Interview met Parkos

Interviews

0 Reacties

Luchthavenparking van Parkos

Een vliegreis boeken is de laatste jaren steeds makkelijker en voordeliger dan ooit geworden dankzij tal van boekingswebsites en reissites. Een doorn in het oog van veel fervente reisfanaten is echter op tijd en comfortabel op de luchthaven geraken zonder een fortuin te moeten betalen voor een dure parking of luchthaventransfer. We laten je graag kennismaken met Parkos, een website die het eenvoudig maakt om op welke luchthaven dan ook – in België of in het buitenland – een veilige parkeerplaats te reserveren. De website zorgt ervoor dat je makkelijk een beschikbare parkeerplaats vindt bij een parkeerbedrijf dat betrouwbaar is. Door nauw samen te werken met deze parkeerplaatshouders, kan Parkos de veiligheid, kwaliteit garanderen, en ook nog eens extra voordelige tarieven regelen. Met het zomerverlof voor de deur leek dit ons het perfecte moment om Kendra ons wat meer te laten vertellen over Parkos.

Waarom moeten we onze luchthavenparking via Parkos boeken?

Een parkeerplek op een vliegveld boeken is iets wat de meesten onder ons niet gewend zijn. Parkos maakt het vergelijken en reserveren daarom dan ook makkelijker. Al de bij ons aangesloten aanbieders hebben wij persoonlijk geïnspecteerd op veiligheid en faciliteiten. De meeste aanbieders bestaan al jaren en worden gemiddeld beoordeeld met een 8,5! En bij ons vindt u de scherpste prijs en kunt u er gerust op vertrouwen dat uw auto veilig geparkeerd is.

Welke tips heb je bij het vergelijken van parkingmogelijkheden?

De parkeerplekken kunnen gefilterd worden op prijs, beoordeling en afstand van het vliegveld. Kies een van de filters die voor u het belangrijkst is. Kijk daarnaast naar het adres van de parkeerplek. Deze kan aan de zuidkant van het vliegveld liggen, waardoor dit voor mensen die vanuit het noorden komen een stuk omrijden is.

Kunnen we bij Parkos terecht voor klantenondersteuning na boeking?

Na de boeking kan er altijd contact met ons worden opnemen via de chat, mail of telefoon. Onze klantenservice helpt graag met alle vragen. Ook met klachten of opmerkingen denken wij mee en bemiddelen wij voor de parking en klant. Daarnaast hebben wij veelgestelde vragen die u kunt consulteren.

Waarom zouden we moeten kiezen voor valet-parkeren?

Parkos logoTijdens het vergelijken kan gekozen worden uit shuttle of valet parken. Bij shuttle parkeren wordt de klant vanaf de parkeerplaats met een shuttlebus naar het vliegveld geboekt. Valet parkeren is een luxueuzere manier van reizen. Hier rijdt u met de auto naar het vliegveld toe waar een chauffeur staat te wachten om de auto naar het parkeerterrein te rijden. Dit scheelt een hoop tijd en u kunt na terugkomst van de reis gelijk naar huis rijden.

Hoe kunnen we zo goedkoop mogelijk een parkeerplaats regelen?

Door via Parkos te boeken! Omdat wij speciale prijsafspraken hebben bij parkeeraanbieders kan het via Parkos goedkoper zijn dan op de website van de parkeeraanbieder zelf. Daarnaast kost het geen extra geld om via ons te boeken.

Van welke andere reiswebsites zijn jullie fan?

Wij zijn fan van reiswebsites Expedia, TravelBird en Skyscanner. We lezen graag hun blogartikelen om ons te laten inspireren voor een volgende reis. We hebben zelfs een leuk parkeerartikel geschreven voor Skyscanner.

Luchthavenparkings

Hoe is het om bij Parkos te werken?

Wij hebben een heel gezellig team bij Parkos. Wij zijn in voor een grap maar we werken zeker net zo hard. We werken in één ruimte met zijn allen waardoor we goed op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden en weten wat er in het bedrijf speelt. We hebben fulltimers, parttimers en stagiaires in ons team.

Bedankt Kendra voor dit fijne interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.