Interview met Tommy Teleshopping

Interviews

0 Reacties

Tommy Teleshopping logoDe naam Tommy Teleshopping zal bij velen meteen een belletje doen rinkelen, maar wat je misschien niet meteen weet is dat dit teleshoppingkanaal ook een online winkel heeft. Alle gezondheidsproducten, woonartikelen, verzorgingsproducten en andere unieke producten die je in het televisieprogramma ziet passeren kan je eveneens via de online shop snel en voordelig bestellen. TommyTeleshopping.be biedt je de kans om alle informatie nog even na te lezen, en door er onze kortingscodes en promo’s voor deze shop bij te nemen kan je vaak nog een extra voordeeltje doen op je online bestelling.

Het unieke productengamma dat je op de online shop van Tommy Teleshopping treft is zodanig uitgebreid en divers dat je maar niet uitgesurft raakt op de website. De vele productdemonstraties en andere video’s en foto’s maken het gelukkig makkelijk om de diverse mogelijkheden en vernieuwende aspecten van elk product te ontdekken. Lennart van het Tommy Teleshopping team vertelt ons in dit interview wat meer over enkele van de nieuwste toppers in zijn online shop, en hoe we nog meer uit onze aankopen bij Tommy Teleshopping kunnen halen.

Productengamma van Tommy Teleshopping

Wat is jouw rol binnen het Tommy Teleshopping team?

Mijn rol binnen Tommy Teleshopping is online marketeer. In deze functie houd ik mij bezig met alle online uitingen van Tommy Teleshopping en leg daarbij mijn focus op email marketing en samenwerkingen met partners zoals snip snip. Mijn doel is om dagelijks het productportfolio van Tommy Teleshopping onder de aandacht te brengen bij de doelgroep en deze aandacht uiteindelijk om te zetten in verkopen.

Waarom zouden we bij Tommy Teleshopping moeten winkelen en niet bij een andere online winkel?

Tommy Teleshopping biedt exclusieve producten ter verbetering van jouw gezondheid, uiterlijk of het vergemakkelijken van alles wat er komt kijken bij het huishouden. De producten die wij aanbieden kan je alleen bij ons kopen omdat wij de exclusieve verkooprechten hebben. Door de combinatie van de zendtijd op televisie en de webwinkel worden de producten op een unieke manier aangeboden en bieden wij een breed publiek de mogelijkheid onze producten aan te schaffen.

Welke producten zijn momenteel hot en trending bij Tommy Teleshopping?

Op dit moment zijn de producten van de merken Lizz (Velform) en Mr. Ti erg populair. Maar ook de Cerafit-pannen en Wonder Core II vallen al langere tijd goed in de smaak bij onze klanten.

Lizz Facelift serum

Dit product laat je er binnen enkele minuten jonger uitzien. Het verwijdert lachrimpels, kraaienpootjes en lijntjes zonder injecties of chirurgische ingreep. Het is de allernieuwste innovatie op het gebied van het verstevigen en liften van de huid.

https://www.youtube.com/watch?v=Bv61Mqzx6_s

Mr. Ti

Handig om ramen en andere gladde oppervlakken perfect schoon te krijgen. Door het unieke systeem wordt het water meteen opgevangen waarna het door de watergeleiders van de siliconen wisser gaat en zo naar de watertank wordt geleid. Mr. Ti laat geen strepen of vegen achter en maakt alles in een handomdraai schoon, zelfs douchecabines en andere halfronde oppervlakken.

https://www.youtube.com/watch?v=dlg6eWwnBmg

Wonder Core II

Wonder Core II is de manier bij uitstek om een perfect afgetrainde buik te krijgen. Dankzij deze 6-in-1 machine worden alle buikspieren door de revolutionaire dubbele resistentie aangesproken, wat veel meer effect heeft dan bijvoorbeeld sit-ups.

https://www.youtube.com/watch?v=tpe_NIQ7fpE

Cerafit pannen

Alle pannen van het merk Cerafit beschikken over een speciale anti-aanbaktechnologie. Daardoor moet je nooit meer met boter of olie bakken en kan je zelfs tot wel 500 graden veilig bakken.

https://www.youtube.com/watch?v=-LYLY9W_kIs

Van welke kortingscodes en andere speciale promoties kunnen shoppers in jullie online winkel genieten?

Onze trouwe klanten worden wekelijks per mail op de hoogte gehouden van de nieuwste producten en acties. Verder word je in de webwinkel vertroeteld door allerlei aanbiedingen die we regelmatig vernieuwen. Denk hierbij aan gratis producten en leuke kortingen. Daarnaast werken we veel samen met kortingswebsites zoals snip snip om zo ons bereik te vergroten en nieuwe klanten via een korting kennis te laten maken met Tommy Teleshopping.

Wat kunnen we zoal doen met de Tommy mobiele app?

Met de Tommy Teleshopping app ben je constant op de hoogte van onze nieuwste super promo’s en de twintig beste producten. Via deze app kunnen producten besteld worden en wordt de bestelling verder afgehandeld via onze mobiele webpagina.

TommyTeleshopping.be

Welke tips heb je voor shoppers die voor het eerst bij Tommy Teleshopping winkelen?

Wij hebben dagelijks zendtijd op de Belgische televisiezenders Vier en Vijf. Elke dag wordt er een gevarieerd aanbod producten getoond en legt men in detail uit hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Daarnaast zijn er vaak speciale acties aan de shows verbonden, waarmee je gratis producten of korting kunt krijgen. Verder is het interessant om jezelf te verdiepen in onze eerdergenoemde topproducten die al door vele andere tevreden klanten zijn aangeschaft.

Welke nieuwigheden mogen we komende tijd verwachten van Tommy Teleshopping?

Dagelijks zijn wij bezig om ons assortiment te vernieuwen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je bij ons moet zijn als je jouw dagelijks leven wilt vergemakkelijken, fitnessen of de nieuwste beautyproducten wilt aanschaffen.

Wat is jouw persoonlijke favoriete artikel dat in jullie online shop verkrijgbaar is?

Nicer Dicer Plus bij Tommy TeleshoppingPersoonlijk is de Nicer Dicer Plus mijn favoriete artikel, omdat ik hierdoor veel tijd bespaar tijdens het bereiden van maaltijden. Groenten en fruit kan je hiermee op elf verschillende manier te snijden, en dit allemaal in één handomdraai. Het is een heel eenvoudig product, ik kan niet meer zonder!

Wat moeten we zeker nog weten over Tommy Teleshopping?

Tommy Teleshopping is marktleider op het gebied van teleshopping. In België is Tommy Teleshopping 40 tot 50 uur per week op televisie te zien en worden een aantal exclusieve producten gepresenteerd. Schroom niet om nu alvast ons assortiment te bekijken op TommyTeleshopping.be.

Hartelijk bedankt Lennart voor dit interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.