Interview met Vacanceselect

Interviews

0 Reacties

Airlodge voor glamping

De naam Vacanceselect zou even goed als synoniem kunnen dienen voor familievakanties, want deze reisorganisator gaat volledig voor onvergetelijke vakanties met het ganse gezin. Met accommodaties over gans Europa op campings, in vakantieparken en tal van andere locaties zijn er vakanties voor zowel ervaren kamperende gezinnen als nieuwkomers. Zo zijn er de glampings voor zij die voor het eerst van een vakantie dichtbij de natuur willen genieten en daarbij van alle comfort willen genieten. Welke vakantieformule je ook kiest; op de service van Vacanceselect kan je sowieso altijd rekenen. Het familiebedrijf gaat er prat op om dichtbij haar klanten te staan, en diezelfde openheid leidde er ook toe dat Vacanceselect met graagte inging op onze uitnodiging voor een interview.

Waarom moeten we voor Vacanceselect kiezen voor onze volgende vakantie?

Vacanceselect biedt u en uw gezin kwaliteit en zekerheid in de mooiste tijd van het jaar. Vacanceselect staat met zijn merken Selectcamp en Camp2Relax al meer dan 30 jaar voor gezinsvakanties op zorgvuldig gekozen campings en op top vakantieparken. De klanten kiezen voor hun vakantieverblijf uit moderne mobilhomes, glamping accommodaties, comfortabele appartementen en vakantiehuizen in heel Europa. Onze experts bekijken persoonlijk alle campings en vakantieparken. Op de website van Vacanceselect worden ze heel duidelijk beschreven. Vacanceselect beschikt over gekwalificeerde klantenadviseurs bij wie klanten, telefonisch of per e-mail, terecht kunnen voor vragen. Als gast boekt u makkelijk en veilig online op Vacanceselect.be.

Vakantiepark met zwembaden

Hoe kunnen we extra korting of ander voordeel krijgen op onze vakantie bij Vacanceselect?

U bespaart tot wel 40% met de aantrekkelijke aanbiedingen voor vroegboekers, nog tot 1 maart via onze vroegboekactie. En ook daarna vindt u fantastische kortingen en acties. Kijk regelmatig op onze website, want dagelijks worden actuele topaanbiedingen gepubliceerd!

Welke bestemmingen zijn populair voor deze zomer?

Deze zomer boeken veel Belgische en Nederlandse gezinnen mobilhomes en glamping tenten met eigen badkamer, kant-en-klaar opgesteld op campings in Italië, met name aan de Adriatische kust, aan de meren in Noord-Italië en in Toscane. Ook de Languedoc in Zuid-Frankrijk en de Costa Brava in Spanje zijn zeer geliefd. We zien ook nog een trend naar bestemmingen in de buurt. Door ons geselecteerde campingbestemmingen op campings in België, Nederland en Oostenrijk worden graag geboekt, vaak ook voor een korte of tweede vakantie in het voor- of naseizoen.

Wat is het verschil tussen Camp2Relax en Selectcamp?

Selectcamp biedt eigen luxe accommodaties, kant-en-klaar op 52, meestal grote, vier- en vijfsterrencampings. De medewerkers van Selectcamp staan klaar om u te ontvangen, zorgen voor de schoonmaak en beantwoorden alle vragen van de gasten. De mobilhomes en luxe tenten van Camp2Relax worden door Vacanceselect in combinatie met de camping aangeboden. Vaak zijn het middelgrote topcampings met een zeer gezellige sfeer. Het concept van Camp2Relax garandeert de gasten kwaliteit op meer dan 100 campings. Verder verhuurt Vacanceselect kwaliteitsaccommodaties, die bij de camping of het vakantiepark horen. Zo vindt elk gezin zijn vakantie naar wens: het totale assortiment van Vacanceselect omvat meer dan 650 camping- en vakantieparken.

https://www.youtube.com/watch?v=CttZaE8lLeY

Wat is dat glamping precies?

