free

Waarom moeten we voor de producten van Insect-Free.eu kiezen, en niet de anti-insectenmiddelen die we in de lokale supermarkt of apotheek vinden?

Insect Free geeft waar voor zijn geld, daarom hanteren wij dan ook een niet goed geld terug garantie. Wij willen immers dat elke klant 100% tevreden is.

Insect Free bestrijdt geen nuttige insecten omdat het vooral voor binnenruimtes is bedoeld. Onze producten worden gemaakt van Afrikaanse Chrysanten, een natuurlijk bestrijdingsmiddel dus.

Welke tips heb je om tijdens een aperitief of barbecue in de tuin niet al te veel last te hebben van insecten?

Kant en klare spray voor buiten van Insect FreeWij hebben een kant en klaar spray voor buiten van € 17,50 om op oppervlaktes te spuiten. Deze transparante en geurloze spray zorgt ervoor dat insecten niet op de plaatsen komen waar jij het wilt, en is eveneens ideaal om af en toe in de GFT bak te spuiten. Mocht je een andere oplossing willen dan zou je ervoor kunnen kiezen om azijn te vernevelen op die plekken.

Hoe hou jij je hotelkamer of ander logement tijdens jouw zomervakanties muggenvrij?

Neem altijd een dispenser en een vulling Insect Free mee op vakantie en hang deze op zoals thuis of op een hoge kast in je verblijfplaats. Zet de interval op 45 minuten, en je hebt geen last van muggen.

Hoeven we ons geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in anti-insectenproducten?

Nee, dat hoeft niet. Mits je het maar gebruikt zoals omschreven, dan hebben dieren en mensen er geen last. Vissen en reptielen kunnen niet tegen Insect Free. Een dosis Insect Free wordt door UV licht binnen een uur afgebroken en valt uit elkaar tot niets, vandaar dat insecten ook niet resistent kunnen worden. Als de stof in water valt (een vissenkom bijvoorbeeld) dan kan er een toxische waarde ontstaan.

Met welke kortingen, promoties kunnen we bij Insect Free zoal extra voordeel doen?

Wij hebben regelmatig acties en kortingen die je terugvindt op snip snip en op onze website, en als geregistreerde klant word je geïnformeerd.

Wat maakt dat jullie als Nederlandse shop ook Belgische shoppers goed van dienst kunnen zijn?

Insect Free, levert in heel Europa, dus ook heel graag in België.

Insect-Free.eu

Welk advies kan je verder nog geven om onze woning insectenvrij te houden?

Zorg ervoor dat er zo weinig mogelijk etensresten blijven liggen in en rond het huis, en plaats de afvalbakken zo ver mogelijk van het huis.

Wat mogen we in de nabije toekomst nog van Insect Free verwachten?

Insect Free is continu bezig met het testen en ontwikkelen van nieuwe natuurlijke oplossingen, en deze worden mits ze voldoen aan onze kwaliteitseisen aan onze klanten gepresenteerd.

Vriendelijk bedankt Stefan om dit interview met ons te doen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.