Interview met Subside Sports

Interviews

0 Reacties

Voetbalshirts en andere fanwear van Subside Sports

Niets zit zo goed als het t-shirt van je favoriete voetbalspeler, maar het vinden van dat ene truitje van jouw idool kan soms lastig worden. Maak kennis met Subside Sports, één van de grootste aanbieders van voetbalshirts die over gans de wereld actief is. Net doordat Subside Sports een internationaal bedrijf zijn, kunnen ze t-shirts en andere voetbalkleding met officiële bedrukking van teams uit verschillende landen aanbieden. Daar komt nog eens bij dat men bij Subside Sports jouw naam en een zelfgekozen nummer met officiële bedrukking op jouw favoriete shirt kunnen zetten. Het houdt daar nog niet op; de “No Pirlo, No Party.” sweater en Zidane’s “Finale Bow” trui vind je naast vele andere sweaters en shirts eveneens bij SubsideSports.be. Chantal van het Belgische team bij Subside Sports vertelt er ons in dit interview graag meer over.

Wat is jouw functie binnen het Subside Sports team?

Ik ben medewerker bij de klantenservice van Subside Sports in België.

Waarom moeten we bij SubsideSports.be shoppen?

Allereerst is Subside Sports één van de grootste aanbieders van voetbalshirts wereldwijd. Dit maakt ons uniek. Doordat Subside Sports in verschillende regio’s over de hele wereld actief is, kunnen er ook veel (unieke) voetbalshirts aangeboden worden. Bovendien kunnen wij de achterkant van voetbalshirts bedrukken met een eigen naam en nummer, of van één van de spelers van een team. Dit betreft vaak de officiële bedrukking. Mochten wij niet aan de officiële bedrukking van een team of land kunnen komen, dan kunnen bedrukken wij de shirts met de Fan Style printing. Dit is een bedrukking die er vrijwel precies hetzelfde uitziet als de officiële bedrukking. Verder hebben wij niet alleen een breed aanbod van voetbalshirts, maar ook van de wat goedkopere merchandising zoals t-shirts, sweaters en andere fanwear zoals shawls en vlaggen. We hebben alles op voorraad, zodat we snel kunnen leveren.`

Rode Duivels shirts en andere officiële truitjes

Welke truitjes doen het tegenwoordig heel goed?

Momenteel doen de voetbalshirts van de Rode Duivels het erg goed en dat zal in de aanloop naar het EK alleen maar beter worden denk ik. Hetzelfde geldt voor de shirts van het nationale elftal van Duitsland en de Euro 2016 Beau Jeu voetbal. Verder doen de shirts van clubs die goed presteren in hun nationale competitie of bijvoorbeeld in de Champions League het erg goed. Zo zijn de voetbalshirts van Barcelona momenteel natuurlijk erg populair, en dan vooral de voetbalshirts met officiële bedrukking. Wij beschikken namelijk over de officiële bedrukking van Messi, Neymar en Suarez.

Welke nieuwe collecties moeten we zeker ontdekken?

Ik gaf net al aan dat t-shirts en sweaters steeds populairder worden. Van het merk Retake krijgen wij wekelijks nieuwe sweaters en t-shirts binnen. Dit is een creatief merk die t-shirts en sweaters lanceert, welke een actueel voetbalthema hebben. Na de bekendmaking van Zinedine Zidane als trainer van Real Madrid heeft Retake speciale t-shirts en sweaters gelanceerd, waarop Zidane te zien is als de Godfather. Een ander voorbeeld van een populair t-shirt en sweater zijn de No Pirlo No Party t-shirts en sweaters. Na het WK van 2014 droeg Pirlo op zijn vakantie een t-shirt met daarop de tekst “No Pirlo, No Party”. Retake heeft hiervan t-shirts en sweaters gelanceerd, welke in België erg geliefd zijn ook.

Wat zijn de trends voor EURO 2016?

Euro 2016 logoHet is niet echt een trend, maar voor het eerst doen er 24 landen mee aan het WK. Dit betekent dat wij van alle landen voetbalshirts en andere merchandising aan willen bieden. Dit is dan ook wat wij momenteel doen. Een deel van de Euro 2016 voetbalshirts hebben wij al binnen en daar zullen er nog veel bij komen. Dat geldt ook voor t-shirts, sweaters en andere merchandising van deze landen. Van ieder land bieden wij zeker meer dan 20 producten aan om aan de wensen van iedere klant te voldoen. Een trend is ook dat steeds meer mensen hun Euro 2016 voetbalshirt willen laten personaliseren. Ook hier hebben we op ingespeeld door de officiële bedrukking van ieder land aan te (gaan) bieden.

Kan je ons wat meer vertellen over de 3D stadion puzzels?

3D model van voetbalstadionUiteraard. De 3D stadion puzzels zijn miniatuuruitvoeringen van de stadions van grote clubs als Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Bayern München en tal van andere. Deze 3D model stadions kan je vrij gemakkelijk en snel in elkaar zetten en zijn bovendien niet duur; je koopt ze al vanaf € 39,95. Deze 3D stadions zijn vooral rond de feestdagen in december erg populair.

Welk advies heb je voor teams die bij jullie leuke teamuitrusting willen shoppen?

Wij voorzien wekelijks voetbalteams van nieuwe kleding. In België doen vooral merken als JAKO en Quick het goed. Vaak willen teams de teamkleding laten voorzien van een bedrukking van de namen en nummers van de spelers of een bedrukking van het logo van de sponsor. Ook dit is bij ons mogelijk. Schroom vooral niet om al je wensen bij ons op tafel te leggen en ons te bellen om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben een aantal medewerkers die gespecialiseerd zijn in het behandelen en uitvoeren van deze aanvragen. Alles kan!

Hoe kunnen we van een extra korting, voordeeltje genieten bij SubsideSports.be?

Alle klanten kunnen tot en met het eind van het jaar een korting van 5% extra genieten op ons gehele assortiment met de kortingscode die je op de Subside Sports shoppagina terugvindt.

Wat mogen we komende tijd aan nieuwigheden verwachten bij Subside Sports?

Wij krijgen de komende maanden nog meer nieuwe Euro 2016 voetbalshirts binnen. Van alle 24 EK 2016 landen krijgen wij zowel het thuisshirt als het uitshirt. Bovendien krijgen wij ook verschillende t-shirts, retro shirts en andere unieke merchandising van deze landen binnen en vanaf mei krijgen wij weer de nieuwe collecties van de clubs voor het seizoen 2016-2017. Verder krijgen we wekelijks of eigenlijk dagelijks nieuwe producten binnen van verschillende merken als adidas, Nike, Puma, COPA, Retake, JAKO, Under Armour, Kappa, New Balance en nog veel meer.

Welke artikelen behoren tot jouw grootste favorieten?

No Pirlo, No Party sweaterMijn persoonlijke favoriet is toch echt de zwarte No Pirlo No Party crew neck sweater! Heerlijk om casual te dragen en momenteel een ware rage bij ons.

Chantal, bedankt voor dit leuke interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.