Interview met SpaOnline

Interviews

0 Reacties

Genieten in een wellnessresort

Wat Booking.com is voor hotelovernachtingen, is SpaOnline.com voor alles wat met wellness, spa, thermen en andere verwennerijen te maken heeft. SpaOnline werkt rechtstreeks samen met meer dan 200 aanbieders van allerlei spa belevenissen in België en over de grens in Nederland, en biedt deze aan met kortingen tot wel -65% op de standaardprijs. Via deze website proberen veel wellnesscentra er immers voor te zorgen dat ze ook op minder drukke tijdstippen en datums klanten over de vloer krijgen, wat ervoor zorgt dat er voor aandachtige shoppers vaak hele mooie deals te krijgen zijn!

Naast saunabezoeken biedt SpaOnline.com ook manicures, pedicures en overnachtingen in wellnessresorts aan tegen hele scherpe prijzen. Het aanbod wordt continue uitgebreid, en naarmate de populariteit van de site toeneemt lijken ook de kortingen alleen maar mooier te worden. Faizal Jung Siddiqui, algemeen directeur van SpaOnline, geeft je in ons interview naast heel wat boekingstips ook nog wat gouden raad om het maximum te halen uit jouw wellnessbeleving.

Wat bracht jou op het idee om SpaOnline op te richten?

Zo’n 5 jaar geleden wilden mijn vrouw en ik naar de sauna. Helaas was er geen vergelijkings- en boekingswebsite waar ik de beste prijzen kon vinden, direct kon boeken, reviews over de sauna kon lezen van andere bezoekers en waar ik alle sauna’s in Nederland en België kon vergelijken.

https://www.youtube.com/watch?v=AQiLLCGyy0c

Waarom zouden we onze wellnessbezoekjes via SpaOnline moeten reserveren?

Als eerste door onze geweldige klantenservice! Wij zijn een beetje obsessed met klanttevredenheid! 🙂 En daarnaast kortingen! Alle sauna’s bieden kortingen aan op SpaOnline.com die vaak oplopen tot 60% en wij zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, waardoor je geen enkel risico loopt.

Hoe slagen jullie erin om spa’s, sauna’s en de verschillende andere wellnessarrangementen zo goedkoop aan te bieden?

Dat is heel simpel. De sauna’s en wellnesscentra hebben op bepaalde dagen een lagere bezetting. Dit zien de sauna’s met hun ervaring van te voren aankomen. Door ons platform kunnen de sauna’s zelf de aanbiedingen plaatsen op onze site om zo een goede bezetting te hebben. Hier heeft zowel de sauna als de consument baat bij.

Voordelig saunabezoek met SpaOnline

Wat is op wellness gebied tegenwoordig helemaal hot?

Tegenwoordig zie je steeds meer dat mensen er een korte vakantie van maken. Ze combineren hun saunabezoek met een hotelovernachting om zo even echt bij te komen.

Zijn er tips die je onze lezers kunt geven om optimaal te genieten van een wellness?

Ga naar een sauna die bij jou past. Het kan zijn dat jij bijvoorbeeld liever gaat op een badkledingdag waarbij badkleding verplicht is of op een vrouwendag. Het hele doel van wellness is hetgeen te doen waarbij jij je goed voelt.

Dat kan heel gezond eten zijn of lekker een frietje. Doe hetgeen wat jou tot rust laat komen en goed laat voelen.

Wellness resort met zwembad

Welke andere websites, online winkels vinden jullie bij SpaOnline zoal leuk?

Wij zijn helemaal gek op CruiseReizen.nl. Dit is een van de grootste boekingswebsites voor cruise reizen, zonder boekingskosten en met een enorm aanbod. CruiseReizen.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR, CLIA en Calamiteitenfonds en heeft ook een laagste prijsgarantie!

Oh, CruiseReizen.nl is de zusterorganisatie van SpaOnline.com. 😉

Wat kunnen we in de nabije toekomst nog zoal verwachten van SpaOnline?

We zijn nu druk bezig met het vergroten van ons aanbod van hotels met wellnesscentra en zijn we heel erg druk bezig om de stap te maken naar de Duitse markt, waardoor we in 3 landen actief zijn.

Hartelijk bedankt aan Faizal en de rest van het SpaOnline om tijdens deze drukke periode de tijd vrij te maken om dit interview met ons te doen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.