Interview met Vacansoleil

Interviews

0 Reacties

Vacansoleil maakt kampeervakanties veelzijdiger dan ooit. De keuze camping holidays wordt elk jaar weer uitgebreid en vernieuwd, zodat je van steeds meer comfort en luxe kan genieten. De bungalowtenten en stacaravans zorgen ervoor dat je het campinggevoel krijgt, zonder dat je ook maar eens het gevoel krijgt dat je iets mist. Er zijn dan ook nog eens de safaritenten waarin je tussen de bomen logeert, zodat je echt voluit kan genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Deze zomer zijn de campings van Vacansoleil ook de perfecte manier om het EK 2016 in Frankrijk van dichtbij te beleven in een gezellige sfeer. We hoeven niet eens tot dan te wachten om van een kampeervakantie te genieten; buiten de zomervakantiemaanden zijn er eveneens leuke en voordelige camping holidays te boeken. Aan het woord in dit interview is Liene van het Vacansoleil team.

Waarom moeten we onze kampeervakanties bij Vacansoleil boeken?

Er zijn tal van redenen waarom je voor Vacansoleil moet kiezen bij het boeken van een campingvakantie. We bieden de ultieme prijs/kwaliteitsverhouding, en dit voor ons volledige assortiment vakanties dat nergens elders zo groot is. Daarnaast kan je van gratis nachten profiteren, terwijl je vrij kan kiezen op welke dag van de week je wilt aankomen. Op de locatie van jouw kampeervakantie hebben we onze eigen mensen die een vakopleiding hebben genoten om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Welke kampeervakanties zijn de toppers voor deze zomer?

Deze zomer hebben wij weer enkele nieuwigheden in ons aanbod. Vooral ons aanbod aan safari-tenten en glamping stacaravans wordt steeds groter. Frankrijk blijft de favoriete bestemming van onze Belgische klanten, gevolgd door Italië en Spanje.

Waterpret in een Vacansoleil camping

Welke adviezen heb je voor zij die voor het eerst via Vacansoleil reserveren?

We merken dat klanten graag een contactpersoon van Vacansoleil op de camping hebben. Op heel wat van onze campings is dit ook het geval. Dit wordt op onze website aangegeven door het icoontje met een blauwe Vacansoleil t-shirt.

Wij kunnen ons ook voorstellen dat klanten die de eerste keer met Vacansoleil reizen met enkele vragen zitten. Wij doen er dan ook alles aan om zeer bereikbaar te zijn voor onze klanten. Uiteraard via de telefoon op 070/211.212 maar ook op onze website is er heel wat info te vinden bij ‘veelgestelde vragen’, er kan een contactformulier, of bel-mij-terug formulier ingevuld worden en wij zijn ook bereikbaar via chat.

Wat zijn de laatste nieuwe kampeertrends die we zeker niet mogen missen?

Glamping (glamoureus kamperen) blijft zeer populair. Dit is ook Vacansoleil niet ontgaan en daarom hebben wij ons aanbod van Serengeti safaritenten en glamping stacaravans verder uitgebreid.

Glamping Green HolidayLodge glamping locatie bij Vacansoleil

Hoe kunnen voetbalfanaten bij jullie terecht om EURO 2016 van dichtbij te volgen?

Dichtbij de verschillende steden waar er matchen gespeeld worden voor het EK 2016 hebben we tal van luxe campings. De matchen zullen uitgezonden worden op grote schermen in de fanzone, en er zal stevig gefeest worden waardoor de sfeer er goed zal inzitten. Op onze website kan je makkelijk zien welke campings gelegen zijn nabij de speelsteden.

Welke reisjes zijn geschikt om er tijdens het jaar eens tussenuit te gaan?

Vacansoleil heeft ook een uitgebreid aanbod dichtbij. Er zijn heel wat leuke campings in België en Nederland. Maar Luxemburg en Duitsland zijn zeker ook geschikt voor een lang weekend of een midweek. Bovendien beschikken de meeste van deze campings ook over een overdekt zwembad zodat er ook bij regenweer van alles te beleven valt!

Hoe kunnen we van extra voordelen profiteren op het boeken van onze volgende vakantie bij Vacansoleil.be?

Vacansoleil logoVroeg boeken is steeds aangeraden, dan zijn er tal van kortingen op het grootste deel van ons aanbod. Wie in het voor- of najaar reist profiteert bovendien ook van onze gratis nachten. Op heel wat campings krijg je 14 = 10, 7 = 6 enzovoort.

Wat zijn jouw persoonlijke favorieten onder de kampeerbestemmingen?

Mijn favoriete bestemming uit ons aanbod is Kroatië, zowel het Noorden als het Zuiden. Het land telt onnoemelijk veel gezellige stadjes, de natuur is er fantastisch, de zon is zo goed als altijd aanwezig en verfrissen kan in de zee. Wat wil een mens nog meer?

Bedankt Liene voor dit inspirerende interview!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.