Interview met Parfumswinkel

Interviews

0 Reacties

Parfumswinkel logoParfumswinkel is een van oorsprong Nederlandse webshop die er prat op gaat om jouw door middel van topservice je favoriete geurtjes aan huis te bezorgen. Onder meer doordat je de verkoopsadviseurs van Parfumswinkel vlot kan bereiken, via een gratis advieslijn en live chat, won de shop in 2014 een Thuiswinkel Award. Men doet er bij de shop ook alles aan om een snelle levering van jouw bestelling te garanderen, wat met de komst van levering via Kiala nog beter in het werk wordt gesteld. Bij Parfumswinkel stopt het trouwens niet bij het uitgebreide gamma aan parfums; ook voor make-up, zonneproducten, gezichtsverzorging en andere schoonheidsproducten ben je er aan het juiste adres.

We lieten Mitch van Parfumswinkel aan het woord in ons interview om meer te weten te komen over Parfumswinkel en de populairste geurtjes van het moment.

Kan je jezelf even voorstellen?

Ik werk nu een jaar als Sales & Marketing Assistent bij Parfumswinkel. Behalve de Belgische markt ben ik ook verantwoordelijk voor de Nederlandse en Duitse markt.

https://www.youtube.com/watch?v=OFclsu0Pqu0

Waarom moeten we onze parfums bij jullie shoppen?

Naast onze snelle levering hebben wij ook een fysieke winkel. Als mensen naar onze gratis advieslijn bellen, krijgen ze te maken met experts op het gebied van parfum, make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonverzorging.

Welke voordelen kunnen we doorgaans doen met kortingscodes en promo acties in jullie shop?

Onze producten hebben al standaard een flinke korting ten opzichte van de adviesprijzen in de winkels. Toch proberen we met de promo acties onze koopjeshoek onder de aandacht te brengen. De korting kan daar wel oplopen tot 70%!

Koopjes met flinke kortingen bij Parfumswinkel

Jullie zijn een webshop met Nederlandse roots. Wat zorgt ervoor dat jullie ook Belgische shoppers een goede dienstverlening kunnen bieden?

Doordat onze fysieke winkel en distributiecentrum in Roosendaal zijn gevestigd, krijgen wij regelmatig Belgische klanten over de vloer. Door de omgang met deze Belgische klanten weten wij de Belgische klanten een net zo goede service te bieden als onze Nederlandse klanten. Het Belgische keurmerk BeCommerce is ook te spreken over onze service en dit heeft ervoor gezorgd dat wij dit keurmerk mogen dragen. Daarnaast spelen wij met ons Belgisch telefoonnummer, voor de klantenservice en voor de advieslijn, in op België. De Belgische klanten hebben hierdoor geen hogere kosten wanneer zij contact met ons op willen nemen.

Wat heeft Parfumswinkel nog zoal in de pijplijn voor de nabije toekomst?

We merkten dat de pakketdienst in België iets minder betrouwbaar is dan in Nederland. Dat heeft ons doen besluiten om samen te gaan werken met Kiala. Vanaf eind augustus kunnen onze Belgische klanten dan ook bij ruim 800 leveringspunten hun bestelling ophalen. Daarnaast zijn wij druk bezig om de betaalmethode Afterpay in te gaan voeren op onze Belgische website. Afterpay is een partner van ons die ervoor zorgt dat klanten eerst hun bestelling mogen ontvangen en daarna pas hoeven te betalen.

Parfumswinkel verkooppunt en het team

Welke tips heb je om spaarzamer om te springen met parfums?

Gebruik ook de bijhorende douche gels, badproducten en bodylotions van je favoriete parfum om deze te versterken. Ook door het parfum aan te brengen op plaatsen waar het bloed vlak onder de huid stroomt zoals je ellebogen, knieholten en oorlellen kan je de geur maximaliseren.

Door ook wat parfum op je kleding aan te brengen blijft de geur meer hangen, maar hierbij dien je wel op te letten met licht gekleurde kleding en bontstukken. Er kan ook gekozen worden voor een sterkere variant, bij dames heet dit Eau de Parfum en bij heren wordt dit ook wel eens Eau de Toilette Intense genoemd.

Welke parfum is jouw persoonlijke favoriet?

Mijn persoonlijke favoriet is de Yves Saint Laurent L’Homme Intense.

Welke geurtjes en verzorgingsproducten zijn tegenwoordig helemaal hot?

Bij de dames is de Yves Saint Laurent Black Opium zeer gegeerd.
Daarnaast zijn de Lancôme La Vie est Belle en de Armani Si ook nog heel populair.

Bij de mannen staat de Armani Acqua di Gio en de Paco Rabanne 1 Million al jaren bovenaan wat betreft populaire producten. Jean Paul Gaultier Le Male blijft ook een goedlopende geur en wordt momenteel verkocht met maar liefst 44% korting ten opzichte van de adviesprijs.

Parfumswinkel.be

Zijn er plannen voor een Belgisch winkelpunt?

Helaas zijn er nog geen plannen voor een Belgisch winkelpunt. Echter gaat onze winkel vanaf begin augustus verhuizen van Roosendaal naar Breda. Dit zorgt ervoor dat onze Belgische klanten een bezoek aan onze winkel kunnen combineren met de vele andere winkels in de binnenstad in Breda.

Wat moeten we zeker nog weten over Parfumswinkel?

Naast Parfumswinkel.be en Parfumswinkel.nl hebben wij ook nog een Europese website: By Lynn. Deze website is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans.

Hartelijk bedankt Mitch om mee te werken aan dit interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.