Interview met Myprotein

Interviews

0 Reacties

Fitness heldin met whey shake

Myprotein is een website die een resem aan voedingssupplementen aanbiedt. Meer nog, Myprotein is eigenlijk een merk op zich; alle producten dragen de naam Myprotein, en ze zijn over gans Europa verkrijgbaar. Er is een gigantisch divers assortiment, met zowel gewone vitaminen en poeders alsook extra eiwitten, meestal in poedervorm. Ook verkopen ze gewone sportkleding, want bij al dat sportgeweld hoort natuurlijk ook een goede outfit. Er wordt daarnaast ook gespecialiseerd advies gegeven. Zo kan je voor elk doel, of het nu extra spiermassa kweken is of gewoon gewichtsverlies, een volledig overzicht vinden van mogelijke diëten en trainingsschema’s. Ook kan je dan zien welke producten uit het assortiment worden aangeraden voor jouw doel. Hetzelfde is overigens ook mogelijk voor specifieke sporten: je kan bekijken welke supplementen nodig zijn voor jouw sport, of je nu uithoudingsvermogen nodig hebt zoals in wielrennen, of pure kracht zoals in rugby.

Hoe maken we best de keuze tussen de verschillende supplementen?

Squatting met gewichtenVoor verschillende sporten zijn er verschillende supplementen beschikbaar. Echter zijn er ook supplementen die voor elke sporter geschikt zijn. Dit zijn:

  • Impact Whey Proteine (Eiwitpoeder)
  • Creatine Monohydraat
  • Vitamines
  • Instant Oats (Havermout)
  • Omega 3

Daarnaast zijn er voor veel sporten een uniek assortiment beschikbaar. Deze zijn op onze site ingedeeld voor de volgende populaire sporten:

Welke resultaten kunnen we verwachten met creatine?

Pre-workout shakeCreatine Monohydraat is ideaal voor verschillende sporters, zoals bodybuilders en sprinters, en eigenlijk wel voor iedereen die zijn of haar kracht, snelheid en spiermassa willen vergroten, wat een bewezen effect van Creatine is. Ook is het aangetoond dat Creatine Monohydraat de hersteltijd na het sporten verbetert waardoor je weer sneller kunt sporten.

Creatine Monohydraat helpt het lichaam grotere hoeveelheden ATP (Adenosinetrifosfaat) aanmaken. ATP is noodzakelijk om de spieren effectief te laten samentrekken. Grotere hoeveelheden ATP leiden tot verbeteringen in kracht en uithoudingsvermogen.

Hoe gaan jullie de kwaliteit van jullie producten na?

Bij Myprotein investeren we continu in ultramoderne machines om te verzekeren dat we een productiefaciliteit hebben van wereldklasse en het beste in Europa.

Al onze producten zijn gemaakt met behulp van de beste ingrediënten, afkomstig van de beste leveranciers van Europa. Wij zijn in staat om elke grondstof te testen bij binnenkomst in onze fabriek, en elk afgewerkt product wordt voor het verlaten van de fabriek nog gecheckt door onze state of the art Near Infra-Red machines. We gaan hierbij verder dan de normen die de industrie stelt, zodat je zeker kan zijn dat onze producten 100% veilig en betrouwbaar zijn.

Productie van proteïne producten

Onze elektrische tong en neus (E-Tongue en Nose Machine) zorgen ervoor dat onze productiefaciliteit steeds een smaaktest kan doen van vloeistoffen of andere producten opgelost in water. De elektrische sensors maken een smaakprofiel op van elk product en de geavanceerde technologie zorgt ervoor dat elk Myprotein product getest is op kwaliteit, smaak en aroma. Dit zorgt ervoor dat we steeds de hoogste kwaliteit aan producten leveren!

Bekijk de onderstaande video voor een kijkje achter de schermen van onze faciliteiten.

Kunnen we bij jullie terecht om een gespecialiseerd trainingsschema op te stellen?

Elk lichaam reageert anders op prikkels door het trainen en daarom is het moeilijk om een schema te maken dat voor iedereen werkt. Op onze blog (The Zone) kun je terecht voor tips en tricks om je eigen trainingsschema op te stellen en vind je ook andere leuke, leerzame en interessante content met betrekking tot fitness en voeding.

Pakketje van Myprotein

Is er een medische goedkeuring nodig om supplementen te mogen gebruiken?

In principe is er geen medische keuring nodig voor het gebruik van voedingssupplementen. De voedingsstoffen die in voedingssupplementen zijn namelijk ook vaak te vinden in normale voeding, alleen in kleinere doseringen. Sommige supplementen kunnen stoffen als cafeïne, lactose en noten bevatten, daarom is het altijd verstandig om de ingrediëntenlijst te bekijken voordat je een supplement koopt, mocht je een allergie hebben. Daarnaast is een gezonde levensstijl erg belangrijk, onze voedingssupplementen zijn ter ondersteuning en geen vervanging van een evenwichtige levensstijl.

Wat is jouw persoonlijke top 3 van producten in jullie webwinkel?

Mijn persoonlijke top 3 van Myprotein producten is:

  1. Impact Whey Isolaat – Strawberry cream smaak, gaat goed samen met melk of water en deze gebruik ik ook om te mixen in post-workout en ontbijt smoothies om het eiwitgehalte te verhogen en beter te herstellen.
  2. Impact Whey Isolate van Myprotein

  3. Pindakaas – Soms is het toch lekker om even te zondigen, dan is het verstandig om toch voor de gezonde optie te gaan. De Myprotein pindakaas bevat geen toegevoegde suikers, zout en palmolie en is daarmee een 100% natuurlijk product.
  4. Pindakaas van Myprotein

  5. CLA – CLA is een natuurlijk voorkomend omega-6 vetzuur dat vooral in voedingsmiddelen zoals kaas, melk, lamsvlees, rundvlees en bewerkt voedsel, maar enkel in zeer kleine hoeveelheden. CLA helpt bij het behouden van een gezond gewicht.

CLA van Myprotein

Hoe kunnen we extra voordeel doen tijdens het shoppen bij Myprotein?

Op de Myprotein website vind je regelmatig nieuwe aanbiedingen voor onze producten. Op feestdagen zoals Black Friday, Sinterklaas en Kerst hebben wij grotere aanbiedingen waar veel voordeel valt te halen. Als je op de hoogte wilt blijven van onze aanbiedingen kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Bedankt Sjoerd voor dit interessante interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.