Interview met LEDsky

Interviews

0 Reacties

LEDsky logoVoor alles wat LED-verlichting aangaat ben je bij online specialist LEDsky aan het juiste adres. Sinds 2012 is deze shop actief in het aanbieden van hoogstaande LED-producten en het wegnemen van de vooroordelen en mythes die nog steeds onterecht bestaan omtrent de technologie. “LED’s help you” is de welluidende slogan van deze shop, die meteen ook duidelijk maakt dat men klantenservice hoog in het vaandel draagt. En de ultieme bekroning van deze hoge klantentevredenheid zijn de twee BeCommerce awards die het bedrijf dit jaar en vorig jaar heeft binnengehaald.

Met de donkere winteravonden en tijden van elektriciteitstekorten die op ons afkomen wilden we graag meer leren over LED-verlichting en deze specialist. Vandaar dat we Joey van het LEDsky-team hebben opgezocht om hem enkele vragen omtrent LEDsky te stellen.

Wat is jouw taak binnen het LEDsky-team?

Ik ben online marketeer bij LEDsky. Ik moet ervoor zorgen dat onze website vindbaar is en dat onze klanten vlot kunnen navigeren door de webshop. We proberen zo helder en duidelijk mogelijk al onze kennis over LED met iedereen te delen. Zo schrijf ik geregeld een blogpost en houd ik alle informatie up-to-date.

Waarom zouden we onze verlichting online bij LEDsky moeten kopen en niet in een traditionele winkel?

Bij ons ben je zeker dat je kwaliteitsvolle LED-verlichting tegen een scherpe prijs koopt. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden en daar profiteren onze klanten van.

Daarnaast is klantentevredenheid onze absolute prioriteit. We proberen voor elke vraag een oplossing te zoeken en mensen te helpen. Online verkopen doet snel steriel en onpersoonlijk aan, maar wij gaan resoluut voor de persoonlijke aanpak.

Vergelijking LED-strips door LEDsky

Welke producten zijn momenteel hot en trending bij LEDsky?

De GU10 LED-spotjes in al hun variaties worden veel gekocht. Ons aanbod hierin is uitgebreid: we hebben hierin oudere en nieuwe LED-technologieën zodat iedereen wel iets vindt volgens zijn/haar budget en smaak.

De LED-strips zijn ook heel gewild omdat je daarmee duizend-en-één richtingen uit kunt gaan.

Recent zijn we officiële verdeler van Fatboy geworden. Dat is een eigenzinnig Nederlands merk dat gekend is van zijn zitzakken. Maar ze hebben ook de iconische Edison-designlamp ontworpen die we in de drie formaten aanbieden op LEDsky.be

Welke mythes en vooroordelen over LED-verlichting bestaan er tegenwoordig nog steeds onterecht?

Dé mythe waar we nog steeds tegen moeten vechten: “LED-verlichting is koud en ongezellig”. Dat was vroeger zo, maar de technologie is zodanig verbeterd dat die stelling regelrecht naar de prullenmand verwezen kan worden! Onze standaard warmwitte lichtkleur is 2700K (Kelvin), net zoals een halogeen. Er bestaan zelfs LED-lampen die de extreem warme gloed van een kaars benaderen.

Een andere vooroordeel is dat ‘LED duur is’. LED-lampen zijn inderdaad duurder dan een halogeenspot of tl-verlichting, maar je moet kijken op lange termijn. LED gaat tienduizenden uren mee, dus die investering verdien je heel snel terug. Je hoeft ook geen tijd en energie in het vervangen te steken.

Welke producten mogen we in de nabije toekomst nog bij LEDsky verwachten?

Inbouw LED-spot verkrijgbaar bij LEDskyLED-technologie ontwikkelt zich razendsnel en we zijn zelf razend benieuwd naar alle nieuwigheden die op ons af komen. Op kortere termijn willen we meer geïntegreerde LED-armaturen aanbieden voor zij die aan het bouwen en renoveren zijn. Nu hebben we enkel een basisaanbod van armaturen.

Wat voor kortingscodes en promoties gebruiken jullie van tijd tot tijd om klanten te plezieren?

Bij speciale gelegenheden mailen we een kortingcode in onze nieuwsbrief. Dat gaat van gratis verzending tot kortingpercentages of productacties. Je kunt onderaan de website inschrijven. Trouwe klanten worden beloond!

Hoe kan LEDsky ons helpen bij een black-out van de elektriciteit in België en in het vermijden ervan?

Iedereen kan helpen door over te schakelen op LED-verlichting. We moeten durven kiezen voor oplossingen die ons structureel helpen. Nu vraagt de overheid om deze winter tijdens de piekuren (van 17h tot 20h) geen wasmachine en stofzuigers te gebruiken. Dat zijn noodmaatregelen die het grotere probleem van onze energievoorziening verdoezelen.

Het potentieel bij zowel de gezinnen als de bedrijven is enorm. Volgens een berekening van de Bond Beter Leefmilieu kunnen kantoren 50 tot 70% besparen als ze LED gebruiken in combinatie met een slimme lichtregeling.

Fatboy Edison the Petit bij LEDsky

Wat is jouw persoonlijke top 3 van favoriete verlichting uit jullie shop?

Ik heb thuis een Fatboy Edison the Petit als decoratief element. Een E27 60 SMD LED lamp zorgt voor de algemene verlichting in de keuken. Ten slotte ben ik onder de indruk van de kwaliteit van de LED buizen en expertise van hun producent Baiyiled.

Welke andere websites en online winkels zijn jullie fan van?

We zijn enorm fan van Zappos.com, met name van hun extreme focus op service naar de klanten. Een bedrijfsbezoek aan het magazijn van Bol.com heeft een grote indruk op ons gemaakt. Zalando.be en Coolblue.be zijn inspirerend op vlak van hun verzend- en retourbeleid.

LEDsky op de BeCommerce awards

Hoe is het om bij LEDsky te werken?

Heel afwisselend en uitdagend. We zijn een klein en hecht team we zitten allemaal op dezelfde lijn: de klant is écht koning. Zaakvoerder Caroline is de drijvende kracht en haar opstartverhaal moedigt echt aan. We hebben in 2013 en 2014 een BeCommerce Award gewonnen, met dank aan onze klanten. Dat werkt héél motiverend!

Hartelijk bedankt aan Joey om de tijd te nemen om dit interview met ons te doen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.