Interview met Taxi2Airport

Interviews

0 Reacties

Taxi opwachten voor luchthavenvervoer

Taxi2Airport helpt je in het boeken van voordelige ritten van en naar luchthavens met professionele luchthavenvervoerbedrijven. Op basis van je eigen criteria, het aantal passagiers, bagage, afstand en andere details, worden de goedkoopste keuzes weergegeven. Aan de hand van dit overzicht kan je dan gemakkelijk je rit boeken. Het komt goedkoper uit dan gewoon aan de luchthaven een rit te nemen, aangezien jouw boeking wordt ingepland bij de chauffeurs, zodat deze een mooi gepland schema hebben. De chauffeur zal op je wachten bij de plaats waar afgesproken is, zodat je niet hoeft te wachten en direct je reis kan beginnen. Op dit moment is Taxi2Airport actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Door de ervaring van meer dan 10 jaar wordt een uitstekende service aangeboden. Er zijn ondertussen zelfs plannen om een Taxi2Airport app te maken, om de service nog beter te maken.

Werking van Taxi2Airport

Waarom moeten we ons luchthavenvervoer met Taxi2Airport boeken?

Taxi2Airport laat je toe om heen- en terugritten naar luchthavens wereldwijd te boeken. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring in het vervoer van personen; we bieden onze diensten al sinds 2003 aan op zowel de professionele als particulierenmarkt. We zijn internationaal actief en hebben dan ook een klantendienst die in verschillende talen jouw vragen kan beantwoorden.

Hoe slagen jullie erin om reizigers tot 35% korting te geven op ritten?

Het vooraf boeken van een taxirit is goedkoper (ten opzichte van een taxi ‘on the spot’ nemen) aangezien de transfer partners deze ritten kunnen inplannen in hun agenda. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken en een scherp tarief hanteren.

Welke factoren hebben zoal invloed op de prijs van onze rit?

De twee belangrijkste factoren zijn de af te leggen afstand en het aantal passagiers (en bagage). Afhankelijk van het aantal passagiers en de bagage wordt het soort vervoersmiddel geselecteerd (sedan of bijvoorbeeld een minibus).

Transfer naar luchthaven

Wat maakt dat Taxi2Airport voordeliger en interessanter is dan bijvoorbeeld Uber?

Taxi2Airport staat voor excellente klantenservice. Zo kun je de rit vooraf betalen (handig als je naar een land met andere valuta gaat) en maken wij gebruik van partners die service hoog in het vaandel hebben staan. Verder bieden wij in de landen waar we actief zijn landelijke dekking, ook van en naar vliegvelden vanuit de minder grote steden. Ten slotte kun je bij ons vooraf boeken, wat bijvoorbeeld erg handig als je een vlucht op een minder gangbaar tijdstip hebt en er geen treinen of ander openbaar vervoer rijdt.

Kunnen we makkelijk nog onze rit wijzigen of annuleren?

De ritgegevens zijn eenvoudig in de account van de klant aan te passen.

Welke tips heb je voor het boeken van onze eerste transfer op Taxi2Airport.be?

Onze site werkt erg eenvoudig, waardoor je snel en simpel een boeking kunt maken. Als tip kunnen we meegeven dat je je rit zo snel mogelijk boekt, zodat je dit deel van je reis kunt afstrepen en hier geen zorgen meer over hoeft te hebben!

Kan Taxi2Airport ook gebruikt worden voor andere taxiritten?

Wij zijn gespecialiseerd in ritten van en naar vliegvelden en bieden dus enkel dit soort ritten. We kunnen wel door onze specialisatie scherpe tarieven en een perfecte klantenservice bieden.

Mogen we een Taxi2Airport app verwachten in de toekomst?

Taxi2Airport logoWe zijn inderdaad bezig met het ontwikkelen van een app. Op dit moment doen we onderzoek wat de klant in deze app verwacht. Enkele zaken die men hierin mag verwachten zijn: alle gegevens van uw trip altijd bij de hand, overzicht van alle trips en uiteraard het eenvoudig boeken van nieuwe trip.

Wat kunnen we in de nabije toekomst nog verwachten van Taxi2Airport?

We zijn een technologiebedrijf waarbij een excellente klantenervaring en service onze belangrijkste uitgangspunten zijn. We zullen het maken van een boeking verder vereenvoudigen, uiteraard de dekking van ons netwerk uitbreiden en een business to business integratie maken voor zakelijke klanten.

Wat moeten we zeker nog weten over Taxi2Airport?

Taxi2Airport blijft werken aan het verbeteren van de website, de klantenervaring, en uiteraard de wereldwijde dekking. We zijn nu reeds in meer dan 50 landen beschikbaar, maar willen ook de minder grote vliegvelden in deze landen toegankelijk maken voor onze klanten met onze service, aangezien voorlopig de grootste vliegvelden beschikbaar zijn op dit moment.

Van harte bedankt voor dit interview Taxi2Airport!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.