Interview met Katchoo

Interviews

0 Reacties

Evercreatures van Katchoo

Regenachtige dagen zijn zo al grijs genoeg, dus moeten we ze dan zeker niet nog wat somberder maken door een paar grijze of legergroene laarzen aan te trekken. Als we al een paar stevige laarzen aantrekken natuurlijk, want hier in België associëren we de typische katchoo botten nog altijd te vaak met de tuin. Webshop Katchoo wil met haar toepasselijke naam daar verandering in brengen; Liselot en Jef bezorgen ons hippe, vrolijke en kleurrijke laarzen aan onze deur. Je vindt er hoogkwaltitatieve korte en lange laarzen voor dames en kids waar je graag mee zult gezien worden op straat. Een regenuitrusting is niet compleet zonder een paraplu natuurlijk, en ook daar biedt Katchoo een kleurrijk antwoord op. Na het lezen van dit interview met Liselot en het ontdekken van de toffe laarzen en paraplu’s bij Katchoo zal je er de volgende keer al heel wat minder tegenop kijken om door de regen te lopen!

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om Katchoo op te richten?

We zochten iets om samen te doen, bijkomstig aan onze huidige activiteiten. We vonden dan Katchoo en hebben dit overgenomen.

Waarom moeten we bij Katchoo shoppen?

Omdat je bij ons altijd leuke en kleurige regenkledij vindt die de grijze straten tijdens natte dagen opvrolijken. In de USA en Londen lopen de mensen ook in de steden met laarzen rond als het nat is. Hier is het jammer genoeg nog vooral de trend om laarzen in de tuin en de wei te dragen.

Welke artikelen zijn tegenwoordig razend populair?

Queen onder Birdcage parapluDe Birdcage paraplu’s en de hoge regenlaarzen van Evercreatures bij de vrouwen. Bij de kids zijn het ook de paraplu’s en de laarsjes van Viking.

Hoe maken we best de keuze tussen korte en lange laarzen?

Dat hangt af van hoe diep de plassen zijn waar je door moet. 😉 Neen, op zich is dit smaak. Het kan wel helpen bij vrouwen met dikke kuiten om lage laarzen te kopen.

Op welke manieren kunnen we extra voordeel doen op onze aankoop bij Katchoo?

We proberen acties te doen en beurzen te doen waar er dan acties en voordelen zijn. Je kan bij ons ook komen passen en je goederen afhalen. Dit spaart alweer verzendingskosten.

Welke tips heb je voor wie op zoek is naar een geschenk in jullie online shop?

Geef de mensen een cadeaubon, zo kunnen ze zelf kiezen.

Wat is jullie persoonlijke top 3 artikelen uit jullie shop?

Vikings laarzen voor kids

Welke nieuwigheden staan ons bij Katchoo nog te wachten de komende tijd?

Dit is zeer afhankelijk van de leveranciers. Er staan op Facebook ondertussen twee nieuwe laarzen die in het gamma kunnen komen. De nieuwe catalogus voor de paraplu’s komt er binnenkort aan.

Bij welke andere online shops winkelen jullie graag?

Voornamelijk voor onze boodschappen shoppen we met Collect & Go. Verder shoppen we eigenlijk weinig online.

Wat moeten we zeker nog weten over Katchoo?

Katchoo logoMensen zijn bij ons geen nummers en het contact wordt zo persoonlijk mogelijk gedaan. Ons assortiment zal nog wel uitbreiden maar dit is zeer afhankelijk van de seizoenen en suppliers.

Bedankt Liselot en Jef!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.