Interview met uwfotocadeau

Interviews

0 Reacties

uwfotocadeau.be logo

Een origineel fotogeschenk is altijd een goed idee, wat de aanleiding van jouw verrassing ook moge zijn. Je zal al snel merken dat je bij uwfotocadeau aan het perfecte adres bent om eenvoudig een puik fotogeschenk te creëren. Met spoedleveringen binnen de twee werkdagen en eveneens bezorging op zaterdag kan je ook nog op de allerlaatste knip bij deze printspecialist terecht voor jouw professioneel gedrukt cadeau. Bijzonder is ook het netwerk van inmiddels 28 afhaalpunten verspreid over Vlaanderen. In veel van deze punten kan je ook de diverse producten uit het gamma bekijken.

En dan hebben we het nog niet eens over de scherpe prijzen en extra kortingen die er te versieren zijn op de vele unieke producten. Net om over dit alles nog wat meer te weten te komen nodigden we het team van uwfotocadeau uit voor een interview.

Wat heeft jullie gemotiveerd om uwfotocadeau op te richten?

uwfotocadeau.be is in 2007 opgericht uit liefde voor de fotografie en uit de wens om mensen meer met foto’s te laten doen. De eerste jaren na de oprichting was onze pay off dan ook: uwfotocadeau, doe(t) meer met foto’s!

Waarom moeten we onze foto afdrukken bij uwfotocadeau bestellen?

Omwille van onze kwaliteit, snelheid, zorgvuldigheid en volledige garantie.

Canvas op grootformat opgehangen aan muur in woonkamer

Welke tips heb je voor zij die voor het eerst een canvas of andere foto afdruk online kopen?

Laat de foto of foto’s eerst keuren op geschiktheid voor het gewenste formaat, soms kan een mindere foto tot teleurstellingen leiden. Wij hebben speciaal hiervoor het mailadres fotokeuren@uwfotocadeau.be voor een eerlijke en snelle respons!

Kan je ons wat meer vertellen over jullie foto’s op hout?

Zeker, we introduceerden dit product ruim een jaar geleden en klanten zijn er blij mee. De foto op vurenhouten planken voor binnen en de foto op steigerhouten planken voor buiten als eerste, ook in uitvoeringen white wash en wit en sinds een klein jaar ook de foto op multiplex 9 en 12 mm dik uit één stuk, ook weer naturel, white wash en wit. De producten worden zeer enthousiast ontvangen, en dit zowel in de professionele als in de consumentenmarkt. Ze geven foto’s een unieke en warme uitstraling.

Hoe kunnen tuinposters zoal gebruikt worden?

Deze term bedachten wij in 2007 voor watervaste prints op kunststof doek, geschikt voor buiten. Meest gebruikt worden ze om tuinen, tuintjes, schuttingen en balkons op te fleuren, inmiddels in alle formaten. Zo hebben we in Barendrecht in Nederland zelfs schuttingen van 18 meter lengte en ruim 2 meter hoogte bekleed.

Tuinposter vastgemaakt aan tuinwand

Welke accessoires mogen we zeker niet vergeten bij het bestellen van onze fotocadeaus?

Accessoires om de doorgaans wanddecoratie onzichtbaar op te hangen zijn zeer gewild, zoals met name kleefplaten, ophangbeugels en ophangprofielen. Allen zeer eenvoudig aan te brengen, en het resultaat is dat lijkt alsof de foto zweeft aan de wand.

Van welke kortingen en promoties kunnen shoppers bij uwfotocadeau zoal profiteren?

Momenteel hebben we een hele mooie actiecode die 30 procent korting geeft op alle orders bestaande uit minimaal 3 foto’s. Voorts is het aan te raden om je aan te melden voor onze nieuwsbrief waarin we circa tweewekelijks acties communiceren.

Wat zijn de nieuwste trends binnen de fotodecoraties?

Dat is ontegenzeggelijk de foto op hout in de diverse uitvoeringen. Daarnaast is de foto op plexiglas zeer populair, zeker sinds we ook dit mooie product met blind ophangsysteem aanbieden (wederom de kleefplaten).

Wat is jouw persoonlijke favoriete fotogeschenk?

Portret op kleefplaat aan een wandMijn favoriet is de lambda vaklab afdruk verlijmd achter acrylaat. Een schitterend product, maar tevens een kostbaar product. De prints worden in ons vaklab in hoogste kwaliteit afgedrukt en verlijmd tussen 3 mm acrylaat en 3 mm dibond, wat diepte en een chique uitstraling geeft aan de foto. Dit product wordt meest besteld door professionele fotografen in het hogere segment, maar ook de consumenten weten het steeds beter te vinden.

Welke andere websites, shops vinden jullie zoal tof?

Ik bewonder de sites van grote jongens als Zalando en Bol.com vanwege de sterke navigatie en presentatie van onnoemelijk veel producten. Ik weet zelf hoe ingewikkeld het zo inrichten van een webshop kan zijn. Uiteraard moeten we niet vergeten dat deze partijen met veel mankracht het uiterste eruit weten te halen.

Wat mogen we komende tijd zoal verwachten van uwfotocadeau?

In ieder geval enkele mooie voorjaarsaanbiedingen en met name ook weer veel acties in aanloop naar Moederdag en Vaderdag. We willen tevens de grootformaatafdrukken op fotopanelen scherper gaan aanbieden. Want ook voor foto’s geldt vaak dat grootformaat nog meer indruk maakt. Sinds enkele maanden beschikken we over een eigen transportdienst voor die grootformaten, waardoor we ze persoonlijk en op afspraak bij de klanten kunnen brengen. Een grote meerwaarde, juist in deze logistieke keten wil het bij veel concullega’s nog wel eens misgaan met transportschades of het niet kunnen afgeven van orders omdat mensen niet thuis zijn. Dit komt bij onze grootformaten niet voor.

Van harte bedankt aan het uwfotocadeau team om dit interview met ons te doen!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.