Interview met Livengo

Interviews

0 Reacties

Bed in stijlvol slaapkamerinterieur

Je hebt er wellicht nog niet (genoeg) bij stilgestaan, maar jouw slaapkamer is de plaats waar je het meest van jouw tijd doorbrengt. En het gros van die tijd breng je dan nog eens door in jouw bed, waarvan de matras ook een cruciaal onderdeel is. “Slaapkamers met karakter”, daarvoor staat het Nederlandse Livengo. Karakter brengen in jouw slaapkamer doen ze door jou de keuze te geven uit een flink aantal unieke bedden gemaakt uit steigerhout. Hun originele design geeft de bedden een neutrale look, waardoor ze met zowat elk slaapkamerinterieur een goede match zijn. En bovendien zijn hun bedmodellen nog eens heel praktisch ook; tal van bedden beschikken namelijk over lades en fruitkistjes zodat je er allerlei spullen netjes kan in opbergen. We laten Livengo in dit interview aan het woord om ons verder van advies en slaapkamertips te voorzien.

Wat is jouw taak bij Livengo?

Ik ben werkzaam als communicatiemanager bij Livengo.

Waarom moeten we onze slaapkamer bij Livengo bestellen?

Livengo produceert steigerhouten bedden op maat voor haar klanten, die online te bekijken zijn of in onze showroom in Bergeijk, Nederland. Onze originele ledikanten zijn pure en eigen ontwerpen waarmee wij ons onderscheiden van de massa. Vrijwel al onze meubelen zijn in iedere gewenste maat en diverse kleuren leverbaar en passen dankzij hun neutrale ontwerp in elk interieur. Hiernaast leveren wij lattenbodems, hoge kwaliteit ‘Beauform’ matrassen en bijpassende slaapkamerkasten. Zo hebben onze klanten hun complete slaapkamerset in één keer in huis.

Steigerhouten bed met fruitkistjes voor bergplaats

Welke bedden zijn tegenwoordig helemaal hot?

Ons prachtige steigerhouten ‘bed met fruitkistjes’ is uniek in zijn soort, en ideaal als je extra opbergruimte nodig hebt. Er zitten namelijk acht authentieke fruitkistjes opgeborgen onder het bed voor extra bergruimte. Ga je liever voor een strak en tijdloos ledikant? Dan is model ‘Modern’ wat je nog mist in de slaapkamer. Deze past in werkelijk elk interieur doordat het een neutraal design heeft.

Wat zijn enkele van de slaapkamertrends die ons zeker niet mogen ontgaan?

Op het moment zien wij een duidelijke verschuiving van boxsprings naar ledikanten. Veel klanten die in onze shop terecht komen, hebben vijf jaar geleden een boxspring aangeschaft, welke helaas alweer aan vervanging toe is. Wat vaak vergeten wordt is dat een ledikant stukken duurzamer is dan een boxspring. Hiernaast moet bij een boxspring vaak de gehele boxspring vervangen worden. Bij een ledikant is dat natuurlijk niet het geval; na maximaal tien jaar vervangt men alleen het matras.

Hoe kunnen we extra voordeel doen op onze aankoop in jullie shop?

Livengo logoOp dit moment hebben we een matrassenactie lopen, wat inhoudt dat je op ons complete assortiment matrassen 10% korting ontvangt. In de maand december zijn er tevens weer CombiDeals bij Livengo, en ontvang je op geselecteerde bedden (in combinatie met een lattenbodem en matras) een aanzienlijke korting.

Hoe kiezen we de gepaste matras voor ons bed?

Onze matrassenkiezer is de ideale tool om erachter te komen welke matras nu op jouw lijf geschreven is. Bovendien kan je zestig dagen lang jouw matras proberen dankzij onze proefslaapperiode, zodat je op het gemak erachter kunt komen welke matras nu de juiste is voor jou.

Welke tips heb je verder nog om onze slaapkamer zo aangenaam mogelijk in te richten?

Het bed en ook jouw kledingkast vormen de leidraad in het vormgeven van het interieur in jouw slaapkamer. Eens je jouw smaak hebt gevonden voor deze twee cruciale elementen, kan je ook over de andere zaken beslissen. In jouw bed breng je meer tijd door dan in eender welke andere plek, dus is het belangrijk om voor een comfortabel bed te kiezen waar je je goed in voelt. De meeste mensen spenderen veel meer tijd en geld aan het uitkiezen van hun nieuwe auto, terwijl de keuze van een goed bed van veel groter belang is.

Rêve matras van Beauform

Hoe ziet de slaapkamer van jouw dromen eruit?

In mijn droomslaapkamer staat een steigerhouten ‘Bed met fruitkistjes’, zodat ik genoeg opbergruimte heb voor mijn grote collectie schoenen. Ik val heerlijk in slaap op een Beauform ‘Rêve’ matras. Een micro-pocketvering afgedekt met een laag van traagschuim, welke zich helemaal vormt naar je lichaam. Heerlijk!

Service in de online shop van Livengo

Wat moeten we zeker nog weten over Livengo?

Livengo bezorgt door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Binnen de drie weken heb je al een op maat gemaakt bed in huis. Kies je voor bezorging, dan zorgen wij tevens voor de montage van je meubel. Livengo levert alleen producten van topkwaliteit, en biedt daarom 5 jaar garantie op het complete assortiment. Neem eens een kijkje op www.livengo.be. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Hartelijk bedankt voor dit leuke interview Livengo!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.