Interview met Posters.be

Interviews

0 Reacties

Posters.be logoVerzot op de nieuwe Minions film? Verdient een kale wand nog een leuk kunstwerk? Of zoek je nog een creatieve manier om een geliefde te verrassen met een leuke foto? Bij Posters.be vind je meer dan 25.000 artikelen in meer dan 200 categorieën. Het spreekt voor zich dat deze shop het walhalla is om toffe posters te shoppen, maar ook canvassen, muurstickers, vlaggen en tal van andere producten kan je er personaliseren naar jouw wensen. Continu worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het immer groeiende assortiment van Posters.be. Vandaar ook dat er geregeld leuke koopjes te vinden zijn in hun opruimingafdeling, en vaak kan je met een promocode nog een extra procentje voordeel doen op je aankoop.

Redenen genoeg voor ons om Casper van Posters.be uit te nodigen voor een interview om meer te weten te komen over deze postergigant en hun aankomende nieuwigheden.

Kan je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Casper Kooiker, ik ben shopmanager van Posters.be en Posters.nl.

Minions filmposters bij Posters.be

Welke fotoproducten zijn momenteel populair bij jullie?

De populairste posters zijn vaak die van films, games en bekende muziekartiesten. Met de onlangs uitgekomen film over de Minions is het niet vreemd dat de Minions posters populair zijn. Ook fans van de nieuwe Jurrassic World film hebben ruime keuze op Posters.be. Tenslotte is Ariana Grande nog steeds hot! 😉

Opvallend is dat de kunstdrukken van Animal Crew in trek zijn. Deze eigenzinnige kunst is een échte eyecatcher in je interieur.

Hoe kiezen we best een lijst voor onze foto’s, posters?

Op Posters.be vind je een inlijstmodule waarin je in 3 simpele stappen een bijpassende lijst bij je poster of kunstdruk samenstelt. Je kiest achtereenvolgens de lijst, een passe-partout en het type glas. Gespecialiseerde lijstenmakers maken de lijst op maat en lijsten je poster of kunstdruk voor je in.

Lijst je liever zelf je poster of kunstdruk in? Kies dan een bijpassende wissellijst bij je poster of kunstdruk, en lijst je kunstwerk in!

Hoe moet fotobehang opgehangen worden?

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten fotobehang, die op verschillende manieren worden opgehangen. Een fotobehang wordt altijd geleverd met lijm en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat aanbrengen gemakkelijk en snel verloopt. Je totale fotobehang bestaat uit 4 of 8 delen. Teken de verschillende delen eerst af op de muur om er zeker van te zijn dat je fotobehang op de gewenste manier op je muur komt.

Spiderman fotobehang verkrijgbaar bij Posters.be

Waarom moeten we bij Posters.be shoppen?

Posters.be heeft voor iedereen wat wils voor in het interieur. Het assortiment bestaat uit ruim 25.000 producten in ruim 200 verschillende categorieën, van abstracte kunst tot aan filmposters. Je vindt kunstdrukken, posters, behang, canvas, muurstickers, wandplaten en nog veel meer. Het assortiment wordt daarnaast wekelijks aangevuld met nieuwe designs.

Welke tips heb je voor het uitkiezen van een geschenk uit jullie gigantische assortiment?

Via e-mail word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in het assortiment. Daarnaast vind je hier inspiratie om je interieur een boost te geven en worden bepaalde populaire producten uitgelicht.

Op de homepage van Posters.be vind je ook het allerlaatste nieuws. Daarnaast vind je door middel van de categorieën snel wat je zoekt. Raadpleeg tenslotte de zoekbalk als je een specifiek product zoekt.

Hoe kunnen we van kortingen en andere voordeeltjes profiteren bij Posters.be?

Klanten krijgen via e-mail bericht van de laatste acties en kortingen. Deze worden ook op de homepage van Posters.be gecommuniceerd en hier op snip snip. Daarnaast vind je op de Opruimingspagina veel voordelig geprijsde artikelen.

Animal Crew posters verkrijgbaar bij Posters.be

Welke drie artikelen uit jullie shop zijn jouw persoonlijke topfavorieten?

Animal crew posters vind ik erg bijzonder, omdat deze kunstdrukken direct je aandacht trekken. Een echte eyecatcher dus! Daarnaast word ik erg vrolijk van de grappige en populaire Minions posters. Het fotobehang met natuurlijke wandmotieven vind ik pas écht gaaf. Met dit behang tover je het interieur van een kamer totaal om door een motief met hout op de muur aan te brengen. De gehele sfeer in een kamer verandert hierdoor.

Van welke andere websites, online winkels zijn jullie liefhebbers?

Wij zijn verzot op al onze broertjes en zusjes bij de Webprint Group. We zijn onder andere fan van Webprint.nl, Posters.nl, KaartWereld.nl en Prentu. Want zeg nu zelf: iedereen houdt toch van zijn broertjes en zusjes? 😉

Posters.be

Wat heeft Posters.be in de pijplijn zitten voor de komende maanden?

Aan het einde van dit jaar verschijnt de nieuwe Star Wars film! Er komen prachtige nieuwe afbeeldingen op posters en fotobehang beschikbaar. We zijn daarnaast trots op de uitbreiding van het assortiment van de lijstenmakerij. Er komen snel exclusieve nieuwe lijsten beschikbaar. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Casper, bedankt om dit interview met ons af te nemen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.