Interview met Maxideco

Interviews

0 Reacties

Vouwgordijnen in modern interieur

Maxideco is al meer dan 25 jaar actief in de verkoop van gordijnen en andere raamdecoratie. Vanuit die ervaring richtten ze hun webshop Maxideco.be op waar ze diezelfde topkwaliteit aanbieden die je vindt bij de nu al bekende en gerenommeerde merken, maar aan een lagere prijs. Maxideco garandeert de laagste prijs, en tegelijk een zeer degelijke kwaliteit en een ruim aanbod. Denk hierbij maar aan lamellen, houten jaloezieën en rolgordijnen. Bij lamellen kun je de inkijk en lichtinval zelf instellen, dus dit is een zeer handige oplossing, die ook heel erg betaalbaar en veelzijdig is, geschikt voor elke omgeving. Je kan er ook voor kiezen om je raamdecoratie elektrisch te laten bedienen. Dit kan op vele mogelijkheden, en is een handig technisch snufje dat betaalbaar wordt door de lage prijzen bij Maxideco. Maxideco biedt ook een oplossing voor als je je bestelling vooraf wil bekijken: je kan alle details bekijken op de website. Ook wordt zeer degelijk maatwerk afgeleverd.

Waarom moeten we onze gordijnen online bestellen?

We leveren topkwaliteit, te vergelijken met alle gereputeerde merken, maar wel tegen veel gunstigere voorwaarden. Bovendien is de webshop zo ingesteld dat de klant elk detail van zijn bestelling op afbeelding kan bekijken en dus exact weet hoe zijn bestelling zal geleverd worden.

Wat zijn duo rolgordijnen?

Dit is één van de raamdecoratie producten die toelaten om zowel inkijk toe te laten of inkijk te vermijden. Ik denk dat dit moeilijk kan beschreven worden in een artikel, de klanten kennen dit product wel. Ik verwijs naar onze webshop om het te bekijken.

Welke gordijnen zijn tegenwoordig het populairst?

Rolgordijnen zijn veruit de meest verkochte producten, gevolgd door houten jaloezieën. Juist van deze twee producten hebben we een zeer uitgebreide collectie tegen prijzen die gemiddeld tussen de 10-20% lager liggen dan de concurrentie.

Wat houdt jullie twee jaar garantie in?

Vrij simpel; indien de goederen als een goede huisvader worden behandeld en gebruikt, zullen we in geval van defect de stukken gratis aanleveren. Bij eventuele productiefouten ontvangt de klant gewoon een nieuw product.

Voor welke toepassingen zijn lamellen het best?

Lamellen kunnen in elke omgeving worden gebruikt, het hangt gewoon af van de stijl van het interieur. Zowel privéwoningen als kantoren komen in aanmerking. In beide toepassingen zijn lamellen geschikt om lichtinval en inkijk zelf in te stellen door eenvoudig de lamellen in de juist stand te plaatsen.

Houten lamellen in keuken

Hoe maken we best de keuze tussen aluminium of houten jaloezieën?

Hier geldt dezelfde opmerking als voor lamellen. Het is wel zo dat de meeste klanten houten jaloezieën zouden wensen maar vaak afgeschrikt worden door het prijsniveau. Juist hier brengt Maxideco de juiste oplossing, kwaliteit en betaalbaar.

Kan je ons wat meer vertellen rond de motorisatietoepassingen van Somfy?

De elektrische bediening van raamdecoratie kan zeer ver gaan. In zijn meest eenvoudige vorm kan een product aangestuurd worden door middel van een motor en schakelaar of via afstandsbediening. Verder kan via de Somfy toepassingen het gebruik van raamdecoratie worden aangesloten om een demotica systeem. Eens we spreken over demotica kunnen verschillende extra functies worden toegepast; waaronder het uur dat de raamdecoratie dient te functioneren, laten functioneren bij een zekere lichtsterkte etc.

Komen jullie eender waar in België langs voor gratis advies en maatwerk?

Maxideco logoNormaal niet, in speciale gevallen kan de klant op ons beroep doen. Hier valt wel op te merken dat we alleen maatwerk afleveren, we verkopen geen standaard afmetingen.

Hoe kunnen we van extra voordeel op onze nieuwe gordijnen profiteren bij Maxideco.be?

De klant moet regelmatig onze acties volgen, we trachten via diverse platformen zoals snip snip onze communicatie te verzorgen.

Wat moeten we zeker nog weten over Maxideco?

We menen in alle oprechtheid dat we op de online markt de meest uitgebreide collecties en de beste prijzen hebben, en bovendien leveren we thuis alles gratis af.

Bedankt Maxideco voor dit interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.