Glamping, „glamourous camping“ is luxe kamperen in kant-en-klare lodges, extravagante mobilhomes en luxe tenten. De uitvoering is comfortabel en stijlvol, de plaatsen zijn meestal zeer ruim en apart aangelegd en de camping is van hoge kwaliteit. Daardoor is de vakantietrend van glamping ideaal voor beginnende kampeerders, die tot nu toe geen gezinsvakantie op de camping durfden te boeken. Met glamping combineert u de klassieke voordelen van de camping, de nabijheid van de natuur en de kindvriendelijkheid met stijl en ontspanning. Vacanceselect is voor glamping-accommodaties marktleider in Europa. Vacanceselect heeft veel glamping-lodges na tips van gasten ontwikkeld: bijvoorbeeld de lodgetent met eigen badkamer of de airlodge met twee staanders en het transparante dak voor het romantische zicht op de sterrenhemel!

Wat moeten we ons voorstellen bij agriturismo?

Agriturismo is de Italiaanse versie van vakantie op de boerderij: hoogwaardige appartementen met landelijke charme op landgoederen en boerderijen, vaak met een klein zwembad en altijd met een uitstekende regionale keuken. Bij een agriturismo-vakantie combineert u ontspanning, natuur, dolce vita en Italiaans buitenleven met fantastische mogelijkheden voor trips. Vaak liggen de agriturismo-bedrijven in mooi landelijk gebied, maar niet ver van toeristische highlights. Vacanceselect heeft op basis van strenge criteria 45 agriturismos voor u geselecteerd. We bieden een groot aanbod in Toscane, de Marken en rond het Gardameer.

Boerderij met zwembad onder Italiaanse zon

Kan je ons wat meer vertellen over de kans om gratis glampings uit te proberen?

We zoeken gezinnen die onze glampingaccommodaties testen en ons daarover een waarheidsgetrouw bericht schrijven. Kies uit een week aan het Gardameer, Toscane, Venetië of in de Languedoc-Roussillon. Wanneer u als tester voor glamping wordt uitgekozen, krijgt u de vakantie gratis! Meer informatie vindt u hier.

Hoe is het om bij Vacanceselect te werken?

Vacanceselect logoHet is erg leuk! Elke dag zetten we ons opnieuw in voor een geweldige gezinsvakantie van onze gasten, top vakantiebestemmingen en goede informatie op onze website. Als middelgroot familiebedrijf stellen wij hoge kwaliteit, duurzaamheid en bovenal langdurig tevreden klanten ten doel. Dat merken wij als medewerkers ook bij het dagelijkse werk. De meesten van ons werken al vele jaren bij Vacanceselect.

Wat mogen we in de nabije toekomst nog van Vacanceselect verwachten?

Vacanceselect en zijn partnerbedrijven Selectcamp, Camp2Relax en Tendi bieden graag verder plezier en ontspanning voor het hele gezin en willen bovendien ook pionier voor glamping zijn. We zullen nog meer verblijven voor de gasten ontwikkelen en ook streven naar inrichting van de campings van nog hogere kwaliteit. Ook qua communicatie wil Vacanceselect nog moderner worden: wij willen bijvoorbeeld dat onze gasten nog meer via sociale media met ons en vooral met andere gasten communiceren. We zijn altijd blij met feedback, bijvoorbeeld op Facebook. Daarmee komen we ook te weten, wat onze klanten van Vacanceselect verwachten en wat we nog beter kunnen doen.

Wat wil je zeker nog kwijt over Vacanceselect?

We hebben al zeer veel klanten uit Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Zwitserland: meestal gezinnen met kinderen of paren. Ook Belgische gasten boeken al sinds meer dan 20 jaar bij Vacanceselect. Klanten uit Vlaanderen via de eigen website, klanten uit Wallonië via onze Franse website. Voor 2016 zullen we blij zijn met nog meer gasten uit België!

Hartelijk bedankt Klaus en Rick voor dit leuke interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.