Interview met Slagharen

Interviews

0 Reacties

Vader en dochter in achtbaan in Slagharen

In het Nederlandse Slagharen ligt een gigantisch themapark en resort waar je met het ganse gezin van tal van attracties en shows kan genieten. Je kan er onder meer een vakantiehuisje boeken met een eigen pony voor een leuke driedaagse inclusief ontbijt tijdens de kerstperiode bijvoorbeeld. Het overdekte waterpark Aqua Mexicana biedt waterpret voor jong en oud met vijf verschillende baden om het lekker warm te houden. ’s Avonds kan je van fenomenale shows genieten zoals de Miracle of Lights slotshow die je er deze herfst kan ontdekken. Tijdens de winter kan je er de gezellige sfeer opsnuiven en genieten van nog meer pracht en praal tijdens diverse shows. Nieuwsgierig naar het verdere winterprogramma, nodigden we Slagharen uit voor een interview.

Wat is jouw taak binnen Slagharen?

Ik werk binnen Slagharen als stagiair Sales & Marketing.

Waarom moeten wij Belgen de grens oversteken om Slagharen te bezoeken of er een vakantie door te brengen?

Slagharen is een uniek attractie- & vakantiepark en zeker de moeite waard om naartoe te rijden. Waar anders heb je vanuit je achtertuin in je vakantiehuisje uitzicht op het attractiepark, letterlijk een achtbaan in je achtertuin? Ook kun je in Slagharen een Buffalo huisje boeken waarbij je een pony bij je huisje krijgt, echt iets voor de paardenliefhebbers / ponyliefhebbers onder ons. En last but not least hebben wij dit jaar Aqua Mexicana geopend, een groot subtropisch waterpark met wel 10 glijbanen waaronder 3 interactieve glijbanen met 3D effecten en muziek.

https://www.youtube.com/watch?v=_uklrYoOkaQ

Samengevat: er zijn genoeg avonturen te beleven in Slagharen, in Slagharen gaat het avontuur altijd door!

Welke tips heb je voor Belgen die Slagharen willen bezoeken?

Koop je tickets voor je bezoek via onze website, zo ben je altijd zeker dat je gebruik kunt maken van Aqua Mexicana. Er is een beperkte beschikbaarheid, dus om te voorkomen dat de zwemspullen weer opgeborgen kunnen worden, koop je best jouw tickets vooraf.

Hoe kunnen we extra voordeel doen op onze tickets en reserveringen bij Slagharen?

Boek je verblijf via de website en let op de voordelige arrangementen. Koop je dagtickets via de website en je voordeel kan oplopen tot wel 30% korting.

Wat valt er dit najaar zoal te beleven bij Slagharen?

Dit najaar hebben wij ons grote evenement Miracle of Lights. Dit jaar wordt Miracle of Lights gevierd vanaf 9 oktober tot en met 1 november. Bij het vallen van de avond verandert het park van het ene moment in het andere in een sprookjesachtige omgeving. Kleurrijke lampjes lichten het park op, en opeens verandert het water in de fontein van kleur. Acrobaten, praalwagens, danseressen – werkelijk alles is versierd, en je waant je meteen in een sprookje.

https://www.youtube.com/watch?v=CX0IUIslMNY

Kan je ons wat meer vertellen over jullie waterpark?

Aqua Mexicana is ingericht in Mexicaanse sferen met tal van Mexicaanse watervallen en gebouwen. Je kan je er vermaken in een bubbelbad, twee sprayparken, twee waterspeelplaatsen en in een groot zwembad. Er is meer dan genoeg waterpret te ontdekken om je een ganse dag lang uit te leven.

Welke parken uit de Slagharen groep kunnen we in het buitenland nog zoal bezoeken?

Slagharen is bezit van de pretparken groep Parques Reunidos, deze groep omvat meer dan 70 parken over de gehele wereld. Twee parken die ik jullie daaruit zeker kan aanraden zijn Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Wat zijn jouw persoonlijke favoriete belevenissen bij Slagharen?

Mijn favoriete belevenissen dat is een hele moeilijke beslissing er zijn er zoveel.
 Maar als ik echt moest kiezen, moet ik toch zeggen dat Aqua Mexicana een van mijn favorieten is.
 Ik ben zelf in vele waterparken geweest, maar als ik eerlijk ben is mijn favoriet Aqua Mexicana echt een aanrader.

Wat mogen we in de nabije toekomst nog verwachten van Slagharen?

Wij zijn achter de schermen alweer druk bezig met het nieuwe seizoen, en we zijn natuurlijk altijd bezig met nieuwe ideeën om ons park nog beter te maken. Helaas mogen wij hier nog niets over loslaten, daarom adviseren wij iedereen de website in de gaten te houden voor meer informatie over volgend seizoen.

Wat moeten we zeker nog weten over Slagharen?

Slagharen logoDit jaar is Slagharen geopend tot en met 3 januari, wat betekent dat het park nog langer kan worden bezocht. Dit jaar zijn er de lichtjesparade en Slagharen on Ice, twee spectaculaire shows die de winter nog avontuurlijker maken. Kortom; zeker een aanrader om ons park te bezoeken in de kerstvakantie.

Hartelijk bedankt voor dit interview Slagharen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.