Interview met Meyer-mode

Interviews

0 Reacties

Meyer-mode.be

Jouw comfort, dat staat centraal bij Meyer-mode. In één en dezelfde webshop vind je dameskleding voor alle gelegenheden, ondermode, maar ook schoenen en leuke accessoires om je unieke stijl helemaal op punt te hebben. Meyer-mode’s slogan “Ervaar het comfort” slaat uiteraard niet op het online bestelgemak, maar ook op het feit dat de broeken, lingerie en andere kleding altijd goed zitten. Dat draagcomfort geldt voor alle mode en schoenen die je er bestelt, en daartoe horen ook de grotere maten van 44-66. Naast de online shop en de catalogus is er ook de klantendienst van Meyer-mode die van maandag tot zaterdag telefonisch bereikbaar is voor advies op maat. Erik van het marketingteam bij Meyer-mode licht dit verder toe in het interview dat we onlangs met hem hadden.

Wat is jouw rol binnen Meyer-mode?

Ik ben verantwoordelijk voor de online marketing van Meyer-mode. Dit is onder te verdelen in twee aspecten, online en onsite marketing. Online betekent het binnenhalen van bezoekers op de website door middel van verschillende marketingacties. Onsite houdt in dat we het bezoek van de klant zo aangenaam mogelijk willen laten verlopen. We optimaliseren de website; zowel hoe alles eruit ziet, het bestelproces maar ook hoe gegevens worden verwerkt.

Bestsellers uit de lingerie collectie van Meyer-mode

Waarom moeten we bij Meyer-mode.be shoppen?

Meyer-mode heeft unieke mode die weinig andere shops aanbieden. Daarmee is het gemakkelijk jezelf te onderscheiden wat kleding betreft. Daarnaast biedt Meyer-mode deze kleding ook nog eens aan in grote maten. Niet iedereen heeft maatje 38 of zelfs 36 tegenwoordig. Meyer-mode biedt hierin een oplossing, de kleding is beschikbaar vanaf maat 40 en gaat tot 66 (niet bij alle kledingstukken).

Daarnaast heeft Meyer een ruime collectie lingerie. Veel andere webshops verkopen geen ondermode, maar Meyer dus wel. Ook de lingerie is weer beschikbaar in grote maten. Beha’s met cup E/F zitten bijvoorbeeld ook in ons assortiment.

Welke tips heb je voor wie voor het eerst bij jullie shopt?

Kijk vooral rustig rond op de website, want er is van alles voor iedereen te vinden. Onderkleding, bovenkleding, lingerie maar ook schoenen en sieraden. In principe kan een hele outfit samengesteld en aangekocht worden in één webshop, erg handig natuurlijk.

De Meyer-mode catalogusDaarnaast bieden we hulp en advies aan onze bezoeker. Kledingadvies maar ook maatadvies is hier te vinden. Zo bieden we de klant toch net dat extra’s wanneer ze hulp nodig hebben. Wanneer ze er niet uitkomen is onze klantenservice ook altijd bereikbaar, zowel online als telefonisch.

Tot slot heeft Meyer-mode nog altijd een catalogus waarin je lustig kan bladeren om op het gemak alles te bekijken. Deze is gemakkelijk aan te vragen via de website.

Van welke kortingen, soldenacties kunnen we bij Meyer-mode zoal genieten?

Het aantal acties bij Meyer-mode is beperkt. Ieder half jaar hebben we sowieso 2 kortingscodes die op de website worden gecommuniceerd. Daarnaast krijgen nieuwe nieuwsbrief abonnees een korting toegestuurd.

Kun je ons wat meer vertellen over jullie MIAMODA collectie?

MIAMODA is ons eigen merk. Het verschil met de mode van Meyer is dat MIAMODA net wat vlotter is en zich richt op een wat jongere doelgroep. Het grote voordeel van de MIAMODA is dat de kleding dezelfde prijs hanteert voor iedere maat. Dat is bij de andere kleding van Meyer niet zo. We zijn er overigens wel mee bezig om voor alle maten 1 prijs door te voeren voor al onze kleding.

MIAMODA collectie van Meyer-mode

Hoe zien de nieuwe herfst-, wintercollecties van Meyer-mode eruit?

De nieuwe herfst- wintercollectie bevat dit jaar veel kleur. We zien veel kleuren als paars, petrol en groen terugkomen. Daarnaast komen klassiekers die het ieder seizoen goed doen weer terug. We zien dat onze klanten erg tevreden zijn met de kleding en kopen bijvoorbeeld dezelfde trui, maar dit keer in een andere kleur.

Welke andere shops/websites vinden jullie zoal leuk?

Andere shops die wij zeker kunnen waarderen zijn Klingel en Mona-mode. Ook deze shops richten zich op onze doelgroep maar toch met een andere kledingstijl.

Fijn dat je dit interview met ons wilde doen Erik. Hartelijk bedankt!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.