Interview met Prentu

Interviews

0 Reacties

Prentu.be

De zomervakantie komt eraan, en dat betekent dat er veel mooie gelegenheden zullen zijn om leuke kiekjes te maken met familie, vrienden en andere geliefden. Een leuke selfie met de liefde van je leven op het strand in Antalya, de perfecte foto van de Toren van Pisa of een familieportret in de beeldige tuin bij oma thuis – mooie herinneringen zoals deze wil je natuurlijk een mooi plaatsje geven. Online fotoservice Prentu maakt de leukste fotoalbums, canvassen, creatieve fotogeschenken en andere creaties met jouw foto’s. Er zijn vele honderden mogelijkheden om jouw foto’s te laten drukken, en dus gingen wij even luisteren bij een medewerker van Prentu om aanbevelingen te krijgen rond welke fotoproducten we moeten kiezen voor onze vakantiekiekjes.

Waarom moeten we onze fotoproducten bij Prentu bestellen en niet een andere online drukservice?

Prentu helpt mensen herinneringen tastbaar te maken. Het is de meest complete fotoservice van België met een uniek assortiment producten. Je ontwerpt gemakkelijk en snel met je eigen foto’s producten met het online foto bewerkingsprogramma. Daarnaast sla je online onbeperkt foto’s op, waardoor je altijd een backup van je herinneringen hebt. Je maakt dus met slechts een paar drukken op de knop je herinneringen tastbaar!

Welke producten zijn momenteel helemaal hot en trending?

Op het moment kiezen mensen steeds meer voor exclusievere wanddecoraties zoals Luxe Ayous Hout en Luxe Plexiglas. Daarnaast is Canvas als wanddecoratie nog steeds erg populair. In de categorie fotoboeken ontdekken klanten het aanbod hoogwaardig fotopapier. Het Fujifilm fotopapier geeft je fotoalbum direct een professionele uitstraling.

Foto op luxehout bij Prentu

Welke weg leggen de fotoproducten af van het moment dat we bestellen tot de levering bij ons thuis?

Allereerst wordt het door jou ontworpen product met de grootste zorg in onze productie gemaakt. Na diverse kwaliteitscontroles wordt het ingepakt en klaar gemaakt voor verzending. Op verschillende momenten in het productieproces word je op je online profiel op de hoogte gehouden van de vorderingen. Je weet dus altijd wat er gebeurt!

Wat zijn de trends voor creatieve uitwerkingen van vakantiefoto’s deze zomer?

Klanten gebruiken alle mogelijkheden die geboden worden in het foto bewerkingsprogramma om hun fotoboek speciaal te maken. Een afwisseling in de pagina indeling houdt het fotoboek interessant om te bekijken. Daarnaast zorg je voor afwisseling met grappige teksten en onverwachte clipart afbeeldingen die het ‘verhaal’ van jouw fotoboek vertellen.

Een andere trend is het bundelen van losse foto’s in één kunstwerk voor aan de muur. Door losse foto’s bij elkaar in een hartvorm op te hangen ontstaat een prachtig kunstwerk!

Bedrukte fotogeschenken bij Prentu

Welke tips heb je voor zij die graag een fotogeschenk voor iemand anders willen bestellen?

Het geven van een fotogeschenk is erg persoonlijk en hangt dus sterk af van de persoon en het moment waarop je het geeft. Als je een fotogeschenk cadeau doet, is het altijd leuk en persoonlijk om een foto van jou en de ontvanger te geven. Heb je talloze momenten samen met de ontvanger meegemaakt? Kies dan voor een fotoalbum met jullie dierbaarste herinneringen samen. Persoonlijker wordt een cadeau niet!

Hoe slagen jullie erin om topkwaliteit tegen voordeelprijzen aan te bieden, zoals op jullie shop wordt aangegeven?

Door een deskundige en efficiënte productie die ‘in eigen huis’ wordt uitgevoerd. Prentu.be is onderdeel van de Webprint Group met meerdere websites die fotoproducten aanbieden. Door grootschalige productie ontstaan schaalvoordelen, waardoor producten voordelig geprijsd zijn. Daarnaast zijn er ‘korte lijnen’ met de klantenservice, waardoor feedback van klanten snel wordt gebruikt om de kwaliteit van producten te verbeteren.

Van welke deals, kortingscodes kunnen shoppers bij Prentu zoal profiteren?

Prentu heeft doorlopend acties en kortingen waarvan klanten profiteren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste kortingen in je mailbox!

Welke andere online shops en websites zijn jullie helemaal verzot op?

Wij zijn verzot op al onze broertjes en zusjes bij de Webprint Group. We zijn onder andere fan van Webprint.nl, Posters.be, KaartWereld.nl, Prentu.de en Prentu.fr. Zeg nu zelf, iedereen houdt toch van zijn broertjes en zusjes? 😉

Foto gedrukt op luxueus plexiglas bij Prentu

Wat is jouw persoonlijke favoriete Prentu fotoproduct?

Mijn persoonlijke favoriet is een Plexiglas Luxe. Het liefst zo groot mogelijk :-). Ik heb thuis een panorama formaat Plexiglas Luxe in mijn woonkamer gehangen met een prachtige zelfgemaakte landschapsfoto. Het is een echte eyecatcher geworden waar de kleuren vanaf spatten!

Wat moeten we zeker nog weten over Prentu?

Prentu.be heeft onlangs het BeCommerce keurmerk ontvangen voor betrouwbare online shopping en e-services. Daar zijn we ontzettend trots op!

Bedankt Prentu om mee te werken aan dit interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.